Звездни компромати - септември'19

• 244 065
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз пък се чудя Луна от де има кинти?

И на мен ми е интересно  newsm78

# 46
Благодаря за темата!

Славея е от кичозна по - кичозна!

# 47
  • Viena
Има кинти тя, ама от тия на монополи(играта) 😁

# 48
Стринка калинка иринка, учудващо ми хареса в последните 2 поста от предната тема.
Малко повече за книгата, която дочиташе, имате ли инфо?
Благодаря за темата  Flowers Blossom
Книгата е страхотна! Четири части са, последната още не е преведена на български. По първата част има и сериал на НВО.

# 49
  • Варна
Явно мотото на Сираковата сватба е от всичко по много- много големи бижута, много тежък грим, много ТанТели и камънаци...Наскоро търсих тоалет за сватба и се замислих, че такава като в БГ  кичозност, има само при my big fat gypsy wedding. Тези дълги, натруфени prom dresses, които гостите обличат у нас, са просто прекалени.
Цветито Янева много “натурална” сред природата. Не искам да си представя каква би била на някоя хай сватбичка.

# 50
  • Брюксел / София
Вчера попаднах на новините по Нова и се втрещих от вида на Ани Салич: яко се е ботоксирала или кофти форма на веждите (аз мисля, че е първото), но изглежда перманентно много, ама много учудена Sad За съжаление, не мога да кача снимка.

# 51
Сираковата сватба е ужасно кичозна, цигания голяма.

# 52
Grinning
Луна ме развесели

# 53
Тенчева винаги изглежда като лисичка, която излиза от кокошарник. Една кума Лиса е, пък нека си пише, чете и готви.

# 54
Луда имаше една песен,в която се пее-бягайте крачета при младите момчета...Та,тя от ония времена е показвала знаци за фетиш към малки тигърчета.
Мерси за новата тема!Супер е оформлението!

# 55
Лена Перминова днес става на 33 г.
https://www.instagram.com/p/B11bn4Bi_k6/

# 56
  • Viena
Зинедин Зидан и семейство

# 57
И аз забелязах веждите на Салич вчера. Ужасяващи са!

Коя е тази Лена?

# 58

Прекрасна жена ! Естествено красива
С Александър си отиват чудесно!

Николета и късите крака

# 59
  • Пловдив
Николета от чекнене ше се утрепе Stuck Out Tongue Winking Eye  Как не и омръзна по курорти, шезлонги и кревати?

Зидан колко деца има?

Общи условия

Активация на акаунт