Спам тема (нека още 30 дни - лятничко да ни върви) от 01.09 до 30.09

• 51 474
  • 5 137
  •   1
Отговори
# 4 920
Всичко съм изтървала, а и без това от утре рязко ще ми намалее Интернета и ще се включвам по-малко, та никакъв шанс да уловя някое фото. Затова моля който праща снимки с копие до Лорелада на ЛС. Nerd

# 4 921
  • Варна
Ама и фотки ли е имало?! Аз дори това не разбрах, та не ме е яд, че съм ги пропуснала. Пък и аз у фейсо ви се любувам Simple Smile

# 4 922
  • над кукувичето гнездо
Добрютру

изкъпани, епилирани и с други екстри - успешна седмица Simple Smile
Някакси прочистен ли се чувстваш? Laughing

# 4 923
  • Варна
Ма то прочистването трябва да е също и душевно.

# 4 924
  • над кукувичето гнездо
Омммммм

Я кажете, някой ползвал ли е услуги на майстор за перални в София? Препоръки?
Пена нещо се размрънка, а си я харесвам и не искам да я сменяме.

# 4 925
Въх, 480 поста - тва от събота следобед до днес. Ко прайти вий, бре? Joy И ДУ! Дитето почта 1-ва смяна - нема наспиване сега за мени, само неделя и понявгаш събота. Sad От друга страна убачи колко работа се върши кат си станал в 6 и нещо ... Таман ми идва щот тая седмица требе се справя с чистенето на стени, тавани и прозорци из къщата. Та да метнем килимите. Както беше ок да си ходиш бос, сега зе да става леееко неприятничко. Grinning Всъщност то от фчера е толкоз топло, че ... е, па нека! Grinning
Темата ми е кат книжка с вицове ... сичко чета, хем дан изтърва, хем такъв смях пада на моменти ... вий сте мойте ора, дааа! Joy Аа, сетих се за 1 изключение - връщам се мноу назад щот търся нещо, така и не го намерих, ама прочетох 2 изтървани от мен страници. От там запомних, че Арчето е ходила на Свен Вет(май и аз съм била, преди мноу години в Пловдив, пазя билета, требе да  си сверя) и 1 виц от Пънчи - как студент на изпит по латински зел, че извикал дявола. Joy  Ади, маршвам се да ви дочитам. Grinning

# 4 926
Омммммм

пробвай белина преди тва за секи случай

# 4 927
Добро утро, добър ден!

# 4 928
ДУ! Ан тъййййй Dizzy Face Мен па никой не ме е поканил да съм му приятелка у Фейса. Засрамете се! JoyJoyJoy

# 4 929
  • над кукувичето гнездо
Омммммм

пробвай белина преди тва за секи случай
Регулярно слагам доместос на 90° с един стар калъф-изпитател да се плацика. Самият барабан нещо се е раздрънкал. Чува се скърцане като върти, но не мога да определя дали жули гумата, или някой лагер е фирясал.

# 4 930
ДУ! Ан тъййййй Dizzy Face Мен па никой не ме е поканил да съм му приятелка у Фейса. Засрамете се! JoyJoyJoy
...
Поканвам те, т.е. прати ми покана ти, че аз интериорствам. Grin
Ама пишете си и никнейма в ЛС, че получавам разни покани и блея умно насреща им.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 13:13 от luna

# 4 931
предполагам почистваш гумата. между нея се натрупват гадости

# 4 932
  • над кукувичето гнездо
предполагам почистваш гумата. между нея се натрупват гадости
Естествено, аз съм такава чистофайница...

# 4 933
  • На Марс
Като чуя изискването "да е романтичен, ама не прекалено" си представям как подарявам разкошен букет с думите "Дръж ма,чумо!"

Simple Smile

# 4 934
случвало ми се е едно такова 'скърцане'. упорито го игнорирах немалко перални и изведнъж се оправи но предполагам на теб шума ти е проблем

Общи условия

Активация на акаунт