Спам тема (нека още 30 дни - лятничко да ни върви) от 01.09 до 30.09

• 51 048
  • 5 137
  •   1
Отговори
# 5 010
Хайде, още един жокер ще дам: профилната ми снимка е същата, която някои от Вас видяха снощи.
Тук в това изречение има два жокера actually. Wink

Човек, не знам дали имаме толкова отчаяни в темата Grinning

# 5 011
точно от фейсбук

# 5 012
  • Агент под прикритие
Кога палачинката се обърна и жените започнаха да преследват мъжете, които пък с кеф си играят на криеница и скубят маргаритки "искам я, не я искам"? Joy
Може би в същия момент, в който жените започнаха да се държат като мъже. Joy

Баси случката... Добре, да пробваме с нещо по-лесно. Харесах профилните снимки на Луна и Хайчето... Rolling Eyes

# 5 013
или мъжете като жени

# 5 014
  • Агент под прикритие
или мъжете като жени
И това не е грешно.

# 5 015
  • Тра-ла-ла
Кога палачинката се обърна и жените започнаха да преследват мъжете, които пък с кеф си играят на криеница и скубят маргаритки "искам я, не я искам"? Joy
А що са започнали да се държат като мъже? Чакай да позная...оооооомммм...мъжете нямат вина, нали? Joy

Точно с един Телец спорихме на тази тема и му заявих, че ако един мъж иска да бъде такъв и кавалер - нищо не може да го спре. Зад женската еманципация се крият мъже, дето гледат да минат между капките и да се освободят от тежкото бреме да бъдат силния пол Joy

# 5 016
ти в момента го правиш брат

# 5 017
  • Агент под прикритие
ти в момента го правиш брат
И ти си прав, брат!
А що са започнали да се държат като мъже? Чакай да позная...оооооомммм...мъжете нямат вина, нали? Joy

Точно с един Телец спорихме на тази тема и му заявих, че ако един мъж иска да бъде такъв и кавалер - нищо не може да го спре. Зад женската еманципация се крият мъже, дето гледат да минат между капките и да се освободят от тежкото бреме да бъдат силния пол Joy
Други сили се крият зад това, но не е нито времето, нито мястото.

# 5 018
Значи Агента избяга вдън гори ивайловградски и оттам дава жокери. Rolling Eyes

# 5 019
Няма ФБ, няма проблем Mr. Green

# 5 020
  • Euskal Herria
Няма ФБ, няма проблем Mr. Green
Не, до човек е. Мизерници си имаше и преди фейса.

# 5 021
пускам панталонки на цветенца и Агента веднага си купува тениска на цветя. дали не съм инфлуенсър

# 5 022
Ох, да ви имам проблемите. Аз пускам корени пред лекарския кабинет. Не знам ще дойде ли дофтора, ще даде ли направления или другия месец, даже ще се преборя ли да вляза... А съм в отпуск. Мнооого забавен начин да си прекараш отпуската. Unamused

# 5 023
  • Агент под прикритие
Интересно как така всички, които ми писаха на лични (с изключение на Нори) се сдобиха с профила ми... Thinking

# 5 024
  • Euskal Herria
Холдъне, а риза на цветенца имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт