Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 432
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 30
Честита нова тема!Много късмет през новият месец!Регистрирах няколко кода в my sparx ,но само 5 лв. ми пусна.Чакам само слушалките от морени.

# 31
И аз със лак от Розалито. Hands Nail Care Relaxed
Утре има доста тегления, дано спечеля нещо готино. Kissing Smiling Eyes

# 32
И аз с лак от Розали, ама цвета е ...

Цвета е страхотен !

# 33
Аз чакам утре тегленето на Милка. Печели ми се нещо, че напоследък наистина е суша, а искам приятни емоции. Дано имам късмет. Чакам си и дневника от Пикантина обаче заминавам другата седмица за морето и той ще вземе да дойде точно тогава. Grinning

Ааа, и да питам някой спечелил кутия Jacobs 3 в 1 от второто теглене на играта им в инстаграм - получихте ли си наградата? Мъжът ми спечели, писахме имейл с данните, отговориха ни, избрахме си вид напитка и от тогава нищо.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 11:39 от **Bobby**

# 34
Синът ми вчера намерил 3 капачки от Кока Кола и ми праща снимка с тях. Аз щастливо въвеждам кодовете, но дърво - и трите бяха вече регистрирани.

# 35
  • Nesebar
И аз си чакам маратонките.Благодаря ВИ

# 36
За играта на чипс  Чибо никъде не виждам рекламни плакати, а участието е в самите магазини...  Някой да подскаже в кои вериги има?

# 37
В Лили този месец има доста игри. При покупка на первол, на нивея и на Жилет.

# 38
Аз чакам утре тегленето на Милка. Печели ми се нещо, че напоследък наистина е суша, а искам приятни емоции. Дано имам късмет. Чакам си и дневника от Пикантина обаче заминавам другата седмица за морето и той ще вземе да дойде точно тогава. Grinning

Ааа, и да питам някой спечелил кутия Jacobs 3 в 1 от второто теглене на играта им в инстаграм - получихте ли си наградата? Мъжа ми спечели, писахме имейл с данните, отговориха ни, избрахме си вид напитка и от тогава нищо.
Аз кафето от Jacobs го получих още към средата на месец август. Пишете им!

# 39
За играта на  Jacobs , да получихме наградата ,забавиха се с доставката , но мисля има поне седмица ,две от както я получих. Задължително им пишете отново ,на мейла/ с който са пратили за избора на кафето/ и отделно може и във ФБ.

# 40
Благодаря. Писах им току що. Явно са го забравили моя мъж. Hug

# 41
В играта на Лидл пише, че е до 1 септември включително. Но явно е свършила или някой нещо е объркал. Така или иначе е почивен ден и няма как да се провери къде е грешката. Ще чакам утрешното теглене и нови игри за месеца.

# 42
Здравейте, и аз да питам за чипса на Чио. В кои магазини я има играта? Питах току що в Т-Маркет и ми казаха, че я нямат.

# 43
Някой знае ли кога ще теглят печелившите от играта на Кауфланд "ние сме семейство".По спомен май регистрациите бяха до края на август

# 44
Благодаря за новата тема!
Успех на всички и с пожелание за много награди!
Аз снощи регистрирах в Спаркса 3 кода и сори и трите. Имам още 3 довечера като събера още ще ги пробвам.
И аз чакам Баунти - дано ми излезе късмета с 1 кърпа.

Общи условия

Активация на акаунт