Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Препоръчайте болница за раждане в Пловдив?

 • 2 434
 • 9
 •   1
Отговори
 • Мнения: 17
Здравейте, приятелката ми скоро ще ражда тя иска да ражда нормално къде бихте ми препоръчали в Пловдив да роди и дали в държавна болница е по добре или в частна това най ме интересува

# 1
 • Пловдив
 • Мнения: 1 294
Аз родих нормално в болница Селена. Мога да кажа, че съм много доволна от болницата като комфорт, и от персонала като отношение и обслужване.

# 2
 • Мнения: 17
Като цена как ви излезе ? В държавна и в частна клиника цената различна ли е?

# 3
 • Мнения: 2 322
В държавна болница раждането е безплатно. Плащаш, ако искаш определен лекар. Ако отидеш при който е на смяна, не плащаш нищо.

# 4
 • Пловдив
 • Мнения: 1 294
Като цена как ви излезе ? В държавна и в частна клиника цената различна ли е?
Аз раждах в началото на 2017 г. и не помня точно, но май беше около 1300-1400 лева. Удобството е, че си отидох с личната карта, чехли за баня, дрехите за изписването, гребен и зарядното за телефона. Всичко останало ми го предоставят от там, храната също е хубава. За бебето също осигуряват всичко, ие трябва да донесете само дрешките за изписването. В тази цена беше включено: нормално раждане с избор на израждащ лекар, епидурална упойка, преглед, изследвания за мен и бебето, преглед на костите на бебето след раждането, грижи, козметика, храна, дрехи и памперси за бебето, храна, превръзки, болкоуспокояващи, други лекарства (ако са необходими), халат, чехли за стаята, телевизор с кабелна, телефон с вътрешни линии за връзка с персонала на болницата за майката. Два прегледа след раждането за майката и два за бебето също са включени в тази цена.
Бащата може да влезе при майката малко след раждането, както и да я посещава в стаята (освен ако не е обявена някаква епидемия).
За Окръжна и Хирургии знам, че се плаща за избор на екип, за кабелна в стаята, за вип стая, за упойка, не пускат в отделението, храната не е кой знае какво и специално за Хирургиите си носете всико за бебето и за майката, много са зле от към консумативи там.
За актуална цена в Селена се обадете да попитате на рецепцията, имайте предвид, че едно нормално започнало раждане може да настъпи усложнение и то да завърши със спешно секцио. Попитайте за цени и за този вид раждане.

# 5
 • Мнения: 2 050
Държавна - Хирургиите на Пещерско, частна -Селена.

# 6
 • Мнения: 3
АГ Пълмед много съм доволна 😃😃😃

# 7
 • Пловдив
 • Мнения: 537
+1 за Селена. Родих нормално през май и съм изключително доволна от всичко. Сега си гледам бебока. 😁 Наложи се и да лежа 2 пъти по 3 дена за задържане през бременността, пак всички бяха много професионални и човечни.

# 8
 • Пловдив
 • Мнения: 1 294
Съвсем  прясна информация за Хирургиите на Пещерско.
Близка роди там, уж щеше да бъде с упойка, в процеса на раждане се оказало, че няма анестезиолог, оставили са я да се мъчи, че даже започнали да й обясняват колко вредно било и какво ли не и ей сега щели да я изродят (все едно има бебета дета са останали в майка си). Бебето имало някакъв малък проблем, три дни лекарите от различните смени си прехвърляли топката, ни чули ни видели. На изписването на бебето не се сдържах и се развиках на жената от персонала. Значи извеждат детето, но не отварят стаята за изписване, пеленката му се разповива и оная патка, поставя детето познайте къде, на една пейка в чакалнята, където хората си оставят торбите, дечица стъпват с обувките за да се повдигнат и да видят майките си през гишето за свиждане, разни цигани седят... абе пълна липса на мозък и съобразителност. За мизерията и жалките порциони за храна няма какво да говорим. Родилно без анестезиолог, а ако се наложни спешно секцио за 10-15 минути да трябва да извадят бебето!? После сигурно ще обясняват как те не са виновни и дрън дрън глупости.
Една жена ще роди 1-2 или 3 пъти в живота си и ЗАСЛУЖАВА най-доброто. Същите пари се дават и за почивки, телефони, телевизори, цигари, алкохол, дрехи  ипарфюми, ежегодно при това. Не бъдете скъпи на триците евтини на хляба. Избирайте за себе си най-добрата среда да родите, за да се насладите на този найстина щастлив и незабравим момент.

# 9
 • Мнения: 8
Селена Simple Smile 1350 е нормалното (беше ноември)

Общи условия

Активация на акаунт