Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 488
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 45
Подарявам код на КК от намерена капачка.
ПОДАРЕН

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 12:33 от White Peony

# 46
Честит септември и мерси за темата!
Чакам само слушалки от Морени. Колата не ме обича и не ми пуска ваучери. Сигурно защото не я пия много много. Sunglasses

# 47
Майка ми сега ми донесе една капачка и тя взе че пусна 5 лв - сега имам само 5, тъй като използвах всичко натрупано... Пак е нещо, не очаквах Simple Smile

# 48
Благодаря за новата тема,дано е късметлийска на всички 🍀
Аз не чакам никаква награда,чакам от милка резултатите за бурканите, от фузтий печелившите за слушалките и от колата ваучера за озон,другаде не съм участвала.

# 49
Къде ги пише тези печеливши на mysparx? Не ги намирам. Може ли линк?

И да се похваля с лак за нокти от любимите ми SNB в тази игра: https://krasota.rozali.com/tialo/pokaji-si-pedikiura-2019.html
И мен ме има, за пръв път печеля от Розали, пише, че ще се свържат със спечелилите със съобщение, по имейл или там в профила, лак в цвят Симеон печеля Simple Smile

# 50
5 лв от 1 капачка в Спаркс.

# 51
  • София
Късметлийски месец на всички!
На мен тоя Спаркс хич не иска нищо да ми пуска Sad

# 52
  • варна
До кога е играта на кола с капачките за ваучерите,че не мога да я намеря?

# 53
Честити награди на всички.
Аз съм 20:0 за Морени и вече приключвам и с тях, че ги обичам обаче много се опъпчвам от тях. 😒😣

Получих си книгата от форума. Много добре изглежда. Нареждам я на рафта със следващите книги за четене.

В момента участвам само в Баунти и чакам ваучери от домакинския панел.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 20:08 от pgeober

# 54
От 5 кода на КК 2*5лв. Явно вече няма да пуска както преди.

# 55
За русенки да кажа, че Морени в Метро не са промоционални. Нито една кутия нямаше промоционална, а бяха изкарали доста.

# 56
Благодаря за новата тема. Дано месеца е късметлийски.
Аз отново се подреди с ангина (спред мен е виновна колата) и чак днес от три дни се наддигам от леглото.
Чакам да видя дали няма да имам късмет със слушалките от чая. Благодаря на момичетата които ми пратиха кодове.
Имам да връщам жеста на една съфорумка с капачка от КК и приключвам с закупуването на каквото и е било.
Ще гледам да събера точки от лидл за играчките.
Късмет на всички. Утре чакаме много тегления, дано да сме в списъците.

# 57
ООооо, а аз цял де се чудя(измежду другото вадя мед..) къде сте.....влиза, излизам..все ви няма, ама кой да се сети, че има нова тема Wink
Купувам тоник за бялото вино, така, че със сигурност ще се включа в швепс, чашите са суперски......

# 58
Чашата е много хубава аз е имам пак от такава игра преди  голяма е  и е дълбока

# 59
Офф един приятел ми снимал днес капачки от КК,та направих на ММ профил и тръгвам да регвам,ми то нищо не се чете. 🙄 Невалидни повечето,само два по 5 лв ми даде. Какво е правил тоз човек,та ги е снимал толкова кофти,не знам.
Ако успея ще събера и на ММ за едни маратонки,че и рд има края на месеца,та ще мина с тях за подарък. 😆

Общи условия

Активация на акаунт