Лакове за нокти - 131

• 46 789
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Честит рожден ден,  Адисън! Нека винаги около теб има красота, а ако няма - сътворявай я сама!

Аз съм с някакво червено на Перфект. Бих го определила като коледно, но не се възприемам с него. Всъщност се приемам само с тъмно червени цветове. На краката сложих едно "каменно" сиво, то повече е мое.

# 496
Adisun, ЧРД.
Пожелавам весел празник.
Бъди жива, здрава и много щастлива. Flowers Four Leaf Clover

# 497

Момичета, днес съм рожденичка и реших да съм шарена.
Милена, наборки сме с теб! Grinning

Честит Рожден Ден!

# 498
Ау! Моля те, сподели кой е този умопомрачителен цикламен лак!
Ноеми, някакво китайче е от домашни потреби купено. Марката е Handabeuty. В интернет не намерих нищо за нея, но има много готини цветове. Взех си и едно кърваво червено. Малко странно миришат, но покриват на един пласт, а четката е широка. Съхне много бързо. Преди бях пускала снимка на шишенцето. Довечера ще ги снимам да ги покажа.

# 499
  • София
Adisun, Честит рожден ден! Бъди щастлива!

В лакова апатия съм. Sad Не съм се лакирала откакто показах посления си маникюр. И вчера махнах лака. Не беше обелен, но ноктите израстнаха и сега не ми се лакира. Такова нео за първи път ми се случва!  newsm78

# 500
Рожденичката е със страхотен маникюр! Здрава и затрупана от лакове да си Heart

От сутринта съм с олющени нокти - най-грозното нещо за мен Grinning Щерката спа завидни 45 мин на обяд, така че явно довечера ще е обновяването...

# 501
  • Варна
Adisun, бъди жива и здрава! Нека винаги ти е слънчево и цветно, подобно на последния ти маникюр! 🍀
От август сложих гел и ме хвана мързеливата вълна- само го подновявам... Дори Blueberry и Sharky не поръчах... Отдавна не ми се беше случвало. Сега харесах няколко от Коледните OPI. Следя ви и се наслаждавам на красотите ви. 💙

# 502
  • Берлин
Този лилав перфект е убиец. Матираг го и на светлина се получават много елегантни златисти елементи. (Разполагах само с тези ваденки, не са много подходящи,но трябваше да скрия изпочупеното,залепено със секундно)
И наздраве за рожденичката

# 503
Georgieva88, а също и към другите  - ваденките само върху бял лак ли ги слагате?
Поръчах още август едни от алиЕкспрес и още ги чакам.. На линка за проследяване на пратката пише, че на 21.09 е влязла в България и нищо повече 🤔

# 504
Georgieva88, а също и към другите  - ваденките само върху бял лак ли ги слагате?
Поръчах още август едни от алиЕкспрес и още ги чакам.. На линка за проследяване на пратката пише, че на 21.09 е влязла в България и нищо повече 🤔

Luchia, предимно върху бял ги слагам, особено тези цветните. Така изпъкват повече цветовете. Дантелените и тези с фигурки съм слагала и върху бледо розово, нюд или много бледо жълто.

# 505
  • Берлин
А дантела върху коледно червено или зелено някой пробвал ли е? (На мен ми е коледно вече хихи)

# 506
Не съм пробвала дантелата върху тези цветове, но мисля, че върху червеното ще е страхотно. Върху зеленото май ще се поизгуби черна дантела, но пък бяла ще е добре Simple Smile

# 507
Честит рожден ден, Adisun! Желая ти много здраве, щастие и късмет!

# 508
От мен тази седмица Golden Rose и Flormar. На безименния още имам жълто по плочката.. вече 2 месеца не може да се изчисти Sad 

# 509
  • Берлин
Georgieva,а пробвала ли си дантела върху матиран лак? Мисля,че ще е жестоко матирана червена дантела и лъскаво зелено до него. Ама пък ваденка с мат топ дали става? Ще експериментирам

Общи условия

Активация на акаунт