Лакове за нокти - 131

• 46 787
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Здравейте.Много ми харесаха лаковете kbshimmer .От къде мога да ги купя/ от Пловдив съм/ и каква е приблизително цената им.Много харесвам холографски лакове ,но трудно си намирам.Ще се радвам ако ме насочите към марки предлагащи такива.

# 601
  • В полите на Пирин планина

Това са лаковете Blu и Mosheen на Zoya. Blu е мини-лак. Много плътен, бледо син, малко тип "блажна боя". Нанася се доста трудно. Сам не ми харесва изобщо. Обаче Mosheen отгоре оправя нещата и се получава много лъскава колаборация. Simple Smile

# 602
  • София
Здравейте.Много ми харесаха лаковете kbshimmer .От къде мога да ги купя/ от Пловдив съм/ и каква е приблизително цената им.Много харесвам холографски лакове ,но трудно си намирам.Ще се радвам ако ме насочите към марки предлагащи такива.

Ето, тук ги предлагат:

https://www.harlowandco.org/collections/kbshimmer/up-autumn?fbcl … 9iN5PVzizHMU6GDqQ

Тази информация ми излезе във ФБ.

# 603
Лейди, страхотно е станало.

# 604
  • В полите на Пирин планина
Лейди, страхотно е станало.

Благодаря, Леми. Бях готова да изтрия минито, но този холо-топ е много готин наистина. Hands V

# 605
В кои физически магазини в София продават лакове Essie и Opi?

# 606
Този май съм го показвала Blush

Лакове на OPI едно време имаше в Beauty Zone. Сега не съм виждала.
Essie отвреме навреме ги има в ДМ. Също в сайта на Ремедиум /колкото и странно да звучи/ но там са космически цени.

# 607
Има и сега в БЗ и Дъглас.

# 608
Този catrice взе да ми става любим.Много често взех да го слагам,ама пък на всичко отива.

# 609
Много нежно се е получило, Лили.
Момичета, всички сте чудесни. Като имам нужда от красота, влизам в темата и воала - само красотички. Heart Eyes

Моите нокти нещо имат нужда от витамини ли, що ли, стигнат една дължина и почват да се разслояват и чупят. Пф. А по принцип имам хубави и здрави нокти, не много твърди, но прилични. Сега съм с неравна дължина, трябва да скъся и оформя, после ще лакирам и показвам. Мислех днес да е, но се впуснах в дълбоките дебри на домакинстването, основно чистене и.. сега седнах, а като седнах ме налегна мързела. Stuck Out Tongue Winking Eye Само ще оформя, а лакирането утре.

# 610
И аз изкарах седмица само с една терапия на Евелин... Фамозно разслояване.

Днес се лакирах с една Зоя, ще покажа утре и дано не се наложи да я трия на втория ден като другите, които имам.

# 611
Има ли други недоволни от Продиджи гела на ГР? За втори път се лакирам, уж отначало всичко е добре, но в рамките на няколко часа след това излизат едни големи  грозни мехури Sad Ще купувам друг, ако продължава така.

# 612
  • София
Perfect k23

# 613
  • на последния етаж
Днес Golden rose Rich Color 108:

# 614
Имаше питанка за Продиджито на ГР. Нещо май почват да развалят този мой любимец Sad Не става на балони, но много по - бързо се сгъстява и се отдръпва жестоко около кожичките Sad От снощи еленче Stuck Out Tongue На живо цветът е по оранжавикаво - червен Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 10:33 от georgieva88

Общи условия

Активация на акаунт