ПОМОЩ! Баща ми изневерява на майка ми

• 12 993
  • 393
  •   1
Отговори
# 255
Амче права е. На различните хора им харесват различни неща. Няма нищо лошо.

# 256
Не е различен погледа. И ние оттам сме минали.

# 257
По-скоро я е приспал с тая целувка. Дано събуждането да не е много болезнено, както често става при драматични несъответствия в материално, социално и ментално отношение.

# 258
По-скоро я е приспал с тая целувка. Дано събуждането да не е много болезнено, както често става при драматични несъответствия в материално, социално и ментално отношение.

Не само че я е приспал,а и е взел част от мозъка... Trollface
Дори и малките деца не вярват в дядо Коледа,но като гледам хора в зряла възраст имат разсъдъка на деца в яслата.

# 259
  • София
Не бих искала да предизвиквам състрадание и съчувствие у някой мъж. Болка, отчаян вик... мани, мани.

# 260
Зависи къде е била целувката.

# 261
Веднъж поддадеш ли се на състраданието - цял живот трън в гащите!
Тези хора са до толкова лабилни психически,че биха направили всичко за да те задържат.
Нито искам да познавам такива,нито искам връзка с подобни болни мозъчета.

# 262
Тези хора са до толкова лабилни психически,че биха направили всичко за да те задържат.

За кои хора говориш?

# 263

За кои хора говориш?

За такива като Teresa30,които за да задържат човек трябва да будят състрадание ,че видиш ли до толкова да се почувстват виновни,за да пренебрегнат своето щастие заради нечие друго.
Всеки е егоист,но струва ли си да измъчваш по този начин?

# 264
Абе за целувката, знаете вица - където не е била целувана никога - на Малдивите. Rolling Eyes

# 265
  • София
Тип "жертва", "ах, аз горката" и т.н.

# 266
Защото аз успях да докосна у него съчувствието и състраданието, които чувства заемат най-челните позиции у човека. Аз го карам да съпреживява и усеща болката скрита дълбоко в душата ми. Чува моят отчаян вик, че без него аз няма да оцелея. Той не може да устои на страданието ми, не може да понесе сълзите ми. Като комбинираме всичко това с моята нежност и женственост, и генерално слабостта ми, и най-вече, че между нас има мощно привличане на чисто биологично ниво....това Е !

За какво получаваш състрадания от богатия? Любовница ли си? Бедна ли си? За какво говориш?

# 267
Може и да греша, но Teresa30 ми звучи, като онези хора, които заплашват, че ще се самоубият, ако партньора им ги напусне.

# 268
Може и да греша, но Teresa30 ми звучи, като онези хора, които заплашват, че ще се самоубият, ако партньора им ги напусне.

На мен ми прилича на психично болен с раздвоена личност.
Да ,права си,точно със самоубийства и самонаранявания привлича жертвата си,упс състрадателния.

# 269
Е, всеки си има някакви тревоги. Хубаво е да намират отклик у партньора, а не да бъдат омаловажавани. А Тереза, ако не я бъркам с друга потребителка, каза, че е на висока позиция в международна компания. Е, спомена и ролята на красотата в това. Ама хубаво е човек да има късмет в живота. То и външността е късмет. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт