Спам тема (нека още 30 дни - лятничко да ни върви) от 01.09 до 30.09

• 51 464
  • 5 137
  •   1
Отговори
# 4 935
  • над кукувичето гнездо
Шума мога да го преживея, но се опасявам, че ще загубя пералнята, а както казах, си я харесвам.

# 4 936
казах ли че и няколко пъти ми се е случвало. не само веднъж. след определени перални си мина всичките пъти. дай и шанс

# 4 937
  • над кукувичето гнездо
Дадох ѝ. Вече повече от две седмици и май ще я отварят, няма избор. Ще загуби първата боя по болтчетата си.

# 4 938
някой лош форумен човек ти я е проклел. да те удари по домакинството. мръсник

# 4 939
  • над кукувичето гнездо
някой лош форумен човек ти я е проклел. да те удари по домакинството. мръсник
В красотата ми да ме беше ударил, нямаше така да боли Joy

# 4 940
Добро утро! К'ви ги вършите? Нищо не разбирам, ма не сте виновни вие. Изтървала съм конкурсните снимки, ма нищо. Във фейсбук не съм актуализирала нищо от 2013, тъй че освен да се правя на слаба друго не бих постигнала.
Айде, успешен ден и седмица!

# 4 941
Норче, и аз съм изтървала снимките ... ми дано ни кажат час за неска. Joy Ее, пущай поне по снимка на година в тоз Фейсбук ... или просто вече не го ползваш? Grinning

# 4 942
Значи, като си помисля как трябва да вися следобед пред един докторски кабинет, и ми идва да забягна вдън гори тилилейски. Завиждам на Агента за горите ивайловградски. Sad

# 4 943
Никак не го ползвам, аз съм 9gag-пристрастена от много години Simple Smile

# 4 944
ДУ и от мен!
Изтървах и аз кОнкурса, като гледам не съм само аз.Да вземат на бис да се явят кандидатите, че да ги оценим ние безпристрастното журЕ.

Друг въпрос ме мъчи мен тази сутрин. Отварях ОЛX да търся нещо, и ми попаднаха обяви на хора продаващи празни бутилки от парфюми. Stuck Out Tongue Winking Eye Знам си аз, че бавно зацепвам понякога, но тука явно нещо доста пропускам......На кой под@волите му трябва празна бутилка от някакъв парфюм???? Че и да плаща за нея. Светне ме молА ви сА в таз далавера, че страшно ме гризе любопитството. Ку знаех, че такова търсене има милионерка щях да съм досега Joy Joy Joy

# 4 945
deede, ако видиш, че някой изкупува боклук, обади ми се. Да забогатея и аз. Има да му пращам до второто пришествие. Laughing

# 4 946
От теб научавам, но вече можеш да започнеш бизнеса и форумна среща - на твойта яхта. Boat

# 4 947
Ха ха ха, ами тъй де. Няма само по мазета да се врем. Ще си организираме едно морско купонче.
Само дано няма болни от морска болест, че как ще ги лекуваме.

И аз бях в лек шок... празни бутилки, човек.
Всеки ден се изненадвам от хорските...идеи....да кажем

# 4 948
Никви лоТки... пред умирачка съм ако се кача

# 4 949
Може... да ги пълнят с нещо менте и да ги продават скъпо. Има някакво обяснение.
Значи остава мазата и няма морска болест. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт