Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 авг. 2019, 21:42 ч.

Какво повече НЯМА да купя - 16

  • 18 128
  • 158
  •   2
Отговори
# 30
  • Насред хаоса
  • Мнения: 4 281
Cetebe. Бива, бива, ама вече е извращение във витамини да се блъскат хидрогенирани растителни мазнини и царевично нишесте.

# 31
  • Мнения: 1 789
Cetebe. Бива, бива, ама вече е извращение във витамини да се блъскат хидрогенирани растителни мазнини и царевично нишесте.

Ужас. И това няма да се купува...

# 32
  • Мнения: 19
Обувки Lasocki  от ccc- 2 неуспешни покупки, за мен и детето. Специално моите, от естествена кожа и на вид чудесни,  след 1 месец вече имат вид на 2-годишни.

# 33
  • София
  • Мнения: 444
Обувки Lasocki  от ccc- 2 неуспешни покупки, за мен и детето. Специално моите, от естествена кожа и на вид чудесни,  след 1 месец вече имат вид на 2-годишни.

+1 точно за Lasocki от ССС. По-миналата зима си поръчах Lasocki от сайт, ботите изкараха цяла зима. Миналата зима си взех Lasocki от ССС в Сердика - разлепиха се сто пъти. Не знам защо се получи така...

# 34
  • Мнения: 2 434
И аз няколко пъти се канех да си взема обувки от ссс. Като ги гледам отстрани много ми харесват, като взех да пробвам - нито едни не ми харесаха до степен да ги купя. Явно съм си спестила проблеми.

# 35
  • Мнения: 96
Днес на малката й се ядеше нещо сладко, купих й шоколадова паста "Галена". Детето изплю още първата хапка, каза, че има отвратителен вкус и няма да я яде. В първия момент помислих, че само се капризи, защото и без това си е доста злояда, но като я опитах аз самата Close имаше някакъв стипчив вкус, долових и мириз, подобен на БЕНЗИН...пълен ужас беше. Срокът й не беше изтекал, даже беше доста голям /2020/, но това веднага ме подсети с колко боклуци е хакана, и й забраних да си я купува. Като се сетя още ми се повдига...🤢
Cetebe. Бива, бива, ама вече е извращение във витамини да се блъскат хидрогенирани растителни мазнини и царевично нишесте.
Отврат!

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 23:08 от naslada_99

# 36
  • Мнения: 4 469
Босилеково песто на Барила - солено, отделно цвят и консистенция на светлинни години от други, които съм опитвала.

# 37
  • Пътеводителят е достоверен, действителността често греши!!!
  • Мнения: 1 174
Босилеково песто на Барила - солено, отделно цвят и консистенция на светлинни години от други, които съм опитвала.

Подкрепям - рязко са го развалили. Някога беше хубаво. Да не говорим за състав - има олио, вместо зехтин и още гадории, мисля че....

# 38
  • Мнения: 4 058
Най добре домашно песто. Аз много харесвах едно лидълско, но откак си правя домашно, разбрах, че купешките са си гола вода. 🤪

# 39
  • София
  • Мнения: 8 467
Дай и една рецепта сега, но първо прати по 1 бурканче да опитаме. Иначе си голословна Grinning

# 40
  • Мнения: 4 058
Ааа, простичка е рецептата - босилек, зехтин, чесън, сол, лимон, кедрови ядки, пармезан. Всичко в чопъра или пасатора и воала. После пълня в бурканчета, може и в разни формички за лед и мятам във фризера. Ако оставяте за бърза консумация, долейте отгоре бурканчето със зехтин да запечатате  пестото. Ако няма кедрови ядки, може с орехи или кашу, може и без пармезан, е с него е по хубаво, но не е беда, ако няма, вкуса пак  е добър.   

# 41
  • София
  • Мнения: 8 467
Благодаря Simple Smile А ориентировъчно количества, или на око/вкус?
По темата да кажа, че май няма да си купя скоро пъзел на Ravensburger от 500 части. Попаднах на един с отвратително качество.

# 42
  • Мнения: 4 058
Коте, на око и вкус и предпочитание за гъстота.

# 43
  • Sofia
  • Мнения: 14 874
Босилек,орехи,зехтин,пармезан,сол,лим.сок,малко чесън.

# 44
  • София
  • Мнения: 1 072
Тамън ме нацелихте! Имам две кашпи с босилек, но слънцето през отпуската му е дошло повечко Confused Точно преди минути умувах дали ако го смеля на домашно песто с всичките му масрафи, ще издържи в зехтина до зимата? Пармезанът и ядките са ми под въпрос за трайност не във фризер. Другият начин е само босилекът със зехтин и при нужда да добавя пармезан, ядки и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт