На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Само че за 40 лири нали не очаквате да е много качествено? Поради тази причина спрях почти да купувам от там. На второто обличане вече са с топченца по ръкавите. Мерих този пуловер в Котон вчера и доста ми хареса, но ми идва  твърде високо полото. Спарих се още в пробната. Цената му е 120 лири, но ако исках да купя, щях да се спра на него.

Взех този за сезона пак от там, видя ми се приличен като за 60 лири. Късичък е, но на мен ми трябва за поли с висока талия или сукман. С панталон също е ок, но кръста е отвън.

Похвалвам гофретите в мола на Waffle stop. Тънки и хрупкави, както ги обичам. Шоколада беше хубав, сладоледа също и и си заслужаваше да прегреша. Цената от 27 лири обаче ми се стори леко висока и не знам дали бих повторила или поне не и със сладолед, ха-ха. Имат меню и с по-малко екстри бяха по 16 и 21 лири. Явно топката сладолед е 6. Малко се разочаровах че нямах никаква поръска за кеф, но може би защото не казах.

Избрах си битер и бял шоколад с кокос +кокосов сладолед. Heart Eyes

# 421
За какви стоки искаш цени? На пазара има и маркови и немаркови стоки /някои стават, други - не/. Какво по-точно те интересува?

Ами казвали са ми ,че анцузи примерно за по 20 лири комплект!
Или блузи ежедневни по 5-6лири.
Бельо за стотинки,но само съм чувала и се чудех дали е реално, това е безценица.
Прах за 10лв -10кг
Или за 2 лв ,кори за баница....

Просто се чудя дали и колко лири да обменя за да ми стигнат.
Направила съм си списък ,но нямам представа за цените за това питам вас!

# 422
  • Бургас
От въпросните пуловери на Дефакто миналата година си купих 3. Вече не приличат на нищо. А и се наелектризират ужасно. Минават в графа "домашни и кучешки".

# 423
  • София...........
От Синия пазар основно пазаруваме хранителни продукти. Но тази година след това в Мигрос всичко беше почти на половин цена и определено си заслужаваше и вече ще пропускаме Синия.
В МОЛ-а всичко беше на цени почти като в БГ(-1-2 лв.), какво толкова грабите?

# 424
  • у нас
За какви стоки искаш цени? На пазара има и маркови и немаркови стоки /някои стават, други - не/. Какво по-точно те интересува?

Бельо за стотинки,но само съм чувала и се чудех дали е реално, това е безценица.
Прах за 10лв -10кг

Чак такива ниски цени няма. Преди години имаше стоки по "беш" лира /5/, но отдавна са повече вече. Е, може би вечерта да продават някой боклук и за толкова, само да се отърват от него.

# 425
Влизам само, за да споделя, че вчера в 10:00 бяхме на Капитан Андреево и чакахме 40 минути. Днес за един час минахме.

# 426
  • Пловдив

Прах за 10лв -10кг

Такива цени и преди 5 години нямаше... Сега най-евтините неща на пазара са 15-20-30лири. И то почти винаги с дефекти,трябва много да се гледа. Риск печели, риск губи е положението. Евтините хубави неща са по-скоро единични случаи, след мнооого мнооого ровене по сергиите.
Те плетивата от където и да ги вземеш все се завалват по мои наблюдения...Турските поне повечето са евтини и не те е яд след 1 сезон да ги изфучиш.

# 427
  • до едно тепе
Бяхме ние днес до Одрин. На отиване хванахме смяната на нашите митничари и поседяхме 15 мин на границата без да мърдаме. После си минахме нормално. На връщанеее 2 часа и половина. Системата на турската граница беше блокирала и висяхме поне час докато започнат да работят. Събраха се много коли. После още час и половина докато минем.
В Гратис рафтовете бяха празни. Нищо не можах да си избера в 3 магазина. Купихме дрехи на децата. Харесах им зимни обувки във Фло но без тях не посмях да взема, а забравих снощи да им очертая краката. За пореден път не си харесах абсолютно никакви блузи за мен. Пуловери не нося, защото ми е топло с тях. С тая къса мода хич не можем да се разберем. 😵

# 428
Цените на пазара изобщо не са толкова ниски! Взех си от Defacto 2 пуловера по 40 лири, цветовете са наситени, но така спарват, че след 5тата минута трябва да се преобличаш!

# 429
  • София
Някой знае ли в Одрин дали се протават гел лакове /за печене на лед лампа/ и ако има от къде могат да се закупят и съответно на какви цени?

# 430
  • Пловдив
Някой знае ли в Одрин дали се протават гел лакове /за печене на лед лампа/ и ако има от къде могат да се закупят и съответно на какви цени?
Не, няма. Или поне аз не можах да намеря. Питах в повечето козметични магазини.

# 431
Здравейте. Някой да е ползвал шампоан против пърхот закупен от Турция?

# 432
  • ...живея на последния етаж...
От години ползваме Хед енд шолдърс, от Турция. По-добър е от същия, купен от България.

# 433
Дали има някой, който да си е купувал плат за пердета и завеси в Одрин, да ме ориентира за магазин и цени. И дали работят в събота?

# 434
Kemal Tanca, Hotic, Greyder, Ozdilek, White & Beige, Ipekyol, Katia & Bony, LTB и др.; МОЛ ОРИОН - Mavi Jeans, U.S. Polo, Koton, Defacto, Nike, Adidas, LC Waikiki, Madame Coco, Pierre Cardin, ADL, Inci, Derimod, Desa, Herry, Penti, Boyner,

От тия магазини кои си струват за дрехи? Да не се прекарам да влизам във всички. Котон, Дефакто и Уайкики ясно, останалите нищо не ми говорят.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 16:00 от raja_nikol

Общи условия

Активация на акаунт