Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-близките плажове в Гърция?
Какви са симптомите и лечението на херпес зостер?
Какви са симптомите и лечението на желязодефицитна анемия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-близките плажове в Гърция?
-
Какви са симптомите и лечението на херпес зостер?
-
Какви са симптомите и лечението на желязодефицитна анемия?
-
Какви са мненията за количките на марката Jane Muum?
-
Какви изследвания трябва да се направят за нормално второ раждане след цезарово сечение?

всичко е по-добре от глюкозата според мен.
Всичко е в норма, сега си хапвам крекери и пийвам Кока - кола (двете ми слабости - чипс и кола, дори шоколада не ми е такава страст).

сега ще наваксам като ви споделя, че по-миналата седмица вдигнах температура и ме втрисаше без да имам никакви болежки реших, че е нещо вирусно обадих се на АГ и тя ми каза да пия парацетамол и на другия ден да отида при нея понеже беше късно вече и тя не беше на работа, на сутринта (към 5-6 часа) обаче се събудих и усещах, че имам температура измерих я и беше 39,7 с ММ бързо я свалихме с компрес от вода и оцет и парацетамол . След като отидох до АГ ми пусна изследвания и се оказа, че имам възпаление на бъбреците аз и преди съм имала но е била доста отдавна още бях ученичка и се очудих понеже тогава имах цистит и болки, а сега нищо но както и да е , полежах си в болницата една седмица,и аз в момента пия неоренал пиех и аугментин но го спрях вече. Сега съм добре днес бях на преглед и ще си имаме момиченце
до сега все се криеше но днес реши да се покаже, утре влизам в 22г.с. а в събота съм на ФМ и след нея ще пиша отново да споделя как е минало