Звездни компромати - септември'19

• 244 104
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Дейвид Бекъм
Скрит текст:
Лео и гадже
Скрит текст:
Лили Деп
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:

# 286
А аз пак виждам лукав поглед и фалш! Важното е, че е накарала Иван да мисли, че му е спасила живота!  Sunglasses

# 287

Като леля на Иванчо.

# 288
  • София
Кристен Стюард
Скрит текст:
Анджелина с някои от децата.
Скрит текст:
Лиъм Галахър ще вдига сватба за трети път.
Скрит текст:
Идрис Елба
Скрит текст:
Джесика Частейн
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Джеймс Макавой
Скрит текст:
Александър Скарсгард
Скрит текст:
и брат му Бил
Скрит текст:
Биби Рекса
Скрит текст:

# 289
Усмихнатите деца на Анджелина са такава приятна гледка! Heart Eyes

# 290
# 291
Ако Нина Добрев е пищна, то каква е Риана на снимките отпреди няколко страници?
Илияна Раева е като герой от Стар Трек. Що за прическа?
Скрит текст:

Смешни напъни,колко е велика :а роклята и  е безумно грозна,а на Славея на славея роклята е толкова зле ушита,че се чудя нямат ли огледала в къщи.

# 292
А аз пак виждам лукав поглед и фалш! Важното е, че е накарала Иван да мисли, че му е спасила живота!  Sunglasses
Как му е спасила живота,като му е изпила пиенето ли?

# 293
  • Viena
Дженката в Сент Тропе!

# 294
  • София
Разсмяхте ме с коментарите за Ирина. Въпреки, че никак не ми е приятно държанието ѝ, не мога да скрия, че много ми харесва външният ѝ вид в последно време. Свалила е килограми и явно някаква корекция на лицето е направила, но не е прекалено. Освежена е.

Понеже аз съм от жените със съвсем леко изразена талия, тела като на Нина много ми харесват. Да, има целулит на вчерашните снимки с новото гадже, но пък има супер стегнат корем. И звездите имат периоди на отпускане, не са винаги в топ форма. В лице, както писах ми е съвсем обикновена, ако не е с грим за събитие.

Първоначално бях втрещена от сватбата на Виолета Сиракова - роклята на булката, кумата, Илияна Раева... но после като разгледах повече снимки започнаха да ми допадат, особено булчинската рокля без странно стърчащата долна част, която стои като на окачалка. Короната не ме дразни, напротив, явно е имало тема на цялостното събитие и булката я виждам като кралицата на бала. За кумата обаче не мога да кажа нищо положително, липсва ѝ харизма на Славея и с огърлицата става претрупана визията ѝ за моя вкус.

# 295
На леличка прилича ... или поне на кака на Иван.
С други раздвижени прически е била доста по-добре

# 296
  • София
Кейти Хоумс (май е с големи обувки)
Скрит текст:
Приянка Чопра и съпруг
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Александра Бърк
Скрит текст:
Мики Рурк
Скрит текст:
А. Амброзио
Скрит текст:
Марая Кери
Скрит текст:
Камила Кабело
Скрит текст:
Лиса Рина
Скрит текст:

# 297
Външен вид  добре изглежда, но вътре мухъл. Виждала съм я и съм я чувала, особено отношението към доведеното дете.
Предаването е старо и върви  като повторение през лятото, а може би е като прелюдия към възраждащата телевизионна кариера.
А със  заведението й  какво става или там е по Фредерик Бегбеде Любовта трае три години... т.е. Нищо или няма читав персонал Wink   

# 298
Съфорумка спомена че било фул през целия ден, макар неудобната си локация.
А доскоро търсеше просеко - lovers ,които желаят да работят в хралупката Иритуали.

# 299
Благодаря, ще пропусна. Чудя се какво е това прехласване напоследък по Ирина? Нормално изглеждаща 45-46 годишна жена. Снимките на Мики Рурк ги отворих със страх. newsm43

Общи условия

Активация на акаунт