ДЕКЕМВРИйски мами се вълнуват, започват за бебчо да пазаруват! Тема 7

• 28 219
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, напомням правилата за цитатите. За да бъде темата удобна за четене, не пускайте големи или много на брой един в друг.

# 136
Ами не знам, Лани. Сега ми взеха пак, ще обядвам и в 15 и 30 пак. Не знам каква е логиката.
Аз съм чела, че се правят и двата варианта - и с глюкозата и на 60тата и 120тата минута и този, който ми правят на мен.

# 137
Лана на мен също като Марти моя следящ ми каза да ида да ми вземат кръв на гладно и после да ям нещо, което съдържа бяло брашно - каза, хапни си една баничка, или принцеса, нещо, което обичаш, но задължително да съдържа бяла брашно (защото аз казах, че ям мюсли с овесени ядки на закуска) и след 2 часа да ида пак за кръв.

# 138
Секс никакъв по препоръка на АГ до раждането + 2 месеца след секциото т.е до Март 2020 Stuck Out Tongue Winking Eye
И предния път сексът беше забранен след кървене в начална бременност вече съм свикнала не ми се лежи пак по болници. Сега е важно да износя бременността и да родя живо и здраво бебе.

# 139
Еделвайс, завидях ви благородно за баничките Grinning всичко е по-добре от глюкозата според мен.

JLo, Неда - супер сте :*

# 140
Сексът и при нас е мираж ☺, след контракции и кафеникавото зацапване идеята напълно се изпари. За сметка на това желанието ми е огромно, но ...и таткото се е поизнервил милия.
Момичета, имате ли засилено вагинално течение? При мен периодично е доста, дори имам чувството все едно е урина, но не е. Зная, че е нотмално, но все пак споделете.
За кр захар - след натоварване най-показателна е стойността на 2-ри час.
JLo и Неда - сладурски тумбачета 🥰
Приятен ден 🌸

# 141
Такаа, нямам гестационен диабет - просто си отглеждам слонченце. Grin Всичко е в норма, сега си хапвам крекери и пийвам Кока - кола (двете ми слабости - чипс и кола, дори шоколада не ми е такава страст).
За течението и моето нещо се поусили, другата седмица ще ми взимат микробиология.

# 142
Марти радвам се , че всичко е наред.  Simple Smile За течението и моето и силно затова и пуснахме микробиология , която много болезнено ми се стори , че ми взе . Мия се по няколко пъти на ден и си сменям бельото . Една приятелка каза , че си слага от тези тънките превръзки.  Явно си е нормално . Алексче супер хемоглобин с какво го вдигна.  Аз съм почнала пак да пия витамините и другата седмица ще видя резултата като пусна ПКК

# 143
Здравейте момичета , днес официално съм в 7-мия месец иии някоя от вас беше споменала , че има на изследванията има увеличени еритроцити, аз също имах и заради тях АГ ме прати на нефролог и тя ми гледа на ехограф бъбреците и се оказа че имам разширено легенче , възпалени бъбреци и песъчинки и ми изписа хапчета на билкова основа Неоренал за честото уриниране и за лечение и за болките в бъбреците си пия но шпа! На мен също ми се появи течение преди 2 месееца ама беше бледо, а сега е жълтеникаво и се усили и слагам ежедневни дамски превръзки на дискрийт и също така сутрин и вечер се измивам и сменям и бельото все пак, неприятно е, но няма как. На мен и гъбички от бременността ми откриха, и ми изписаха едни свещички за 6 дни и ги слагам всяка вечер, неприятно е супер много , но няма как.. дано сега да ми мине , аг каза че е нормално и доста бременни жени имали, преди никога съм нямала такива неща.. На нас секса също ни е забранен, защото имах чести болки ниско долу и да не вземело да стане нещо АГ каза да забравим... няма как... Момичета аз се записах за курс за бременни за първи грижи за новородено и тема за коликите и запека, в Добрич на 18 септември от 10:30 ще е и нямам търпение, щяло да има томбола и някакв изненади , ще видим😊😊😊 Вие как сте?

