На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Вила Великула
Хващай такси до Ераста и пазарувай на воля.

# 241
Хващай такси до Ераста и пазарувай на воля.

Благодаря за съвета, но ще се притеснявам да не закъснея . Доколкото успях да видя на картите,  другите 2 магазина изобщо не са в самия град. Здраве да е !

# 242
Здравейте. Моля, ако ви попаднат пред очите в магазините тенджери под налягане Berlin 7 л. да погледнете информативно цената на стандартните и тези с два капака.  Може и друга качествена турска марка, но да е 7 л.
Благодаря ви предварително.

# 243
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже какви са горе-долу цените на пердетата на Тач в магазина в Чорлу? Ако някой е купувал скоро, много ще ми помогне 🤗
Да си побутна въпроса 😏

# 244
  • моята мила родна страна
Здравейте!Може ли да ми напишете актуални цени на праховете з аа пране - ариел, персил , зехтин , лешници , понеже не открих в последните страници ?Баклавата в Gurruoglu  как върви?

Информация от вчера: Ариел -6 кг/40 лири, 10кг/60 лири; Персил - 7кг/40 лири, 10 кг/52-55 лири (това на борсите). Баклавата в Gurruoglu, както и навсякъде в центъра-30 лири, на борсите-18 лири (при по-голямо количество и пазарлък свалят още).

Ние вчера пътувахме през Кап. Андреево, на отиване сутринта минахме и двете граници за 20 мин., на връщане вечерта-1 ч. и 30 мин., при сериозен трафик, работеха и 5-те гишета за леки коли.

Някой по-напред питаше за обличане на абитуриент от-до. В края на пешеходната улица има такъв магазин, всичко за 450 лири. ( има рекламни пана)

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 15:17 от jovigirl

# 245
  • ВАРНА
7 кг. и 10 кг. са торбите на насипния Ариел.  
Цените бяха същите и на 6 септември -  7 кг. Ариел 40 лири и 10 кг. 60 лири на прочутата перилна борса.
И пак там - още в началото на уличката на големия отворен магазин с маслини отпред -  малка  квадратна тенекия 1 л. 20 лири и 5 л. тенекия за 80 лири за зехтин екстра върджин/вишнева тенекия /  - много добър....гарантирам!  
противно на нагласата наслоена напоследък от много места че зехтин под 120 лири за 5 л. бил боклук.

# 246
  • моята мила родна страна
7 кг. и 10 кг. са торбите на насипния Ариел. 

# 247
  • ...живея на последния етаж...

Това е от сайта на Мигрос. Който иска , да ходи на борсите. Преди две седмици в Бим цените бяха същите.

# 248
Момичета здравейте,преди време бях гледала че си купувате комплекти тенджери от Турция,има ли сайт на който да разгледам?

# 249
Някой може ли да ми каже какви са горе-долу цените на пердетата на Тач в магазина в Чорлу? Ако някой е купувал скоро, много ще ми помогне 🤗
Да си побутна въпроса 😏

Купувах в началото на август. Продават маломерни тюлени пердета , пакетирани по 3...3,50м. по 11 лири метъра. С повече ровене и ако не е за много отговорно място стават. Купих плътно дюс перде, беше топче 8,50м. по 19 лири метъра. Мисля, че стандартните пердета бяха по 30 лири, но не съм много сигурна. Въпрос на късмет е да се намери нещо модерно, но има попадения. За тези пари обаче са си супер. На мен ми трябваха за село, за стаи, в които влизаме по три пъти в годината.

# 250
Здравейте. Моля, ако ви попаднат пред очите в магазините тенджери под налягане Berlin 7 л. да погледнете информативно цената на стандартните и тези с два капака.  Може и друга качествена турска марка, но да е 7 л.
Благодаря ви предварително.
Аз си взех пролетта ето този комплект: https://www.krc.com.tr/urun/karaca-vitola-4-6-duduklu-tencere-seti. Две тенджери 4 и 6 литра, не са 7 лт, разгледай сайта може да има и 7 лт. Има ги във всички молове. Когато взех комплекта бях много скептична, но сега ви ги препоръчвам с две ръце. Ползвам си ги и двете и всичко се готви много бързо.

# 251
  • Пловдив
Да си побутна въпроса 😏

Купувах в началото на август. Продават маломерни тюлени пердета , пакетирани по 3...3,50м. по 11 лири метъра. С повече ровене и ако не е за много отговорно място стават. Купих плътно дюс перде, беше топче 8,50м. по 19 лири метъра. Мисля, че стандартните пердета бяха по 30 лири, но не съм много сигурна. Въпрос на късмет е да се намери нещо модерно, но има попадения. За тези пари обаче са си супер. На мен ми трябваха за село, за стаи, в които влизаме по три пъти в годината.
Много благодаря за информацията 🤗

# 252
  • Бургас
Ние прескочихме до Люлебургаз.
По-заредено, по-подредено и никакви българи. Плюс - купих всичко от списъка - детски дрехи, перилни, храни, лекарства. Основно от 39burda AVM - Котон, Де Факто, Уайкики. Хубави модели.

Минус - нямаше хубав избор обувки от естествена кожа, особено детски. Мъжете също не бяха особено доволни от Пиер Карден и Поло.

Молът им е с всички техни марки, по главната улица също. В мола има хубава уличка с подправки, кафе, био стоки.

Във фабриката Дона до Къркларели вече е доста обрано, и цените по-високи.

В Kigili за абитуриент промоцията е 999 лири за пълен комплект официално облекло (вкл. риза, колан, костюм и пр.). Тези магазини ги има и в Одрин.

Със смесени чувства съм - ако е за детето и долапа, ще ходя до Къркларели като най-близо до границата.
Ако търся дамско и мъжко по-висок клас, фаворит засега ми е Чорлу.

Понеже не е по темата, ако някой се вълнува, ще разкажа повече.

# 253

Това е цената, редактирам се , явно ми се е спяло снощи Grinning

# 254
Здравейте, и аз да нахълтам с въпрос.Каква е цената на спален комлект-5 части? Скоро ще ходя до фабриката в Чорлу,но за първи път,та да знам...

Общи условия

Активация на акаунт