Спам тема (нека още 30 дни - лятничко да ни върви) от 01.09 до 30.09

• 51 426
  • 5 137
  •   1
Отговори
# 4 980
Луна е дружка, но не и виждам френдовете. Бива да си пооправи настройките за сигурност.
Веднага започваме да ровим в лайковете под снимките на Луна. Поне знаем как изглеждаш Joy
Хахахаххахахахахах. Ся агента ни едно фото няма да ми ареса... или пък ако ареса, значи проправя ти пътечка да го намериш. Laughing

# 4 981
  • Euskal Herria
Агенте, пиши един коментар, че да си леснооткриваем Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 4 982
  • Агент под прикритие
Или правя един фейк профил и лайквам през него! Smiley
Тогава ще намерят на попа... калимявката! Laughing

# 4 983
  • Тра-ла-ла
В досието вписвам "Склонност да се прикрива и да лъже"

# 4 984
  • Euskal Herria
Иии, че си лош, “начи! Grinning 
Е, няма да си първия с фейк профил. Хич пък не ми е идвало на ум да правя втори или трети профил, както някои. Профил за игри, профил за форум... МноУ съм задръстена явно.

# 4 985
шерна ми какво да права

# 4 986
  • Агент под прикритие
Хайде, от мен да мине, ще се издам. Само някоя по-голяма масовка да намеря, 150+ лайка! Laughing
Между другото, ако някой Ви поиска приятелство и се представи за мен, това е вероятно Холдъна с фейк профил! LaughingLaughingLaughing
В досието вписвам "Склонност да се прикрива и да лъже"
Само при (голяма) нужда, Добави и това! LaughingLaughingLaughing

# 4 987
Хайде, от мен да мине, ще се издам. Само някоя по-голяма масовка да намеря, 150+ лайка! Laughing
Да има да рови.... Ах, че си зъл!   Laughing

Ян, аз и затова си направих приятелите скрити, да се намали клюкарщината, доколкото е възможно.  Grinning

# 4 988
  • Варна
О, моля те, малебито е някакво недоразумение, не ща и да го погледна даже, толкова го мразя! Ама виж, тамошните дни и пъпеши (карпуз и каун Simple Smile ) нямат равни.

# 4 989
  • Euskal Herria
Така е, Лун. То не че не излизат предложения за приятелство - покрай общите приятели. Така понякога случайно научаваш кой кой е. 
Скрит текст:
Признавам си, че така съм открила доста съфорумци, обаче никога не ми е идвало на ум да им пращам покани за приятелство. Освен ако имаме повече общи точки, общи теми, разговори и сме стигнали до идеята, че може да пренесем виртуалното познанство и извън форума.

# 4 990
О, моля те, малебито е някакво недоразумение, не ща и да го погледна даже, толкова го мразя! Ама виж, тамошните дни и пъпеши (карпуз и каун Simple Smile ) нямат равни.
Дядо така казваше " Каун и карпуз." Много обичам карпуз и верно, там са по-сочни откъдето и да е другаде... Heart
Излизат, да. Пък и под коментарите колко народ съм разпознала, но не може да съм на всеки мегдан лъсната и блъсната. Grinning

# 4 991
  • Агент под прикритие
Не го произнасяте правилно. Каун е с "ь" накрая - Каунь. Joy

# 4 992
Не го произнасяте правилно. Каун е с "ь" накрая - Каунь. Joy
Позабравила съм говора, но едно време гледах местните като извънземни, кат се разприказват... в околията де, не баш на коментираното място...

# 4 993
Кат казахте малеби, та се сетих за жито с нишестен крем - аз тва не аресвам. А малебито ... май по-добре ше ми доде само мляко с ориз. Сладкото от малини мое отделно да си го изям. А сладко от рози не съм опитвала, ама мирисът им е много силен и затва. По-добре да душа, отколкото да изям букет рози. Joy
E, личи си чей обяд. Joy

# 4 994
  • Тра-ла-ла
Оть ни га фатя уа, каунь? Joy

Между другото, ако някой Ви поиска приятелство и се представи за мен, това е вероятно Холдъна с фейк профил! LaughingLaughingLaughing
Бързо ще го хванем. Вместо лайкове/сърчица - ще туря тъжен емотикон Joy

Общи условия

Активация на акаунт