СЕДМИ клас 2019/2020 - Началото, тема 2

• 35 635
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мама Мони, ами понеже нали в СМГ домашното било към 1000...
Човек става алчен един вид. Grinning

# 166
  • софия
Мама Мони, ами понеже нали в СМГ домашното било към 1000...
Човек става алчен един вид. Grinning
НидАй, чадо, нидАй! Алчността е грях. Някои не са решили и 100. Винаги можеш да сравниш с тях. Екстра сте Simple Smile

# 167
  • София
СМГ е друга бира! А пък моят е от тези с под 100. Ако реши 500 банкет ще давам.

# 168
Ами моят е решил 30. Айде, някои имат и подусловия, да речем, че стават 40 😂
Уж в оставащите дни трябва да направи няколко теста, но между "трябва" и "направи" разлика е доста голяма.

# 169
  • Отвъд алеята зад шкафа
Така е. Ема е решила според мен максимум 100 задачи за цялото лято.

# 170
Нареждам се и аз за паролата

# 171
  • София
Ужас.
Сега пък ще излезе, че сме родители тип идиоти. Satisfied

# 172
  • софия
хахахахаха, няма угодия.

# 173
  • София
Здравейте, и СМГ ги мързи да решат всичките около 700 задачи (някои от тях до под-условие Ф), да си знаете Simple Smile Едната от моите девойки е наполовина, другата малко по-напред. Ама имат още 12 дни, ще ги решат, къде ще ходят Wink. Учат оди и стихотворения, ама не са ги научили. От задължителната литература "До Чикаго и назад" им е най-тегаво за четене. И двете обясняват, че не искат да са седми клас. А едната миналата седмица обяви, че искала да кандидатства в училище с рисуване (Приложното)... Определено не ми е скучно.

# 174
Мойто е решило 50 задачи от петък. Цялата ваканция не е пипала математика. Хубаво-лошо, това е.
Не исках да си причинявам спорове, караници и кисела тинейджърка цяло лято. Scream

СМГ е друга бира! А пък моят е от тези с под 100. Ако реши 500 банкет ще давам.
И аз.

# 175
  • у дома
В момента сме на веловаканция, групата е голяма, съответно моята тийнеджърка е много доволна, защото си има компания от себеподобни. Като се върнем в България, веднага заминава на спортен лагер, така че още училището й е много далечно.
Я сподели повече за тази веловаканция-колко дни,маршрут и прочие-вие ли си я организирахте или фирма?

# 176
Аз пък съм на тръни за учебниците. Миналата година раздадоха окъсани учебници и се наложи да купя нов по математика. Тази година ще ги поддържа всичките машинно и се надявам да оцелеят.

# 177
  • София
ganis, много точно си описала проблемите на моята щерка. Сега като я накарах да решава задачи го установих. Затова я записах на частни уроци по час и половина седмично. Че аз явно нямам нерви да ѝ обяснявам по няколко пъти едно и също. По БЕЛ е в школа.

# 178
Чета и завиждам,че са ви дали домашни. При нас,в провинцията, няма такова нещо. Ако имаше-щат, не щат, ще пишат и решават. Моят енергоспестяващ внук започна да решава задачи вчера. Въобще не ми се споделя какви неща е забравил.Чак сам се стресна. Натиск до 15.

# 179
  • София
Аз не мога да се оплача от девойката, прочете всичко, научи стихотворенията наизуст, без Опълченците на Шипка, трудно й е, та ще го учим заедно. Задачи е решила около 300-350, като два пъти с учителка и е направила едно помагало с тестове по БЕЛ, прегледа няколко уроци в уча се, които й бяха по-трудни, аз й направих систематизирано таблици на местоименията, защото като й ги обобщя нещата в таблици и графично й е по-лесно да учи.

Общи условия

Активация на акаунт