# 144
Марти радвам се , че всичко е наред.  Simple Smile За течението и моето и силно затова и пуснахме микробиология , която много болезнено ми се стори , че ми взе . Мия се по няколко пъти на ден и си сменям бельото . Една приятелка каза , че си слага от тези тънките превръзки.  Явно си е нормално . Алексче супер хемоглобин с какво го вдигна.  Аз съм почнала пак да пия витамините и другата седмица ще видя резултата като пусна ПКК

Мони, приемаха ме за един ден да ми вливат банки, защото беше паднал доооста за много малък интервал от време. Подпомогнах , или поне опитах, с консумацията на спанак, коприва, броколи, меса и витамини. Предполагам заслугата е на рингерите , които ми вляха, но все пак...😁😊

Течение имам и аз. Използвам ежедневни превръзки. Микробиологията ми беше чиста , но пък скоро ще мине месец откакто са ми правили и се чудя дали на своя глава да не пусна🧐🙂

Аз от октомври започвам да ходя по курсове и сбирки на бременни тук. Организират от mothercare, в болницата, където ще раждам- също ,и мисля да се възползвам.

# 145
Марти, браво за резултатите. Все така здрави да си растете с малката дама. 😘

И аз имам течение, прозрачно, АГ каза че ако няма цвят или не се измени е ок. И миенето твърде често, особено с някакъв сапун, дори и Интимен, не е ок, може да промени пхто и да стане по-зле. Аз си се мия по 1-2 пъти дневно с Лактацид, ползвам и ежедневни превръзки в някои дни и ми е ок така.

Моята буболечка явно много обича сладко (като мен де 😂) и днес с едно десертче пак пощуря. Голямо скачане и наместване беше, сега Най-накрая се кротна, но ще излезем на разходка след малко и мисля че като се приберем пак ще има купони по никое време. 😁

# 146
Мерси момичета Kissing Heart
И аз знам, че прекаленото миене с интимен гел също води до гъбички.
Моето чаве постоянно си прави парти. Сутрин, обед, вечер, нямя спирка Joy

# 147
  • Sofia
Аз нямам течение, не съм имала. Но човечето стои мн ниско и някой път сигурно ще се напишкам, така ниско и неприятно е...
Днес съм със страшни болки в гърба, едвам стоя права/ седнала...
Един въпрос и от мен - коремите ви твърди ли са на пипане, без болка, просто твърди? Моят си е твърд всеки ден, от следобед до лягане си е все твърд...

# 148
Здравейте момичета, мен ме няма никаква в писането, но най-редовно ви чета Hug сега ще наваксам като ви споделя, че по-миналата седмица вдигнах температура  и ме втрисаше без да имам никакви болежки реших, че е нещо вирусно обадих се на АГ и тя ми каза да пия парацетамол и на другия ден да отида при нея понеже беше късно вече и тя не беше на работа, на сутринта (към 5-6 часа)  обаче се събудих и усещах, че имам температура измерих я и беше 39,7 с ММ бързо я свалихме с компрес от вода и оцет и парацетамол . След като отидох до АГ ми пусна изследвания и се оказа, че имам възпаление на бъбреците аз и преди съм имала но е била доста отдавна още бях ученичка и се очудих понеже тогава имах цистит и болки, а сега нищо но както и да е , полежах си в болницата една седмица,и аз в момента пия неоренал пиех и аугментин но го спрях вече. Сега съм добре днес бях на преглед и ще си имаме момиченце Heartpulse до сега все се криеше но днес реши да се покаже, утре влизам в 22г.с. а в събота съм на ФМ и след нея ще пиша отново да споделя как е минало Grinning Hug

# 149
Здравейте, момичета ! Simple Smile
Темата за секса и при нас не се повдига, че ММ има притеснения как ще се отрази на бебето. Но и при мен желанието рязко се изпари след драмата със зацапването и краткото пребиваване в болницата.

Течение имам и то г/д от самото начало на бременността. Взимаха ми микробиология, супер безболезнено да не повярва човек, и всичко е окей. Явно е нормално, както казват докторите. По същият начин процедирам с интимния тоалет, както повечето от вас споменаха.

Втърдяване на корема имам всеки ден и то в областта около пъпа.. предполагам там където е бебка. Сега обаче забелязах като легнах по гръб, че омекна. 🤔 Отделно като ставам до тоалетна през нощта и се повдигам усещам лека болка.. Дали е заради това, че ми се пишка не знам.. дано.

Мартина, браво за резултатите Simple Smile
JLo, ти ме впечатли с това мини коремче 😊 Май ще се окаже вярно, че жените носещи момичета пълнеят повече.

Аз започнах да посещавам Училище за родители- София в Парадайз. Днес имаше лекция за бебеносенето и беше много приятно и интересно като информация. Ако някоя от вас ходи, може да се засечем следващата седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт