На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 92 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,пазарувате ли ядки от Турция?Къде е най-изгодно?

Здравей,
мога да кажа за Одрин.Купуваме от магазин на главната улица.Цените са по-евтини от тези на пазара.
Кой е магазина?

# 631
  • на морето
Здравейте! Спешно трябва да направя резервация за една на 20 човека в Одрин, тъй като останахме излъгани от туроператор. През букинг мога да направя за Селимие хотел, но никога не съм го правила. Кажете, като отидем там нали няма да имаме проблем и нещоещо за самия хотел, добре ли са условията. Благодаря !

# 632
За Селимие хотел имаше една много неприятна публикация в групата във фейсбук - лоши условия, чистота и тн. Ако ви е все тая и цената е добра, можете да рискувате. Ако отидете на място 20 човека обаче си е риск. Не сте двама-трима. По-добре резервирайте през букинг или се свържете с хотела лично, може пък и още по-добра цена да ви дадат. През букинг няма нищо сложно в резервацията. Сайтът има българска версия и води стъпка по стъпка към резервацията.

# 633
  • ВАРНА
Хотел Едрин - в кафяво със зелени надписи е много добър за разумните си цени.  
На около 200 метра е от джамията Селимие - зад нея главния булевард.

# 634
  • на морето
Аз ще направя резервация през Букинг, но сигурна ли  ми е тази резервация.

# 635
ако има такова количество свободни стаи --Сигурна е.

# 636
Аз да ви се оплача : вчера мои приятели ходиха в Одрин и им поръчах да ми вземат суров кадаиф. Донесоха ми го късно вечерта , платих си го и го взех. После у нас като го слагах в хладилника го огледах - 4 пакета по 500 гр , всичките имаха петна от мухъл , макар и  малки,направо ми призля. Ще си замълча пред приятелите, че те за първи път купуват и не знаеха, но вие внимавайте какво ви продават . Убедена съм, че продавача е знаел и се е направил на разсеян Cry

# 637
  • София
Предстои ми ново пътуване до Одрин другата седмица и искам да си купя кожен елек или яке /вталено/ с голяма качулка с пух. Може ли някой да ме насочи към магазин ако сте видяли такъв някъде?

# 638
Селимие е голям компромис. С не малка цена. Освен че е на удобно място и с паркинг, друго хубаво няма.

# 639
Момичета , идея къде в Одрин мога да си купя хубав салеп?

# 640
Ние купуваме от Aşina kuruyemiş. Не е до складовете или пазара, но ядките са винаги пресни и на нормални цени. Продават и сушени плодове,подправки, варива.
Aşina Kuruyemiş Edirne
Abdurrahman, Abdurrahman Mah. Eski İstanbul Cad. No:166
https://maps.app.goo.gl/6QjQui9bC2bXSWR68

# 641
Ние купуваме от Aşina kuruyemiş. Не е до складовете или пазара, но ядките са винаги пресни и на нормални цени. Продават и сушени плодове,подправки, варива.
Aşina Kuruyemiş Edirne
Abdurrahman, Abdurrahman Mah. Eski İstanbul Cad. No:166
https://maps.app.goo.gl/6QjQui9bC2bXSWR68
Благодаря много!

# 642
Относно хотелите в Одрин се колебая между A Plus, ACR Palas, Sari Pension.
Ако някой може да препоръча ще съм благодарна.
Ще търсим и бална рокля. Дали ще има по моловете вече?

# 643
По моловете не видях бални рокли, но в Чорлу, минавайки през града видях доста хубавички на витрини на магазини

# 644
В Одрин по центъра има много магазини за бални рокли.

Общи условия

Активация на акаунт