План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 068
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • у дома с любимите си хора
Привет от мен! Да знаете ,че нямам желание да пиша за нищо.Случи се нещо непоправимо,което ме разтърси и от което не мога да се съвзема,но такъв е животът.
В петък пътуваме с детето за София да го настаня в общежитието.

# 391
Вилиан, много съжалявам! Знам какво е за мигове животът да се преобърне. Желая ти сили и помощ Свише, за да се съвземеш. Напомням, че ако ти трябва помощ, обгрижване на детето в Сф., имаш телефона ми. Прегръщам те!

Допълвам се: движа се с кола и в повечето случаи мога да излизам в работно време, освен в ден сряда. Затова, ако младежът попадне в задръстване или по друга причина се нужда от транспортиране с л.а. - насреща съм - дай му телефона ми.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 13:24 от Шарлот

# 392
  • София - Младост 1А
Вилиан, прегръщам те!
И аз като Шарлот, имаш ми телефона, за каквото и да е, насреща сме.

# 393
  • София
Вилиан, Hug и кураж!
Ако все пак можем да помогнем с нещо, пиши.

# 394
Вилиан, кураж и сила! Ако с нещо можем да помогнем, каквото и да е било, пиши ! Може да звучи тривиално , но наистина го казвам от сърце!

# 395
Да кажа какво направих - свалих на флаш от сайта на Просвета електронните учебници от 7-ми клас /без БЕЛ и Мат./. Децата, които ще са в ЕГ или приравнена по програма в 8-ми клас, ще са затруднени с входящите нива в 9-ти клас. И защото съм Тома Неверни и не съм убедена дали след година няма да измислят затруднен достъп до електронните учебници, ги дръпнах в ПиДи Еф формат.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 17:50 от Шарлот

# 396
Спокойно. Аз отдавна ги имам изтеглени, и не само тях. Joy

# 397
Yellow HeartYellow HeartFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusYellow HeartYellow HeartYellow HeartЕх, Дидева!!! Не съкровище, а съкровищница си! Обичам те! Този набор кара на буксир, теглен от теб, Русалка, Санака, Слънчева. Безценнните ни гуру-та!:hibiscus:Yellow Heart

# 398
  • Варна
Вилиан, от другия край на България и от мен прегръдки и кураж!

# 399
  • София
Вилиан, Hug

# 400
  • Разпиляна във въображението
Вилиан, кураж!

Снощи мина родителската ни среща. Събираме по 150 лв за учебници, а отстъпката ще остане в класа. Представиха се всичките учители и най-много говори тази по немски, защото ще ни е и най-важната през тази година. Даде ни насоки как децата да се подготвят по езика, как да учат най-добре. Като цяло съм доволна.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 16:22 от Miriel

# 401
  • Sofia
Вилиан, Disappointed Revolving Hearts Много силно те прегръщам!!! Бъдете силни, особено ти! Heartpulse

# 402
  • София
Вилиан, кураж!

Аз, се чудя, каква сума да приготвя за днешната род. среща?

# 403
  • София
Вилиан  Sad  
Имаш моята подкрепа също и при нужда съм насреща  Hug

Нашата родителска е довечера, списъците излязоха миналата седмица.
Шарлот, Дидева, може ли да разчитаме при нужда на материалите, с които разполагате? Heart Eyes

# 404
  • София
Вилиан, кураж!
Нито Свише, нито чудо, нищо...!
Стъпвай си овреме на краката, събирай се и продължавай!
Каквато и да е загубата (не е като да не съм преживяла доста), никой и нищо няма да те извади от дупката, освен ти самата!
Дай си месец време за тъгуване и депресия и след това се оттласквай, насила ако щеш, от дъното! Не се оставяй там, че завлича! Няма нищо, което да не се преживява с времето. Животът продължава, а бъдещето (детето) разчита на теб!
Аз също мога да помогна, ако някога е нужно, с информация - приемане, предаване, питане...

Общи условия

Активация на акаунт