Звездни компромати - септември'19

• 244 077
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 450
За разлика от снаха му, девойката поне е получила висшето си образование в Англия
вместо да се чекне по басейни.Не напразно старият гущер си я уважава
С доведен татко Гущеров е лесно да завършиш в Англия. На Светлето в Търговище ако семейството и беше на нивото на Гущеров мислиш ли, че щеше да се докара до тук?
Светлето ако иска да се реализира,можеше да се възползва от възможностите които има това семейство.Никой не и е виновен.А колко като нея  учат в чужбина с кредити,че и работят.Не ми ги разправяй.
Тя си е избрала да е това което е

А що се отнася до стария гущер, имал акъл направил нещо с тези пари,ако са му ги дали.
Има и други дето им дават на готово и всичко пропиляват
А любовните похождения :Стария гущер богат плаща на разни миски и подобни
Тоя дето си е курвар (напълно непознат визирам) и без пари  и той се мъкне с разни парцалеси😂

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 16:04 от MG18

# 451
То щото татко Гущер е светъл пример....

# 452

Мисълта ми беше, че двете са несравними. Едната я отгледал олигарх, а другата заварчик.

А мен ме отгледа стругар Sad Отивам да питам тате къде ми е силикона Sweat Smile

# 453

Това не е реклама на Гучи, а сесия за септемврийския брой на  Ролинг стоунс.
Със сигурност мога да чета,пише го на всяка снимка WinkГоворим от  известно време насам,рекламата на Гучи,Мет Гала и т.н. не конкретно за тези снимки.А пък за тези паравани като се заговори!Една девойка за параван,втора ,пък трета ..и вече не ми звучи сериозно!Хари е такъв свободен дух и малко ексцентрик,дали не би го обявил(ако е гей)ще се занимава с паравани Simple Smile

# 454
  • На морето!
Кажете какъв е полът на бебето на Шопови, де, не ни карайте и ние да гледаме ексклузивното видео. Smile

# 455
Сигурно ще е момче и ще е Христо Simple Smile

# 456
Извинете , бихте ли ми обяснили какъв е този профил Jacquemus

Има всяка снимка х три пъти ?!? Каква е логиката ?

Едит , разбрах , явно е известна марка , не я бях чувала досега ........ ?

# 457
Шопови ще си имат, цитирам "принцеска". Жива и здрава да им е! Simple Smile

# 458
  • Viena
Ох, да й имам пожеланието,на СВетлето! Joy

# 459
"Защото на този ден преди 3 десетилетия започна да бие сърцето на най-скъпата ми приятелка в този живот"-то патос,то чудо !! Joy

# 460
Те бебешките сърца започват да бият чак щом се родят... Да се чуди човек къде е бляла цяла бременност.

# 461
О, свещена простота!

# 462
А коя е тази скъпа приятелка?

# 463
Да беше писала „Скъпата ми приятелка пое първата си глътка въздух...” или нещо такова. Ама не, пишем нова кардиология през лето 2019-то.
Направо ти се иска да я прегърнеш Светлето и да й кажеш „Няма, няма, просто бъди красива”.

# 464
  • Viena
И биологията й върви, както правописа.

Общи условия

Активация на акаунт