Пазарът на недвижими имоти-какво се случва реално? - 38

• 44 454
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
https://m.24chasa.bg/mnenia/article/7668656
По темата с кредитите, лихвите, кризи, растеж.

# 406
Здравейте, момичета!

Искам да попитам тези от вас, които живеят в района на Младост 4 или са запознати, какво ви е мнението за тухлените блокчета между Бизнес парка и Спорт Депо? Какво е качеството на строителството, какъв е района за живеене, как е паркирането, градския транспорт и всичко, което би било полезно на човек, който би живял там? Всяко мнение ще ми е полезно!

# 407
  • София
Работя в Бизнес Парка и точно тези блокчета са с лошо качество, от преди 20 години са, ако си мисля за правилните. Иначе паркирането е ужасно, защото работещите в БП няма къде да паркират. Няма градинки, майките си водят децата в БП. Иначе магазини и транспорт има.

# 408
Ако става дума за тези - наистина трябва да се гледат много внимателно.

Иначе срещу Спорт Депо има няколко по-нови, от 2009-та - те са сравнително добри, даже за малко да купим там, но района нещо не ми харесва. Вечер е пусто, съвсем накрая на Младост си ... даже фактът, че жена ми работи в Бизнес парка (т.е. на минути от там) не успя да наклони везните в полза на имота.

# 409
Ако става дума за тези - наистина трябва да се гледат много внимателно.

Иначе срещу Спорт Депо има няколко по-нови, от 2009-та - те са сравнително добри, даже за малко да купим там, но района нещо не ми харесва. Вечер е пусто, съвсем накрая на Младост си ... даже фактът, че жена ми работи в Бизнес парка (т.е. на минути от там) не успя да наклони везните в полза на имота.

На мен не ми харесва тоя район, кажи речи си на околовръстното. В Младост за мен най-добре е около общината.

# 410
А за експерименталния квартал мнение? Струва ми се некомуникативен, обаче отлично помня преди няколко години как и Малинова долина беше кал и нищо. А сега се е сляла със СГ, че е и по-тихо, на всичкото отгоре.

Дали младост ще се разшири и ще погълне експериментален? Кога евентуално?

# 411
  • София
А за експерименталния квартал мнение? Струва ми се некомуникативен, обаче отлично помня преди няколко години как и Малинова долина беше кал и нищо. А сега се е сляла със СГ, че е и по-тихо, на всичкото отгоре.

Дали младост ще се разшири и ще погълне експериментален? Кога евентуално?
  За кой експериментален квартал- ЖК Експериментален между Младост и Горубляне?

# 412
  • София, Bulgaria
Май..май..пак ще ни скроят шапка...
http://kendov.com/bulagrian_banks_ready_for_massive_drop_of_property_prices/

# 413
  • София
То, това е пуснато може би във връзка с изборите, понеже е стара история пък се коментира сега , месец преди избора на кмет на София. И понеже е замесена Мая...
Инак не казват колко е срока на давност?
10 години или? То до 10 години има ( макар малка ) вероятност някой роднина да се изкаже против сделката ви и че е бил ощетен.  Независимо от законовите промени ,за които се говори в статията. И има хипотеза да е бил ощетен и да предяви иска си в съда и така и така. След този срок вече не...
Има и несеквестируемо имущество ( единствено жилище на семейството до определени квадрати на човек) .... и други защити, та едва ли ще ви вземат всичко... Thinking

Но пък ако купя от някого и той спре да плаща, да ми вземат и на мен жилището... защо... ?

# 414
Супер , чакам да взема на 700 евро тухла в Младост значи до 3-4 години.

# 415
Да, този до Горубляне

# 416
Предстои нещо със сигурност, тия отрицателни лихви не се харесват на банките...

# 417
Аз не виждам как ще паднат с 20% цените ако масово не напуснат западните фирми и заплати от 5-6000 лв не станат мираж.

# 418
А аз само да попитам кое е по-добре - няколко неразумни длъжници да издухат супата, или да фалират банките и после всички да духат супата? Ми нормално е да се пазят банките. И този последния казус с разваляне на сделката наистина може да се случи, ама само ако имаме и корумпирани съдии. От друга страна ако го няма това, то всички длъжници ще си продадат имотите на стринки и шуренайки и после
ще спрат да плащат. Ние сме мошенически народ и се възползваме пот всяка дупка в закона и затова законите ни са такива. И затова още нямаме закон за фалита на ФЛ - има риск половината такива да фалират набързо Twisted Evil

# 419
  • София
Банката  ми е хазяйка.... та какво да я мисля аз нея... никой  не обича хазяйката. Grinning
Но няма да идва ни с виенска кифла, ни с каничка кафе , това е ясно.... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт