Звездни компромати - септември'19

• 244 356
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 780
Не беше ли ИринИ тази, която се чудеше във форума дали да ражда/прави аборт от бившия си шеф милионер?

# 781
  • Варна
Щях да й повЕрвам на Хитрини на възвишената любов, ако да беше Иван един обикновен водопроводчик от Сусурлево или един от героите на "Да хванеш гората".
И тримата от триъгълника са ми еднакво неприятни.

# 782

😂😂😂 Това е много добро! 

Ахххх, Карбовски, старият ерген (или го прибра някоя??) с големият...корем, тръгнал да казва кой бил "направи къща"?? Явно и той цял живот търси женичка за готвене, пране на гащи и чистене, ако може и многоутробна като Ирини, затова ли е още ерген??
 Мисля, че с Ирина ще са добра двойка, само не знам виното как ще им стига, че и двамата са в сериозни отношения с него. Ми така са творците, възвишените особено. 😂

# 783
Боцна я той по приятелски, че няколко месеца е крил тайната им, та на нея не й остана нищо освен да изсъска Laughing

Не беше ли ИринИ тази, която се чудеше във форума дали да ражда/прави аборт от бившия си шеф милионер?

Аз това съм го изпуснала newsm78

# 784
Карбовски не е стар ерген. Има син.

# 785
Видях малко по-назад снимка на Григор от финала на US Open. Тъй като доста следя тенис, последната клюка е, че настоящото му гадже е Джесика Стайдорф, която е много близка приятелка на Серина Уилямс. Девойката е зад него и по време на финала, Гледа мачовете му в ложата и често се появява на снимки с нея.

# 786
Ирини не започва ли шеметната си кариера на... фатална жена, като секретарка на Божков?
После много състоятелен съпруг, водеща на адски тъпа рубрика в предаване "Най-добрата майка", втори състоятелен мъж и - венецът на дългогодишните й усилия, закусвалня.

# 787
Скрит текст:
Боцна я той по приятелски, че няколко месеца е крил тайната им, та на нея не й остана нищо освен да изсъска Laughing

Аз това съм го изпуснала newsm78

Не ми се търси във форума, защото май ника беше сменен. Ето тук цитатите.

# 788
Айде, бе! Щастлив бил Иван! Тогава защо не се ожени за Ирина? Имат и дете. Носят някакви символични еднакви пръстена, но граждански брак нямат.

# 789
  • Англия
Ами освен Карбовски и една съфорумка две страници назад каза, че ги е виждала на почивка заедно, преди да стане факт раздялата им с бившите.

# 790
Те са от тези, които се обичат и без брак.
Може пък да са решили, че миналите им браковете не са им донесли нищо добро. затова сега не желаят още един, да не развалят магията. Sparkling Heart

# 791
Щастлив е той-степфордският съпруг ! Simple Smile

# 792
Те не се ли ожениха?

# 793
На колко точно години е Ирина? Не можах да намеря в интернет.

# 794

Общи условия

Активация на акаунт