На ЮНчето харесва му навън и за разходка, и за сън - Тема 2

• 18 539
  • 796
  •   1
Отговори
# 675
Миро се храни прав заради рефлукса,но след хранене,ако е спокоен се държим 5,10 мин. Но почти никога не уригва,нали сме на такова мляко.
За секрета от носа ми е някаква мъка. То е рев,пищене,захласване-кошмар. Почти не чистя,а ако се опитам само със спрей и клечка нищо не излиза. С каката си купих такава помпа за прахусмукачка и съм безкрайно доволна.

# 676
  • София
Моя човек грухти и хрипти от една седмица. Пръскам стеримар по 4-5 пъти на ден и дърпам с попмата за уста. Излиза амааа...не много. Може и да няма детето не знам..ма като че продължава да хърка. Най-вече сутрин. Имам и за прахосмукачка, но още не съм опряла до нея. Иначе знам, че стане ли вече нетърпимо - това е истината. Той не протестира срещу спрея,ама като почна да смуча и му става бая неприятно.
Заспива на гърда само вечер. През другото време не спи..., ако спи е в количката за 20 минути или в раницата (в нея изкарва по час-два).

# 677
Момичета вашите бебоци хапват ли си ръчичките или пелените, нашата бебка хвърля бибата от уста и с кеф и звуци цока пръста или пелената или каквото докопа играчки чужди пръсти и прочие... А и се сърди като махна ръцете 🤦🤷

# 678
Всичко пъха вече в устата, като ръцете са най-вкусни и се чуват такива примлясквания, че чак и аз огладнявам 🤣🤣😂

# 679
Моя заспива или на цица,или го оставям в кошарата с бибката и играчка за гушкане,понякога с пусната музикална въртележка.Също се случва докато го държа и чакам да се уригне и да заспи в ръцете ми.

# 680
  • WonderLand
Ох, това с чистенето на носа е кошмар и при нас. Нито аспиратора понася нито клечка, а усещам, че има какво да излезе.

Моя бебо за всеки сън си има любим начин на заспиване. Вечер на гърда, но като го оставя в кошарата докато повия ръцете се е събудил. Давам биба и заспива. Наобед също заспива само повит и с бибата. Сутрешната дрямка си взема като сам заспива в кошарата. Следобедните дрямки са на шезлонга след измрънкване. Добре, че си поспива, да мога и аз да свърша нещо из къщи, а ако си изиграя картите добре понякога успявам и аз да дремна с него.

# 681
  • София
Здравейте, имам малко странен въпрос. Малката от две, три седмици не се изхожда. Правих три пъти клизма през 3,4 дни. Изцяло на кърма е. В събота направих клизма пак. От снощи пръцка мнооогооо ооо миризливо. Ужасно мирише. Като пръдне и ако я кърмя чак през памперса достига до носа ми. На какво може да се дължат тези миризливо газове?

# 682
И при мен не е безкрайно щастлива като чисти носа, ама като чуя едно грухкане, съскане, смъркане и побеснявам Simple Smile взимам бебето, физиологичен разтвор и клечки и се почва, то пищи и мята главата, аз се въртя около него. Иначе и аз си взех зеления кенгуру аспиратор, и до момента сме го ползвали само като музика, на която се радва и усмихва.
За газовете и миризмата при нас се случва след 24 часа без акане. Вчера ака някъде на 28 часа и се бъзикахме с ММ, че мирише на боб. Случвало ми се е да мирише и на кисело зеле. Предполагам ферментира. Днес ака около 24 час и нямаше такава миризма.

# 683
Нашите газове винаги да си много миризливи, още от самото раждане. Мирише повече от на възрастен 😂

# 684
Kroki, така става когато бебето не е акало един ден. При моето като започне да намирисва е знак, че му е дошъл деня за свършване на работата Simple Smile а при баткото такова явление е нямало никога Simple Smile но той акаше на всяко кърмене/хранене с пюре чак до около 1 г

# 685
Мами, а как сте с памперсите(пуфис)?Нещо онзи ден му пропусна, преди малко стана и беше влажен което значи, че е бил доста време мокър. Дано да не изстине. До сега не са ни пропускали, на 3 ка сме пуфис сенситив, от 4 до 9 кг. В момента сме около 7200, не е ли рано за 4 ката. Той ли мърда много... Нещо ме притеснява с това изпускане да не се разболее толкова време мокър през нощта. Аз имам още два пълни пакета, та незнам.. 😟🙄

# 686
  • София
Моята тактика е винаги да се придържам в долната граница на памперса. На четворка минахме в момента в който гобизмерих 7050. (Четворката е от 7 до 9 кила).

# 687
Аз използвам памперс 5-9 кг, мисля че беше 3ти номер. Би трябвало да е към 7 и нещо кг моя бебок. И аз гледам да съм на долната граница или по-средата на килограмите.  Случи ми се да пропускат преди да сменя с по-голям размер. Така че може да пробваш следващия номер.

# 688
Ние сме с 3-ка лупилу 4-9 кг, но пък бебка е мъничка, до петък съм й сложила цел да стане 5400. Домашният кантар я мери между 5300 и 5500 в различните диапазони на деня.

# 689
Моя сега е към 6.200,имам към 130 памперса още и после минаваме на 4ка.И аз винаги се придържам към долната граница,особенно за момче да не му притиска на атрибутите.Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт