Звездни компромати - септември'19

• 244 141
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 150
Супер си е Нина. Просто прилича на жена.
Покрай тия киборги и нескопосаният им фотошоп забравихме как изглежда хубавото Grinning

# 151
  • София
Нина и на мен ми е обикновена, но в никакъв случай не я намирам за дебела или пищна.

Мис България (не знам коя година) Ваня Пейчева се е омъжила вчера за дългогодишния си партньор, с когото имат двама сина. Видео от първия брачен танц. Малко са ми изкуствени и дървени на дансинга, но децата ме разчувстваха. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2491452800892852& … d=100000844685439
Роклята й много ми хареса. Има много хубаво тяло, но защо за бога тази демоде грива??

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 12:47 от malina_smile

# 152
Явно всеки с вкусовете си. Никак не харесвам ходещи скелети, навяват ми спомени на един такъв в стаята по биология в училище. Харесвам жени, по които има нещо. Иначе с другите отново имам неприятни асоциации, като болнави и анорексични жени. Нина е съвсем в нормална форма, чудна е. И все пак всеки с възприятията си, макар, реално на тази жена пищна или пълна, или наляла се, не мога да кажа.

# 153
Разни хоеа, разни идеали, както е казал Алеко. За мен уникално тяло имаше Ел Маркферсън, но преди. Вече малко е отпуснала дупарата. Това е стара снимка http://xn--80ajj4afhe0b.com/2016/04/18/tqloto/

# 154
За моите представи перфектно тяло има Emily Ratajkowski

# 155
За Ел Макферсън съм съгласна, ама това късокракото ...

# 156
За моите представи перфектно тяло има Emily Ratajkowski
Ми да, добре изглежда. Доста мои приятелки са със супер тела и затова съм вдигнала летвата. Аз също, макар и нескромно имам доста хубава фигура, но пък съм дребна 163 см. Не харесвам кльощави жени, но и пищни също не. С малки изключения на пищни жени, които са адски секси.

# 157
  • Наблизо
На Ел генът й е такъв - андрогенна и висока.Нина е по-женствен тип.
И аз не харесвам мантрата - колкото по-кльощава,толкова по-добре и винаги има накъде да се отслабва,но в България май е масова идея за перфектност.

# 158
Роузи, ти ли си? 😂 Не вярвам на голи приказки искам РЕАЛНИ снимки.

# 159
На мен идеала ми е Аманда Фини. Теяна Тейлър също има хубаво тяло. Като цяло харесвам по-стегнати/изваяни тела, та Нина Добрев има какво да поприбере, постегне и повдигне. Далеч ми е от хубаво тяло. В лицето ми е съвсем обикновена, просто симпатична.

# 160
  • Далечният изток
Киану Рийвс днес ставал на 55 г.:
Скрит текст:

А. Амброзио:
Скрит текст:

София Ричи:
Скрит текст:

Серина Уилямс и семейство:
Скрит текст:

Натали Трифонова:
Скрит текст:

Н. Станкулова - на звездната сватба на годината:
Скрит текст:

Григор Димитров:
Скрит текст:

# 161
  • Варна
Киану на 55...никога не бих предположила. Повече от 38 г. не му давам.

# 162
Да, тук всичките сме модели на ВС и нагоре. Stuck Out Tongue Winking Eye Даже бременни слагаме в малкия си джоб цял Холивуд накуп. Whistling

# 163
Станкулова с тази коса винаги ми е нелепа!

# 164
Не е много по темата ,но привършвам Инсомния на Венета Райкова и ми е интересно коя  епрототип на главната героиня-модел на Плейбой , пребита от непознат..

Общи условия

Активация на акаунт