На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 528
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте!Аз понеже изпуснах днес петъчния пазар,а отивам специално за масло от черен кимион(но,не готов,а пред мен пресовано),питането ми е ,дали и в други дни от седмицата го предлагат или само на големия пазар в петък.

# 601
Здравейте!Аз понеже изпуснах днес петъчния пазар,а отивам специално за масло от черен кимион(но,не готов,а пред мен пресовано),питането ми е ,дали и в други дни от седмицата го предлагат или само на големия пазар в петък.
Доколкото знам и на съботния го има, но лично аз само бутилирано съм взимала.

# 602
Какво значат двете цени на етикетите на дрехите? И по ниската, и по високата плащахме, не намерихме логика

# 603
Какво значат двете цени на етикетите на дрехите? И по ниската, и по високата плащахме, не намерихме логика
Плащате винаги по-ниската. По-високата е цена за разсрочено плащане и е само за турски граждани.

# 604
  • Пловдив
Хм, и на мен ми хващат и по двете цени и така и не схванах логиката. Ако е такъв случая, твърдо са ме працаквали периодично.

# 605
Хм, и на мен ми хващат и по двете цени и така и не схванах логиката. Ако е такъв случая, твърдо са ме працаквали периодично.
Никога не ми се е случвало да ми се таксува стока по втората цена, независимо дали съм плащала в брой , или с карта.

# 606
  • Пловдив
В Одрин не, но това лято при пътуването ни из страната ме таксуваха и по двата начина.

# 607
Абсолютно си таксуват както искат, гледахме бележки, но като не знаехме за какво става въпрос...А те пробват явно, дето мине

# 608
Здравейте, момичета и момчета!
Ще ходя следващият месец на еднодневна организирана екскурзия до Чорлу и Лозенград. Въпроса ми е към ходилите там: Колко време за покупки имате в Чорлу, и в кои магазини на фабрики се посещават?

# 609
  • Пловдив
Организаторите си правят програмата Различните фирми водят на различни места. Ако споделите фирмата и някой от групата вече е ходил с нея - ще може да ви отговори

# 610
Мартини турс, Варна, е фирмата. Simple Smile

# 611
  • Русе
Не мисля, че във верига магазини ще те таксуват, както си искат. Виж, малките магазинчета са друга бира. И ние сме плащали и в други райони на Турция и винаги на по-ниската цена сме плащали, дори и с карта. Не виждам как при положение, че по-високата цена е цена на изплащане, ще ти вземат повече пари в брой.

# 612
Здравейте, искам да попитам пътуващите от Варна, в колко часа тръгвате към границата? Пътувала съм предимно до Истанбул и винаги сме тръгвали към 2 вечерта, сега не мога да се ориентирам, защото Одрин и Лозенград са по-близо. Ще пътуваме през седмицата (в сряда). Благодаря Ви предварително ☺️

# 613
Вики, в мола в Одрин беше, магазина на Уайкики. Беше първа покупка и не знаехме, нарочно гледахме после. То на пазарите кой ти дава бележка?

# 614
  • Пловдив
Мартини турс, Варна, е фирмата. Simple Smile

Скрит текст:
Ами ей това Ви е програмата - Ще си позволя коментари направо в нея Отпътуване от гр. Варна в 04:33ч. ул.Антим 1.Разтоянието от Варна е ок 160 км повече от колкото от Пловдив и екскурзията от Пловдив е също в 4,30 тръгване
Чорлу отдавна се слави със силната си шивашка и кожарска промишленост, в района се шие на ишлеме за много световноизвестни марки, което позволява цените да бъдат изключително атрактивни.  В града има както фабрики, така и аутлети на известните марки, които са включени в маршрута на фирмата.
Пристигаме в Чорлу около 10:30 ч. Посещението ни ще започне с магазина към фабриката “ТАС” за спално бельо (вкл. детско и бебешко), хавлии, халати, покривки и пердета.Фабриката на Тач е 20 км преди Чорлу - няма как първо да пристигнете и после да я посетите                                                                                                                            
Посещение  на търговскита верига   “КИРА”.Търговската верига КИПА /на кирилица/ не съществува вече повече от година- а това КИРА на какъв език е - незнам Това за мен е некомпетентност от страна натуроператора                                                                                            
Посещение  на Мол ORION.МОЛ като МОЛ- мен не ме впечатли                                                                                                                    
Посещение на Аутлет център AVANTAJ, където има представителни магазини на фабриките около Чорлу на известни турски и чуждестранни марки.За мен, както и за други момичета от групата - пълно разочарование
Свободно време за покупки и обяд.
Около 16:30 отпътуване за Лозенград (Киркларели). Тук ще имаме свободно време в центъра на Лозенград за покупки на турски сладкиши и деликатеси на изгодни цени.
Преди време когато разглеждах програмите на фирмите ме впечатли тази
Скрит текст:
Ние ще посетим преставителните магазини на най-добрите и качествени заводи около Чорлу!
AZZO /ок. 45мин./- специализиран магазин на едноименната фабрика за кожени изделия само от естествена кожа - обувки, якета – мъжки, дамски, чанти, аксесоари на фабрични цени и супер качество! ; Colin’s /ок. 30мин./- представителен магазин на фабриката - богат избор от дамски, мъжки облекла за всеки вкус и много намаления; Търговски център Аутлет „Авантаж“ /ок. 1 час/- над 40 фирмени бранда, като: OUTLET US POLO, Mavi jeans, Colin's, Desa, Nike, Urban Play, Levi’s, Oxxo, FLO и много др.; МОЛ Орион, Тренд Арена и КИПА. /ок. 2,30ч./ Мол ОРИОН, където се намират представителни магазини на повечето фабрики в града – Mavi Jeans, U.S. Polo, Koton, Defacto, Nike, Adidas, LC Waikiki, Madame Coco, Pierre Cardin, ADL, Inci, Derimod, Desa, Herry, Penti, Boyner, English Home и най-новият Мол АРЕНА ТРЕНД - магазини от всякакъв тип и за всеки вкус, марки като Kemal Tanca, Hotic, Greyder, Ozdilek, White & Beige, Ipekyol, Katia & Bony, LTB и др. Време за обяд, турско кафе с десерт и безброй покупки... По Ваше желание посещение и на хипермаркет "МИГРОС" или бившият "КИПА" - най-големият в Тракийската част на Турция!
НОВО!! Фабрика за шоколад BestHill – качествен, вкусен и здравословен шоколад! Идеи за подаръци, стилно и красиво оформени за всякакви поводи.
Следва: Tac / "ТАЧ" /ок. 1 час/ – представителен магазин на фабриката "ZORLU Holding" - спално бельо, хавлии, шалтета,  халати за баня, покривки, готови пердета, детски комплекти и мн. други на супер изгодни цени и страхотно качество!
Около 17:30ч. отпътуваме за Лозенград (Къркларели). Свободно време в центъра за покупки на турски сладкиши и деликатеси на ниски цени. Време е да опитаме прочутите Лозенградски кюфтета, бира ЕФЕС или айрян! Покупката на баклава, локум, турски сладки, ядки и др. на изгодна цена е неизбежна.
проучих обектите и отидохме с колата

Ами около Чорлу има много фабрики - но според програмата ви ще посетите само ТАЧ - МОЛ-ове има навсякъде- тези не са по-различни и съгласно посочените часове всичко ще бъде на бегом. Ще разказвате като се върнете, за мен се оказаха по-интересни магазините до самите фабрики /промоциите са различни/

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 22:00 от makak

Общи условия

Активация на акаунт