На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 92 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • до най-прекрасния мъж
Вики, в мола в Одрин беше, магазина на Уайкики. Беше първа покупка и не знаехме, нарочно гледахме после. То на пазарите кой ти дава бележка?
Там са ви таксували на по-висока цена ли? Почти е невъзможно, освен ако касиера не е объркал нещо, като е маркирал покупката. Цената си идва автоматично, като маркират етикета, не би следвало да може да отчете по-висока цена. Освен, ако артикулът не е бил намален и да не са отразили отстъпката в системата им....Чудно, наистина. От доста време ходим поне 2 годишно и винаги са ни таксували по по-ниската цена. Ще бъда нащрек, когато отидем.

# 616
  • Бургас
makak, заинтригува ме с това АZZO - струва ли си? И във фабриката на Колинс - само дънки ли има?

# 617
  • Пловдив
АZZO- определено много си струва - супер качество. Който е отишъл е останал много доволен. Аз не съм- не можахме да го намерим. Намерихме кварталчето с кожарските фабрики намерихме 2-3, но не и АZZO, оставихме го за друг път защото изгубихме много време. Момичето което ми даде локация също каза че много трудно са го намерили. Гугъл мапс-също не е ходил там. А Колинс е любимата ми има всичко - тениски, боксерки, чорапи, якета, блузи. Голямото им зимно намаление е през март.Ако имаш късмет има и дънки с леки фабрични дефекти- ако не ги търсиш целенасочено -няма и да ги видиш. Късмета е за да има от твоя размер, защото не са пълни серии./Цена 10-12 лв/

# 618
Утре дали ще работят аптеките? Във вторник е празник на републиката и тържествата им започвали от утре.

# 619
makak,
Благодаря! Simple Smile
Мн сте изчерпателна!
Ще разказвам!

# 620
  • Пловдив
А къде е фабриката на Колинс и кога работи магазина там?

# 621
  • хасково
Здравейте!  Спешно ми трябва отговор на въпроса Има ли разлика на цените на лекарствата между Одрин и Чорлу?

# 622
Цитат на: Ели73 link=topic=1138 907.msg39550136#msg39550136 date=1572201781
Здравейте!  Спешно ми трябва отговор на въпроса Има ли разлика на цените на лекарствата между Одрин и Чорлу?
Не. В Турция лекарствата са с фиксирана цена.

# 623
  • хасково
Благодаря за отговора!

# 624
  • Бургас
makak, сподели координатите на AZZO, моля!

# 625
  • Пловдив
AZZO-
Скрит текст:

# 626
Момичета,пазарувате ли ядки от Турция?Къде е най-изгодно?

# 627

Здравей,
мога да кажа за Одрин.Купуваме от магазин на главната улица.Цените са по-евтини от тези на пазара.

# 628
  • до най-прекрасния мъж

Здравей,
мога да кажа за Одрин.Купуваме от магазин на главната улица.Цените са по-евтини от тези на пазара.
Аз взимам от складовете, но не сме ходили от година и инфото ми не е актуално по повод цени. Иначе, от там винаги са супер пресни и вкусни.

# 629
  • Ст.Загора
Момичета и момчета Stuck Out Tongue Winking Eye, може и да е обсъждано , но аз не намерих отговор . Например праховете , всички купуваме от там , интересува ме срока на годност . Тези дни се загледах в печатите на два праха , купувани от Мигрос ( на промоция)  в началото на септември и октомври . Двата праха имаха щемпел близки до датите когато съм ги купувала . Съвсем сериозно се замислих , да не би да са с изтекъл срок на годност Flushed Опс , извинявам се че ви накарах да погледнете и вашите , но наистина не мога да разбера нищо от техните печати Innocent

Общи условия

Активация на акаунт