Звездни компромати - септември'19

• 244 069
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 435
За разлика от снаха му, девойката поне е получила висшето си образование в Англия
вместо да се чекне по басейни.Не напразно старият гущер си я уважава
С доведен татко Гущеров е лесно да завършиш в Англия. На Светлето в Търговище ако семейството и беше на нивото на Гущеров мислиш ли, че щеше да се докара до тук?

# 436
Светлана Гущерова е от Попово. Казвам само, понеже и Търговище и е много на нея.

# 437
За разлика от снаха му, девойката поне е получила висшето си образование в Англия
вместо да се чекне по басейни.Не напразно старият гущер си я уважава
С доведен татко Гущеров е лесно да завършиш в Англия. На Светлето в Търговище ако семейството и беше на нивото на Гущеров мислиш ли, че щеше да се докара до тук?

Абе и аз съм от пролетариата, ама не съм се докарала като Светлето.

# 438
Нито хубава, нито умна, къде другаде да свърши...

# 439
Добре си е Светлото, то с нейния акъл и морал какво повече и трябва. Мечо я води по почивки, купува и парцалки, плаща и тунинга... Както го беше подкарала можеше много по-зле да свърши.

# 440
Като например мечи да го е страх от самолети и съвсем за нищо да си продава задника красивата тя Joy

# 441
Обожавам го Хари,но наистина ми идва в повече в последно време аутфита му.Дали е от рекламата на Гучи знам ли...Но му благодаря за прекрасната песен( Sign of the Times),никога няма да ми омръзне!
Това не е реклама на Гучи, а сесия за септемврийския брой на  Ролинг стоунс.
Човекът бавно, но сигурно си посява и подготвя почвата да се аутне, предполагам като би, за да оправдае някак всички "връзки" с жени,  които имаше. 

# 442

Абе и аз съм от пролетариата, ама не съм се докарала като Светлето.

Не само ти не си, повечето не сме!
Мисълта ми беше, че двете са несравними. Едната я отгледал олигарх, а другата заварчик.

# 443
Олигарх или заварчик..ако в кратуната ти няма никой, няма голямо значение кой и с какви възможности те е отгледал..

# 444
  • София
Гущеров старши надали е отгледал доведената дъщеря. Той се ожени на дърти години и момичето беше голяма.

# 445
Наум Шопов и Теа съобщават пола на бебето https://youtu.be/MP7juAeHe24?t=747

Тези двама хубавци, на единия от които бащата е звезда... наистина ли имат такава многобройна и любопитна публика, та считат за необходимо така царствено да я уведомяват за всичко?
Че и апелират за търпение по отношение името на бебето? Ай стига бе!

# 446
Олигарх или заварчик..ако в кратуната ти няма никой, няма голямо значение кой и с какви възможности те е отгледал..
Точно така. Той и Хриси е отгледан от големия татко Гущер, но стигна до там да се натиска с Азис по басейните. Баща му едва ли е чертал такова бъдеще за него.

# 447
Сериозно ли? Аз пък си мислех, че от мен до голяма степен зависи да изградя хора с ценности и възможности от децата си! А пък то или се раждаш с пълна кратуна или с празна.... то просто било бе, аз защо се впрягам толкоз по това възпитание?

# 448
Тъкмо това щях да кажа и аз - Хриси е отгледан от олигарх, със златна лъжичка в устата, обаче умствените му възможности се простират в границите на попфолка и списание Плейбой.
Язък за усилията !

# 449
  • София
Ама баща му не е много по-различен от него, спрямо жените. Навремето мъкнеше по хотелите тогавашните актуални парцалани. Поне има повече акъл и направи милиони, или ги получи по партийна линия. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт