На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 679
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Ст.Загора
Момичета здравейте,преди време бях гледала че си купувате комплекти тенджери от Турция,има ли сайт на който да разгледам?
Аз съм взимала от тук https://www.krc.com.tr/urun/karaca-bio-granitium-7-parca-tencere-seti ,  моите са черни . Гледах и на петъчния пазар има комплекти , но колко са качествени не знам .

# 256
  • Димитровград
И ние сме с такъв комплект тенджери вече повече от година.Доволни сме.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1095181.msg38264625#msg38264625

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 14:45 от papaone

# 257
И ние си купихме същите, три тенджери и два тигана Simple Smile Много сме доволни!

# 258
  • моята мила родна страна
Някой чувал ли е за 8 D кино в някой от моловете? Препоръча ни го човек, ходил преди няколко години, но не помнеше името на мола. За съжаление така и не можахме да го открием. Та питам, за да знам за следващото ходене.

# 259
Заредиха ли вече есенни дрехи в Одрин? На 11 септември като ходихме основно имаше намаления на летни.

# 260
Благодаря момичета,ще разгледам сайта,дори мисля че съм виждала магазин с това име в центъра на одрин ,а чугунени тенджери дали предлагат?

# 261
Ние прескочихме до Люлебургаз.
По-заредено, по-подредено и никакви българи. Плюс - купих всичко от списъка - детски дрехи, перилни, храни, лекарства. Основно от 39burda AVM - Котон, Де Факто, Уайкики. Хубави модели.

Минус - нямаше хубав избор обувки от естествена кожа, особено детски. Мъжете също не бяха особено доволни от Пиер Карден и Поло.

Молът им е с всички техни марки, по главната улица също. В мола има хубава уличка с подправки, кафе, био стоки.

Във фабриката Дона до Къркларели вече е доста обрано, и цените по-високи.

В Kigili за абитуриент промоцията е 999 лири за пълен комплект официално облекло (вкл. риза, колан, костюм и пр.). Тези магазини ги има и в Одрин.

Със смесени чувства съм - ако е за детето и долапа, ще ходя до Къркларели като най-близо до границата.
Ако търся дамско и мъжко по-висок клас, фаворит засега ми е Чорлу.

Понеже не е по темата, ако някой се вълнува, ще разкажа повече.
Аз бих искала да науча повече, но мисля, че ще е от полза за всички.

# 262
Скрит текст:
Здравейте. Моля, ако ви попаднат пред очите в магазините тенджери под налягане Berlin 7 л. да погледнете информативно цената на стандартните и тези с два капака.  Може и друга качествена турска марка, но да е 7 л.
Благодаря ви предварително.
Аз си взех пролетта ето този комплект: https://www.krc.com.tr/urun/karaca-vitola-4-6-duduklu-tencere-seti. Две тенджери 4 и 6 литра, не са 7 лт, разгледай сайта може да има и 7 лт. Има ги във всички молове. Когато взех комплекта бях много скептична, но сега ви ги препоръчвам с две ръце. Ползвам си ги и двете и всичко се готви много бързо.
Благодаря за информацията, но ми трябва по-нисък клас за вилата. Във вкъщи имам Солинген , а на вилата използвах една руска, която ми е набор Simple Smile И понеже се развали търся турска, че китайските им нямам доверие. Много негативни мнения има за китайските, а за турските добри.
Намерих , като копирах част от линка duduklu-tencere-seti Точно серията Berlin.
Благодаря.
ПП Ето ми ги тенджерите вече поръчани от тук
https://urun.n11.com/duduklu-tencere/berlin-4-7-litre-mukemmel-i … re-set-P163833823

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 12:32 от Milita1

# 263
  • София /Абсурдистан
Аз пак да попитам някой купувал ли е  качествени обувки и от къде?

# 264
Здравейте,
Някой да знае магазин за пердета и завеси в Одрин?

# 265
  • Стара Загора
Аз пак да попитам някой купувал ли е  качествени обувки и от къде?

Аз си купих сандали естествена кожа от Деримод. Цяло лято не ги свалих. Много съм доволна. Но в никакъв случай не мога да ги нарека евтини.
На мен проблема ми е, че съм 41 номер, а в Турция много рядко може да се намери дамска обувка 41. Обикновено са до 40. Изключвам Дайхман.
На мъжа ми купихме боти Сат от магазина, който е в Кипа. Не ФЛо, а другия. За него знам, че продават ортопедични обувки Не съм заглеждала много, поради причината описана по-горе.

# 266
  • София
Добро утро . В момента съм в Одрин ,бихте ли ми казали кой е аналога на Milgamma N .Доколкото видях в сайта за лекарствата ,това е Neogaba ,но не съм сигурна ,че съм проверила правилно .

# 267
  • София
Добро утро . В момента съм в Одрин ,бихте ли ми казали кой е аналога на Milgamma N .Доколкото видях в сайта за лекарствата ,това е Neogaba ,но не съм сигурна ,че съм проверила правилно .

Основната съставка в милгамата е бенфотиамин - форма на вит. В1 с висока бионаличност. Другите две съставки са вит В6 и В12. Тази NEOGABA се продава със зелена рецепта и активното вещество не е никой от изброените витамини. Не бих заместила едното с другото. Още повече, че в описанието пише, че активната съставка "прегабалин" се ползва и при епилепсия.
В сайта за лекарства намерих само обикновен В1, а той не може да постигне ефекта на бенфотиамина.
По-добре си купете Милгама в Бг или си поръчайте бенфотиамин от някой сайт, напр. iHerb

# 268
  • София
Много ви благодаря Simple Smile Проблема е ,че ми свършиха хапчетата ,а ще съм в Турция до неделя  . По-добре е да изкачам да се прибера в България .

# 269
Много ви благодаря Simple Smile Проблема е ,че ми свършиха хапчетата ,а ще съм в Турция до неделя  . По-добре е да изкачам да се прибера в България .
Подобни са  BENEDAY  и Benexol

Общи условия

Активация на акаунт