План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 071
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Аз днес правих това за малките за детска градина - към копие от списъка с ваксини от предишния ЛЛ, сегашният ЛЛ нанесе направените при него ваксини и залепи този лист в личната здравно-профилактична карта (, купена от книжарницата).
Bis, ние трябва да си го свършим това Confounded Нашата ЛЛ ми иска старите медицински картони, за да провери дали когато ни е приела от предишната ЛЛ, е нанесла всичко в системата или има пропуски. Ако има пропуски, ще трябва да снимам страници от картоните (дано в тях да пише всичко) и да ѝ ги нося втори път. Събрах всичко, което ми е върнато от детска градина и училище и за двамата. Утре ще се занимавам с това.

# 376
  • София
Миналата седмица мъжа ми ходи до ЛЛ за ЛЗПК. Дали са си му, както обикновено, разпечатка от компютърната им система и един отделен лист с изброени ваксини с дата на поставяне и сериен номер.

Стана ми жал като чета колко ще пътуват децата ви и колко превозни средства ще сменят. Моят е много облагодетелстван. Новото му училище е на пешеходно разстояние от старото. Досега пътуваше 2 спирки с трамвай, сега ще са пак толкова или 3, ако подходящия номер минава и в подходящо време.

Браво на младежа на Патето. Моите днес закриха морския сезон. Звъннах да ги чуя към 10 ч. само дето още не се бяха събудили. Не ми се мисли за след седмица. Малкото започва в 7:30 ч., набора още не зная коя смяна ще е.

Голямо облекчение ще е като баткото вземе книжка, в момента кара курсове, ще вози и сестра си, защото са в една смяна, поне за тази година ще оправим логистиката.

Rady, ако не бъркам училището, в което учи сина ти, имай предвид, че в Лозенец е зелена зона.

# 377
  • Варна
Аз взех здравно-профилактични карти от личната преди седмица,  идея си нямам къде са картоните им,  никакъв спомен да са ми ги връщали от градината даже.
Днес най-сетне публикуваха списъците на класовете...родителска след 16-ти.

# 378
Аз ще ги карам двамата ученика и тази година (да се възполват от това, че все още съм в отпуск по майчинство). Лошото е, че двамата ще са различна смяна, а и училищата са на голямо разстояние (за Пловдив). А и ние живеем извън града от 10-тина години и транспорта го осигуряваме двамата със съпруга ми, досега.
Момичета, искам да ви питам когато вадите първия паспорт на децата, необходимо ли е присъствието и на двамата родители?
Госпожицата направи 14г. на 3.9 и сега дава зор за лична карта...

# 379
Аз ще ги карам двамата ученика и тази година (да се възполват от това, че все още съм в отпуск по майчинство). Лошото е, че двамата ще са различна смяна, а и училищата са на голямо разстояние (за Пловдив). А и ние живеем извън града от 10-тина години и транспорта го осигуряваме двамата със съпруга ми, досега.
Момичета, искам да ви питам когато вадите първия паспорт на децата, необходимо ли е присъствието и на двамата родители?
Госпожицата направи 14г. на 3.9 и сега дава зор за лична карта...
   Само един от родителите е нужен.

# 380
Цитат на: Mrs Jan link=topic=1139149.msg39283170#msg39283170 date=1568039148

[quote author=Rady link=topic=1139149.msg39280785#msg39280785 date=1568016082
Голямо облекчение ще е като баткото вземе книжка, в момента кара курсове, ще вози и сестра си, защото са в една смяна, поне за тази година ще оправим логистиката.

Rady, ако не бъркам училището, в което учи сина ти, имай предвид, че в Лозенец е зелена зона.
[/quote]
Да, не бъркаш НПМГ, но идеята е с колата до метрото в Люлин и после с него на училище и двамата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 381
  • София
Дъщеря ми ги викат в 9 часа в училище.От 10 часа започва тържеството.
Очаквам обаче да разбера в коя паралелка са я разпределили.

# 382
А децата ви искат ли да отидете на първия учебен ден? Моят син каза, че нямало нужда Rolling Eyes
Също така не знам дали е с класна или с класен ръководител. Какво цвете да избера? Утре ще се обадя да попитам поне как се казва.

# 383
А децата ви искат ли да отидете на първия учебен ден? Моят син каза, че нямало нужда Rolling Eyes
Също така не знам дали е с класна или с класен ръководител. Какво цвете да избера? Утре ще се обадя да попитам поне как се казва.
Половината тема е по тези въпроси.. Върни малко назад и ще разбереш.

# 384
Нашата родителска среща мина снощи. Не си видяхме класната, но си разбрахме учителя по английски, с когото ще си прекарат бая време тази година. Класните ще чакат класовете си с табелки от 9:30до 10:00 за откриването.
Класът е 26 деца, не знам дали може да се увеличи тепърва. Това за Втора АЕГ, където се славят с голям надпланов прием.
Децата си направиха среща, но е имало около 30.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 21:17 от galia_mi

# 385
  • София
И в нашия клас в същото училище децата по списък са 26
Видяхме класната и другите учители.
На 16 септември хромбуци ще чакат учениците в класа,няма тетрадки, няма учебници....ще видим

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 10:05 от slan4ogled

# 386
  • Sofia
Ако има надпланов прием, кога се очаква? Дали можем да се надяваме, че след промените, тази година вече няма да има класове с 30-32 деца или след 16 септември ще стане ясно Thinking

# 387
  • София
На 16 септември хромбуци ще чакат учениците в класа,няма тетрадки, няма учебници....ще видим
Звучи много добре. Не сте купували учебници, така ли? Хайде, ще се надявам да разказвате (ако трябва ще надничам във вашата тема). Много ми е интересна тази тематика. Как ще е организирано ползването, връщането, евентуални поправки, качване на нерегламентирани програми и т.н. В нашето старо училище го обещават от 3 години, уж били купени индивидуалните падове, но нещо именно програмата не сработвала. Така си и чакаме, но имайки предвид, че дори ел. дневник не се попълва редовно нямам големи надежди. Надявам се някое наистина иновативно (не само на хартия) училище да повлече крак и да се отприщи системата.

# 388
  • Пловдив
В МГ Пловдив са излезли списъците по класове. Вече имаме клас и номер, ама забравил да види кой му е класен... Завеяна работа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тези, които са в МГ с математика и английски, моля за отчет в кой клас ще са. Wink Моят е в '"б" клас и е доволен, защото нямало да му се налага да си помни буквата - в основното пак беше "б". И както винаги е последен номер, така че и това му отпада като помнене. Горкият, много щеше да му се затормози мозъкът... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 389
О, дори след 15-ти септември. В класа на близко дете е имало преместен ученик от Самоков /???/ след Нова година.
Говорим за една от най-желаните гимназии, а в Самоков не помня каква езикова има и с какъв бал е приемът. Еххх! Дано с ромеите на нормативно ниво да се усетят и фактически промени.

Общи условия

Активация на акаунт