План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 027
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Униформа -260?? Всичко ли включва?  При нас ризата е 30лв,  купих 3 и една тениска. Достатъчен е само един елемент,  ще си носи нейни суичъри,  както и надолу.

# 511
Ами не, не е пълна - взех само задължителните. Имат официална униформа - панталон, риза, елек с емблема, вратовръзка и ежедневна - тениски лакоста с емблеми с къс и дълъг ръкав по 3 броя съм взела, че са бели.

# 512
  • София
На сайта на ТУЕС има разпределението по паралелки и класните на 8 клас. Очаквано малко момичета.

# 513
  • София
На сайта на ТУЕС има разпределението по паралелки и класните на 8 клас. Очаквано малко момичета.

Е има по 1-2-3, в мрежите са цели 6 Simple Smile, даже и в едната паралелка СП.
Странно че не са ги разпределили по равномерно.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 16:59 от Lana

# 514
Има разпределение по паралелки в НЕГ на сайта.

# 515
Какъв е аналогът на съученици? Съродителници? Та очаквам отзиви от съродителничките Мrs Jan, Jenаp, Еiger за разпределението на децата им по паралелки в НЕГ. Толкова енергия вложих в желанието нито едно форумско дете да не попадне при една определена преподавателка, че едва сега мога да поема въздух и да обявя седмокласната епопея за приключила, сляла се с началото на 8-ми клас. Ако искате пишете на лични. Ще се радвам и на огромния късмет децата да са в един клас! С Тина установихме съвпадение. Искам още в отбора!

Получих отговор на лични. Чакаме информация от Ейгер. До тук никое наше дете не е с къса клечка!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 17:12 от Шарлот

# 516
От предучилищната тема съм тук, все по- рядко пиша, но съм тук.
Все още не са имали родителка среща.
 Баща му ще отиде с него до училището в понеделник,  никой от съучениците си не познава и вече  няма търпение .
Аз ще съм пак 7 клас (този път като класна)
Пожелавам на всички спокойна година.

# 517
Открих ви когато беше първо класиране- сякаш ми бяхте най-близки! С времето се превърнахте в част от ежедневието ми- пристрастих се към групата! И това, че не пиша често е по ред причини- не съм от София и детето не е в елитно училище. Но като гледам проблемите са почти еднакви без значение кой какъв е и къде е! Много ми дадохте като информация-благодаря ви за което, затова продължавам да ви следя мълчаливо наблюдавайки ви! Надявам се групата да продължи все така, защото идва 16.09- нови радости и нови проблеми за решаване!
И аз да споделя, че в нашето професионално училище проблема с учебниците е решен според мен великолепно- даваш 65 лева еднократно за 5 години и ползваш комплектите  от училище. Родителите сме безкрайно доволни и финансово и няма тичане по книжарници и борси. И учебниците са си в съвсем приличен вид.
И още нещо нетипично за провинцията-училището проведе среща за цял ден с осмокласниците сред природата- лежерни препитвания, игри, запознанства и почерпка. Децата си изкараха доста забавно- значи всичко може да се случи добре, стига да има желание!  С поздрави за една по-спокойна година!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 18:02 от Aleksandropulis

# 518
Аз пък побеснях днес, обадиха ми се от сайта, от който поръчах всички учебници и речници на 3 септември да ме уведомят, че по български и ИТ учебниците в сряда щели да ги получат от издателствата, щели да ми ги подвържат за компенсация... детето ми се смее, че се кахъря за учебници Simple Smile.
В гимназията на дъщеря ми са доста стриктни за униформата, всеки ден с вратовръзки и ризи ( или лакост тениска). Надолу с каквото искат.
И във Варна има инициатива да не се купуват цветя, ще има кутии за дарение за едно детенце, щерка ми обаче иска нещо мъничко да занесе на класната си. Организирали са се и да отидат на обяд всички заедно след тържеството.

# 519
Записахме се в 5 без 5. 119то природни. Не мога да повярвам. АЕ,РЕ,Б,Х,Г точно каквото искаше девойката. Толкова се радва, че литна от щастие. И аз се успокоих. Голям стрес изживяхме.

Хайде, успешна година на всички.

# 520
Радвам се за детето!
Днес девойката на Скулптур се записа, а НЕГ-ърчетата разбраха кое в коя паралелка е.
Можем ли да напишем ФИНАЛ на приема след 7-ми клас?

# 521
И така, мили дами и Ceco1 Simple Smile , черешовото топче гръмна, да видим какъв ще е ефектът. Smile

Както си бях планирал, като за честитка за Първия учебен ден пуснах към РУО София - град искане  по ЗДОИ за подробен и изчерпателен списък на всички ученици (по вх. №) с баловете им за всяка една паралелка на всяко едно училище. Очаквам над 10 000 реда. Simple Smile
Съветвам хората от другите градове да направят същото.

Такава информация е налична при тях, защото трябва да има Заповед на Началника на РУО за утвърждаване на държавния  план-прием и е обществено значима. Нямат право да ми я откажат, но да видим. Готов съм да стигна и до съд.
Аз лично нямам оплаквания конкретно от нашето класиране, процедури и т.н., но въпросът е принципен и ключов. Като са организирали мафиотско паралелно образование с измислен и ненужен стресов конкурс след седми клас, поне да се играе по чисти правила. Така или иначе много съм им набрал и това е един съвсем мъничък принос, надявам се с реален резултат след време.

Разбира се, че ще ви държа в течение, нали трябва после бегемамската мафия да сравнява инфото на терен Simple Smile

п.п. Браво Склуптурче, сега се успокойте и гледайте здравето на хлапето.

Шарлот, смогнах баш преди ФИНАЛ-а. Simple Smile

# 522
  • нейде там, където ....
Честито, Skulpture! Такава комбинация - АЕ,РЕ,Б,Х,Г - май е единствено там, за цяла София. Успех!
Късметлийски бил този 13-ти!

# 523
  • София
Радвам се за вас, Skulpture.
Шарлот, дано наистина всички, вкл. и неписалите още, са разминали въпросната госпожа. Дай Боже да са късметлии с другите си класни и с истински приятелства. В тази гимназия ще има размествания и по-натам, та дано си станат задружен випуск Simple Smile Попътен вятър!

Пожелавам успешно начало на всички за понеделник, не знам дали ще успея да пиша до тогава.
Прекрасен слънчев 16.09., много усмихнати майки и деца да има!

# 524
  • Sofia
Ей, прекрасни новини в края на ваканцията, на работната седмица, на работния ден, че и петък 13-ти !!! Smile

Ние се събрахме 4 майки съученички (засега) Smile

Общи условия

Активация на акаунт