Снимки – спомени от близко и далечно минало

• 773 840
  • 11 934
  •   1
Отговори
# 375
Страхотни снимки в последните няколко поста! Heart От снимката с младите изпълнители познах Род Стюард, Пол Маккартни, Тина Търнър, Фил Колинс, Браян Адамс(!?), групата Дайър Стрейтс или поне Марк Нопфлер и брат му Дейвид, Ерик Клептън и Елтън Джон. Другите или не ги познавам или не мога да ги позная. Много яка снимка! Heart Eyes

# 376
Страхотни снимки в последните няколко поста! Heart От снимката с младите изпълнители познах Род Стюард, Пол Маккартни, Тина Търнър, Фил Колинс, Браян Адамс(!?), групата Дайър Стрейтс или поне Марк Нопфлер и брат му Дейвид, Ерик Клептън и Елтън Джон. Другите или не ги познавам или не мога да ги позная. Много яка снимка! Heart Eyes

Аз познах само седем души от изброените...Rolling Eyes Без Брайън Адамс, групата и брата на Марк Нопфлер..
А тук е последната снимка на Чарли и Уна Чаплин.

# 377
  • Norge
От снимката с музикантите: Paul Young??, Joan Armatrading, Mark King (Level 42)

# 378
Спомняте ли си този сериал Simple Smile

# 379
  • София
"Касандра". Луда бях по този филм. Наскоро си открих една кутия с детски спомени и там съм сложила изрезка от списание, в което са писали за сериала. Май беше първата сапунка, която гледах през живота си.

# 380
pandachina, и на мен ми беше първият сериал. Не знам как се зарибих, но следях всички серии и ми беше много интересен. Още си спомням прозорците с решетки Simple Smile

# 381
  • Dope Reach
Ед О'Нийл и Кейти Сейгал в ролите на Ал и Пеги Бънди.
Лос Анджелис, Калифорния, 1988 г.
Фотограф: Арън Рапопорт

# 382
* Йоко Оно  и Джон Ленън - Кан 1971г
Мерилин Монро Ню Йорк 1955 г

# 383
# 384

Йееее, много е готина! Жена с излъчване  и финес. Супер албум!

# 385
# 386
# 387
# 388
Одри Хепбърн и Антъни Пъркинс, 1962г.

# 389
. В едни по-добри времена за тях като двойка.
  Мария де Монсерат Вивиана Консепсион Кабайе и Фолк/няма майтап, това цялото е името и/ и просто Фреди - 1992година, триумф след хита *Барселона*..До края на живота си Монсерат Кабайе отказва да пее песента с друг изпълнител в дует, в случаите, когато я изпълнява върви гласът на вече починалия Меркюри.

Общи условия

Активация на акаунт