Лакове за нокти - 131

• 46 786
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Georgieva,а пробвала ли си дантела върху матиран лак? Мисля,че ще е жестоко матирана червена дантела и лъскаво зелено до него. Ама пък ваденка с мат топ дали става? Ще експериментирам

PAPURCHE MEHURCHE, не, не съм пробвала, но наистина ще е супер. Не мисля, че ще е проблем да се матира с топ лак ваденка. Аз по принцип използвам един редичък топ лак, за да запечатам ваденката, че Продиджи Гел Топ лак на ГР ми ги размазва. Като изсъхне редичкият на ваденката си слагам Продиджито. Та, отплеснах се, но след запечатване на ваденката, мисля че няма да е проблем да се матира с топ лак.

# 511
  • София
Adisun, ЧРД и от мен. Много здраве и много лакови придобивки!

# 512
Адисън, честит рожден ден! Много цветен маникюр!
Папурче, мисля, че имам същия Перфект, страхотен е, а все не достигам до него...И на Лумс имам подобен, но не с толкова златисти отблясъци.
Juls, кой е лака?
Георгиева, и аз забърсах от квартални китайски магазинчета два лака в подобно цикламено/лилаво, аз му викам орхидея Stuck Out Tongue Winking Eye Цена 2- 2,50, 18-20 мл опаковки, прилична трайност с топ. Слабото им място е, че без топ изсъхват почти матово, точно като блажна боя (което с топа се оправя идеално). Понеже много мнения съм чела, че лаковете Флормар фул калър съхнат като блажна боя- което аз оспорвам, защото поне на моите нокти съхнат с достатъчно лъскав ефект, макар и не както е с топа. Обаче тези двете китайчета наистина без топ ми приличат на блажна боя. Но покриват и на един пласт добре.
Имам доста маникюри да показвам от изминалия месец, но в друг пост ще е. След като две-три седмици крепях два нокътя на дясната ръка с пликчета от чай и добре се държаха, хем само с базата ги лепях....в крайна сметка счупих напълно здрав нокът на другата ръка, почти до дъно! По много нелеп и смешен начин- кихнах непредвидено докато отварях прозореца, лъхна ме хладния вятър, ха ха. Joy Сега съм с много къси нокти които направих по-квадратни от обичайното и доста започнах да се харесвам така. Дългите нокти ми бяха елегантни и нежни, но пък сега късите ми изглеждат толкова елегантни, спретнати, изчистени и в същото време по-лесни за поддръжка и грижи.
Най-новите ми лакове са два Перфекта в синьо и корал/оранж/неон (различен ми изглежда на различна светлина). С голямо съжаление не си купих един страхотен глитър на Перфект, S 31- светли, сини, синьо-зелени люспи които за русалка ми напомниха...Хвърлих око на няколко евтини ситни брокатчета, както и на няколко бледи перлени Флормар. Набелязах и няколко цвята тип бордо, бледолилаво, лилаво, бронз, тъмна боровинка....А исках да погледна дали е останал един Флормар, 454 Army green или нещо такова беше по спомени. Но само Forest Green имаше... Confused

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 09:38 от dolce miele

# 513
Момичета, на Перфект ли беше онзи калциев заздравител, който харесвахте? Разслояването ще ме умори вече втори месец...

# 514
  • В полите на Пирин планина
Zoya Bobbi:

# 515
  • При децата ми
Скрит текст:
Този лилав перфект е убиец. Матираг го и на светлина се получават много елегантни златисти елементи. (Разполагах само с тези ваденки, не са много подходящи,но трябваше да скрия изпочупеното,залепено със секундно)
И наздраве за рожденичката

Папурче, кой е лака на "Перфект"?

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 09:47 от Hrispa76

# 516
  • Берлин
Hrispa76, това е,но не виждам номера

# 517
Папурче, а номера кой е? Моят  в шишенцето е абсолютно същия, но мисля, че четката не е розова, а черна с надпис "Gel look".... Thinking

# 518
dolce miele, цикламеното китайче се държи по абсолютно същия начин. Съхне матово, но с топ е ♥ Кърваво червеното обаче си е с нормален блясък. Това са. Днес или утре ще се разходя пак до магазина, че имаше и едно страшно синьо ♥

# 519
Ах, Лейди, открадна ми сърцето с тази Зоя, как съм я пропуснала Gift HeartSparkling HeartRevolving Hearts

Долче, малко непоискан съвет - остави ги тези китайчета, кой знае каква гадна химия имат Hug

# 520
  • Берлин
Папурче, а номера кой е? Моят  в шишенцето е абсолютно същия, но мисля, че четката не е розова, а черна с надпис "Gel look".... Thinking
Никъде не го виждам. Май се е изтрил

# 521
  • В полите на Пирин планина
Ах, Лейди, открадна ми сърцето с тази Зоя, как съм я пропуснала Gift HeartSparkling HeartRevolving Hearts

Леми, доста е бляскава тази Зоя. Сестра ми я беше купила, но реши, че не я харесва и така я придобих. Heart
Аз я харесвам.
Да не те подкокоросвам, но в beauty1 има лакове на Зоя по 5.00 и по 3.00 лева.
Гледам ги, гледам ги и си казвам, че не ми трябват ... ама ...

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 11:03 от Lady Brinne

# 522
Зная за Зоите, бих се прежалила само за тази 😸
Онзи ден изхвърлих още един куп лакове в коша, че и приятелките вече се мръщят, като ги питам искат ли.

# 523
Аз понеже нямаше да си купувам лакове до края на годината Grin Flormar 464 Lavender love

Цветът е по-скоро такъв, но телефона ми не го хваща..

# 524
  • София
Аз понеже нямаше да си купувам лакове до края на годината Grin Flormar 464 Lavender love

Цветът е по-скоро такъв, но телефона ми не го хваща..

Пътят към ада е покрит с добри намерения Wink

Общи условия

Активация на акаунт