желая на всички много здраве и любов
.
Вчера тръгва с баща си от нас за ясла. Казва ми весело "Тао, тао" (Чао, чао) и колата се оказа счупена. Половин час не мога да му сваля якето и ботушките, защото си иска да отива на ясла. Когато го попитаме иска ли да ходи на ясла, винаги отговаря с охота "Да". Доволни сме от отношението и грижите на персонала. Те са много важни, за да се чувства детето спокойно. Въпреки че изкара повече от месец вкъщи, тръгването му пак на ясла не беше придружено с плач. Първият ден се намръщи леко и това беше. После си отива щастлив и си тръгва доволен.
Може току-що да е станал след 15-минутен престой върху "трона", ще се изака след това, като му сложа памперса. Изглежда ми безнадежден случай
Ева стана онзи ден на 6 месеца. Постоянно сравнявам той какво е правел на тази възраст
Подозирам, че цял живот ще ги сравнявам, но ще се постарая да си остане само в главата ми. Свекървата веднъж като се изцепи и каза на Матео: "Виж Евичка как мирно си играе, а не беснее като теб" подскочих като опарена и й казах никога повече да не прави сравнение между тях, защото ще я намрази зверски! Не знам как да реагирам, без да го засегна и да помисли, че държа само на нея, когато се държи грубо с нея. Понякога като се разбеснее и почва с едни груби ласки, които и на нас раздава, ама ние ги понасяме, за разлика от нея. Хем трябва да я предпазя, защото тя не може сама, хем го виждам, че той се обижда и ядосва като му направя забележка или го отдръпна. Имате ли идеи?
леко бременеене и пухкави бебчета на финал ви желая
.
малката в момента повтаря всичко по кака си, а и голямата като види, че малката е направила нещо и ние реагираме, веднага го прави и тя.

Много е сладък и смешен
Препоръчани теми