Спам тема (нека още 30 дни - лятничко да ни върви) от 01.09 до 30.09

• 51 439
  • 5 137
  •   1
Отговори
# 4 965
  • Euskal Herria
Добро утро!

Всичко видях аз Wink, спах спокойно тая нощ.

Ама и фотки ли е имало?! Аз дори това не разбрах, та не ме е яд, че съм ги пропуснала. Пък и аз у фейсо ви се любувам Simple Smile
Яяяя, вие сте си дружки с Агента във фейса?  Stuck Out Tongue

# 4 966
Ей, пак ме ухапаха комари. Начи да става студено най-посли. Само вървя и се чеша ... тююю! Grinning
Нора, сига муй времето да се зарибяваш ... по-нататък в живота нема да имаш толку времи. Поне обикновено е така. Joy И спира да ти пука от доста неща - е, ся не знам какво е 9gag, ама не ща и да научавам. Joy

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 12:54 от ina.ina

# 4 967
Не могат се сравняват с Фанатика, който писа в СО на Гал, че като му дойдела музата?! ще я поканел на среща, защото тя не носела вина, че все на калпави мъже попадала и явно заслужава веднъж да излезе с истински. Почти да се разплачем от умиление... Smiley

# 4 968
И почва да цъфти либоф!
Докато не почне да дава ритащи и ревящи плодове, не вярвам аз. Laughing

# 4 969
  • Варна

Тц, Агентов още не се е престрашил. Ма няколко тукашни са ми дружки Simple Smile Пък някои са ми дружки наяве. Пък някои и наяве, и виртуално. Абе, свят голям и шарен Simple Smile

Ма аз имам родА в Свиленград, не е далеч от Хасково Simple Smile

# 4 970
Има неква искра, усещам аз... гор-чи-во! Laughing

# 4 971
  • Тра-ла-ла
Един любезен съсел, работещ към ДС, ми предостави фотка на Агента и колегите му, търсещи сигнал на къра. Пристъпили са закона като са навлезли в санитарно-охранителната зона 1 на каптаж Joy

Скрит текст:

# 4 972
Хахахаха. Правилно за плодовете.
Любезен съсел?
Мислех, че има само любезни лосове...

# 4 973
Той този съсел, може и съсеД да се окаже накрая  Joy

# 4 974
  • Агент под прикритие
Един любезен съсел, работещ към ДС, ми предостави фотка на Агента и колегите му, търсещи сигнал на къра. Пристъпили са закона като са навлезли в санитарно-охранителната зона 1 на каптаж Joy

Скрит текст:
Хахаха! Навремето, когато аз имах обхват (с мобифона) , останалите около мен изглеждаха точно така (с първите GSM-и). JoyJoyJoy

Добро утро!

Всичко видях аз Wink, спах спокойно тая нощ.

Ама и фотки ли е имало?! Аз дори това не разбрах, та не ме е яд, че съм ги пропуснала. Пък и аз у фейсо ви се любувам Simple Smile
Яяяя, вие сте си дружки с Агента във фейса?  Stuck Out Tongue
Луна е дружка, но не и виждам френдовете. Бива да си пооправи настройките за сигурност.

Хахахаха. Правилно за плодовете.
Любезен съсел?
Мислех, че има само любезни лосове...
Любезния лос е една друга бира. След като поздрави (защото е любезен), следва нещо... друго! JoyJoyJoy

# 4 975
  • Варна
Джу, тая снимка веднага, ама веднага ми светна асоциация с това:

Скрит текст:
Който не знае - това е главния герой в Живите мъртви Simple Smile

# 4 976
  • Агент под прикритие

Тц, Агентов още не се е престрашил. Ма няколко тукашни са ми дружки Simple Smile Пък някои са ми дружки наяве. Пък някои и наяве, и виртуално. Абе, свят голям и шарен Simple Smile

Ма аз имам родА в Свиленград, не е далеч от Хасково Simple Smile
Не те виждам, престрашил съм се... малеби такова! JoyJoyJoy

# 4 977
  • Тра-ла-ла
Луна е дружка, но не и виждам френдовете. Бива да си пооправи настройките за сигурност.
Веднага започваме да ровим в лайковете под снимките на Луна. Поне знаем как изглеждаш Joy

# 4 978
  • Euskal Herria
Е, щом не й ги виждаш, що да пипа тогава? И аз съм задала да не се виждат.
Само аз и още няколко човека могат Wink

П. П. Хм, ... Луна... и кой друг, м? А на Джу прати ли покана? Simple Smile

П. П. 2  Ааа, Джу, то бая ровене ще падне тогава по тия лайкове. По-добре да коментира, така по-лесно ще видим Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 4 979
  • Тра-ла-ла
Ей, сводници! Trollface

Общи условия

Активация на акаунт