Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 956
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Бадженаците се надушват 😅😅

Това сме го гледали 😂😂
Врабчев е уникален

# 481
Значи така като гледам комбинацията Табаков, Ковачев и Врабчев ще бъде взривоопасна и извор на забавления Joy
И като се има предвид, че клюкарите ще обясняват на Марио че Зорница е гадже с Табаков, ще стане голям смях Sunglasses

Позата на Марио на вратата на излизане беше едно към едно с тази под покрива като скъса с нея в пети сезон!

# 482
Желязото се кове, докато е горещо...Stuck Out Tongue Winking Eye
Обича го. Обича я.
Скрит текст:
дописа ми се стихче хахахаха

# 483
И той нея! Heart Колкото и да се опитваше да се прави на сериозен и леден, погледът го издаваше.

# 484
  • София
Божееее, не вярвах, че ще искам да гледам отново сцени от сериала. Обаче го направиха много готино, сцената беше страхотна и толкова адекватна.

# 485
И той нея! Heart Колкото и да се опитваше да се прави на сериозен и леден, погледът го издаваше.
Чувствата са и от двете страни, сигурна бях Simple Smile Много я чаках тази първа среща, за да се убедя, че съм права Simple Smile

# 486
Божееее, не вярвах, че ще искам да гледам отново сцени от сериала. Обаче го направиха много готино, сцената беше страхотна и толкова адекватна.
Сцената беше както само Зорница и Марио си могат Simple Smile

# 487
Оххх... ❤❤❤
И днес сякаш за пръв път успях да видя Табаков и Зорница като приятели!

# 488
Деян я крепеше докато се върне Марио, сега ще му я върне в панделка Joy

# 489
  • София
Яни, че Марио още обича Зорница стана ясно три секунди след като Пенев го попита дали заради Огнянова не иска да започне в Св. Анастасия. Там въпросителни не е имало, поне за мен.
Марио в червено, много съм доволна.

Сега чакам сблъсъци в операционната, придружени със скрити погледи. Страхотно

# 490
Роси, да, обаче тук направо си пролича категорично. Друго си е да са лице в лице.

# 491
Диана и Велислав бяха страхотни, не знам, но си имат изградена линия на игра и си личи осезаемо!!!!

Марио и Зорница - ще бъде трудно, но ще се намерят, започнаха добре. На мен ми се гледа всичко  от тях, така че съм супер доволна.

# 492
Искам да отдам заслуженото и на музиката, самата тя някак нашепваше любов.
Зорница някак цялата омекна, а на Марио погледът към нея беше един път.

# 493
# 494
Кога качват епизода? Последните няколко минути от сериала ще се гледат поне 2-3 пъти още 🤪

Общи условия

Активация на акаунт