На ЮНчето харесва му навън и за разходка, и за сън - Тема 2

• 18 554
  • 796
  •   1
Отговори
# 600
Ох и ние сме без кофичка... ще задам един глупав въпрос... възглавничка малка ползвате ли вече? Имам в комплектите и за количката и за кошарката, но не съм ползвала.. та се чудя 3 месеца рано ли е?

# 601
* косичка... тоя авторедактор...

# 602
По принцип възглавничка не е нужна, ако няма проблем напр. рефлукс, но ако искаш може да ползваш, в количката слагам за да е повдигната малко. Имам и една с дупка посредата, но се сърди, ако я сложа, че не може да се завърта. Тази възглавничка е вариант за странично сплескани главички.

# 603
  • WonderLand
Възглавничка не ползвам, знам, че до около годинка не е нужно. Слагам само калъфка.

# 604
  • София
И аз съм само на калъфка. Възглавничка слагам към годинката.
За мамите, които слагат червени кончета на ръчичките (аз не вярвам в тия работи попринцип, но обичам да чета разни неща- кое, как, защо се прави), слагат се на лявата ръчичка. Понеже на няколко места вечв виждам да ги нисят на дясната де...та се сетих само да спомена, ако някой се интересува.

# 605
И главичката на моя калпазан беше сплескана,но отстрани,от ляво(все на там  лежи),отскоро се върти и на дясно и вече е по-добре.
Коса и ние почти нямаме, повече е отзад,а и веждите са светли и все едно и тях ги няма😀

# 606
Ехааа, какви хубави русички бебета имате. Моята мадама нали е с Черна коса, та' освен вежди, вече имаме и дълги мигли. ММ ме бъзикат, че вече били станали колкото моите.

# 607
Страхотни бебенца пу пу. Бебка обаче не се изоравя по коремче толкова много, тя и не обича да стои по корем де.
Момичета, нас май ни почнаха зъбите. Вчера и днес е ужас, неспокойна, спи за малко, постоянно ровене в устата. Сложих си пръста в устата й и ме хапеше. И от лигите, които текат като река се дави. Някой друг има ли потвърди съмненията ми за зъби?

Последна редакция: сб, 14 сеп 2019, 01:07 от Elsi86

# 608
Явно днес има нещо във въздуха, защото за първи път не спи на обяд и следобяд и едвам заспа сега вечерта 😳 заспива за 5 мин и се събужда с рев. Но за първи път се смя днес с глас и аз се разплаках...хахах толкова е чакана от нас, че всяко нещо ме разплаква Simple Smile))

Искам да ви кажа , че така като гледам снимките Юнските бебета са най-хубави Heart Eyes

# 609
За зъбките при нас симптомите са същите, а като й погледнах долния венец зъбчетата се виждат вече. Не знам колко време ще им трябва обаче да пробият окончателно, но ми се струва, че ще е скоро.

# 610
Педи каза, че не е рано за зъбите и венецът се е за равнил, каквото и да значи това. И при нас скоро май ще започват да излизат.
Бебко спи вече 10 часа непробидно.. Мм преди малко се прибра от бар с колеги Expressionless та и аз чак сега се събудих. Бая съм спала Grinning А бебо само се размърда и пак не се събуди. Thinking

# 611
Хич не е рано за зъби, при баткото по това време вече започнаха да го дразнят, но първото излезе чак на 10 месеца.
Има ли някое бебе като нашето с проблемен дневен сън? Не че нощният е хубав, буди се по няколко пъти, но през деня няма сън по-дълъг от 30 минути. И на обяд също и като се събуди е супер нервен, вижда се, че е недоспал, след половин час пак заспива и пак за кратко. Не може да направи един дълъг сън. Много е изнервящо, по цял ден си играем на приспиване. Четох, че след 3тия месец сънят се променял и ставал като нашия и често вместо от лек да преминат в дълбок сън, те се будели и не можели да преминат всички фази. Ама чак пък толкова. Пробвах всякак- на цицка, в кошара, в количка, на тихо, на шумно, на светло, на тъмно, при мен в леглото, с биберон, без- 30 Мин и се събужда

# 612
  • София
И ние сме така от месец вече. Сутрин от 10 до 11 спи (не всеки ден) и после до вечерта има две дрямки от по 20-30 минути и това е...

# 613
И ние имаме проблем със съня през деня,но малчо спи по цяла нощ (между 10 и 12 часа) та не мога да му се сърдя много,лошото е че когато е буден все иска да се разнасяме и време за нищо не остава.
Напоследък е още по-нервен,и вечер трудно се успиваме. Преди нямаше проблем,но от няколко дни е тегав,изнервен и той бута ръце,палци плюнчи,пък каква е тази бунтовническа стачка незнам.😐

# 614
И при нас е така със съня. Сутрин като сме навън понякога спи по 2 часа, но след обяд няма сън по дълъг от 40 мин. Очите му стават червени, изнервя се и мрънка. Заспива и след половин час се буди. Понякига усмихнат, друг път сърдит. Вечер към 7 вече е още по изнервен и до 8 е заспал. Поне през нощта си спи. Къде спокойно, къде не, но си спи.

Общи условия

Активация на акаунт