Снимки – спомени от близко и далечно минало

• 765 011
  • 11 934
  •   2
Отговори
# 11 820
На тебе ти се струва че са рядкост. Аз с очите си съм виждала инциденти с колела точно 8 пъти. Дори на велоалеи.
8 пъти си виждала загинали колоездачи, че и на велоалеи?

# 11 821
Сега на велоалеите е война между колоездачи и тротинеткаджии. Да не говорим, че има хора, които си мислят, че тези алеи са им за разходка с кучетата. Нейсе ...
Помня, че в детската градина и някъде до 3-4 клас ни проверяваха за подстрижка, нокти на ръцете и дали имаме чиста носна кърпа.

# 11 822
Да, а носните кърпи си ги събирахме от сватби, където се раздаваха eдни хубави бродирани, бодваха се на ревер 😁

# 11 823
  • София
Бях обещала преди време да снимам едни сапуни, които баба намери на тавана

Скрит текст:

Мислех, че отзад ще пише какво съдържат, но явно тогава не е имало такова изискване. И срок на годност няма.

# 11 824
  • Пловдив
А миришат ли още?

# 11 825
Годни са още сапуните, ще се пенят Smiley Аз имах още по-стара колекция, някъде 25-30 години след това я ползваха, нищо им нямаше. Е, може би ароматът ще е слаб.

# 11 826
Аз съм поставил между дрехи ( които се ползват рядко )  в гардероба на тавана едни английски сапуни купени през 1995 и все още имат аромат. На сапуна нищо му няма с времето ако е на сухо място. Най-много да се напука, но не си губи свойствата.

# 11 827
Сапун Фея беше и между нашите дрехи....Какви спомени върнахте в мен с тази снимка

# 11 828
И аз имам в нас сапуни Фа стояха между дрехите още от 80-те години. Приятелка на която баща ѝ пътуваше с камиони ми ги беше дала. Страхотен аромат целия гардероб все още. Тя се е пропила тая миризма чак в дъските, защото дрехите ги разкарах отдавна. Дори и сега ми мирише на Кореком, на нещо луксозно и скъпо. Мъча се да открия подобен аромат от тоновете каква ли не парфюмерия и козметика, но няма нищо подобно. Два сапуна са само -един зелен и един син. Не са употребени и те все още.

# 11 829
От 80-те години имаше още един сапун които за мен беше страхотен - Atlantic. Беше във формата на вълна. Имаше го в синьо-бяло и в зелено-жълто. През 95-97 го бяха пуснали тук но нямаше този аромат и трайност както на предходния от 80-те години.

# 11 830
А помните ли дезодорант зелена ябълка, намирам в нета снимки, но наистина нямам спомен дали така е изглеждал. Май беше зелен флакон, но не намирам други в нета. Имам снимка(правехме се на модели от реклама, Simple Smile Simple Smile  ) в дома при майка ми, трябва да я потърся.

# 11 831
Ужасна смрад бяха. Все си мисля, че ги произвеждаха в Ален Мак.

# 11 832
  • Sofia
Такъв точно си беше дезодорантът 🍏
Имаше и шампоан и всички миришехме на ябълки  😁

# 11 833
сапуни и аз имам из гардеробите на по 30+ год
Откакто има течни калъпите съм ги пенсионирала Wink
а имам и ей такива купи

# 11 834
  • София
В Арома ги правеха - моя милост изкара половин година в аерозолния цех, произвеждайки Зелена ябълка и Невен. 😂 Душата ми смърдеше на тях. Обаче като дойде една френска поръчка за някакъв дезодорант, какъв кеф беше. 😃 И ни тарашеха на излизане да не сме гепили някой флакон в дрехите и багажа. 😂

Общи условия

Активация на акаунт