Бебешката количка - цяла наука за второ висше №43

• 65 465
  • 813
  •   1
Отговори
# 495
Моята количка е от тях. Купих я октомври месец. Всичко мина бързо и коректно, изпратиха я а куриер до адреса на Габиели.
Много благодаря за информацията! Можете ли да ми кажете доставката с Габиели колко Ви излезе като сума, т.к. не мога да се ориентирам дали ще е по килограми или ще се таксува като някаква обемна пратка.

Иначе аз направих грешката да поръчам преди две седмици с карта VISA, при което след няколко дни от сайта ми върнаха парите (с обяснението, че поради адрес на доставка Англия и плащане с БГ карта съм попаднала в графа "измама") така че сега обезателно ще поръчам с PayPal.

# 496
  • Бургас
62-3 лв ми излезе доставката. Бяха три кашона - шаси, кош за новородено и лятна седалка. Кашона с коша за новородено беше много голям и го бяха сметнали на обем. Другите два на килограм.
Аз също платих през Пейпал.
Имат профил и в Ибей,  там го открих магазина.

# 497
62-3 лв ми излезе доставката. Бяха три кашона - шаси, кош за новородено и лятна седалка. Кашона с коша за новородено беше много голям и го бяха сметнали на обем. Другите два на килограм.
Аз също платих през Пейпал.
Имат профил и в Ибей,  там го открих магазина.
Благодаря за бързия отговор, поръчвам и стискам палци да дойде преди заветната дата, че моделчето което съм харесала е с Pre-Order за февруари Thinking

# 498
Значи... имаме Nuna mixx.. всичко добре, обаче предните колела са пластмасови и шасито се разкърца по нашите разбити улици. Препоръчайте ми ЗДРАВА колича, която не скърца и е проходима! Как са cybex-ите? Там имате ли такива проблеми? Jane muum, stokke trailz? Иска ми се да я сменя с нещо удачно.
Аз съм със Cybez Priam Lux Carry Cot.Много съм доволна.Минава навсякъде.Идеална за разбити улици,че в моя град е ужас.Ходим доста по почивки,та я изпробвахме и по павираните улици на Елена,Царевец и още доста други неравни терени.Изключително маневрена.Предните гуми се въртят на 360градуса,което си е плюс.Със сигурност си заслужава парите.Ето това е шасито:
https://visvitalisbg.com/product/cybex-shasi-priam-chrome-brown- … osnova-na-sedalka
А предните гуми от какъв материал са?

# 499
Здравейте, момичета, и на мен ми предстой  трудната задача на избор на първо превозно средство на малкото бъдещо човече, и ви следя от известно време. За начало след Вашите насоки първо оглеждам интернет и след празниците мисля и на живо да поразгледам,... но вече няколко дни въртя и въртя бг страници и очите ми все се спират на едни много симпатични колички с марката Buba, а и ценово влизам в запланувания бюджет (около 1000 лв за 3 в 1).Някой има ли пъзиви за тях? Гледам и чуждите сайтове, но там като че ли няма уау оферти в момента или незнам как и какво да търся? До мамитата, които са пазарували вече, кога се очакват прилични намаления след началото на годината, бебо ще е май месец и не искам да прибързвам, а да намеря нещо наистина добро спрямо цена-качество. Весели предстоящи празници на всички!

# 500
Значи... имаме Nuna mixx.. всичко добре, обаче предните колела са пластмасови и шасито се разкърца по нашите разбити улици. Препоръчайте ми ЗДРАВА колича, която не скърца и е проходима! Как са cybex-ите? Там имате ли такива проблеми? Jane muum, stokke trailz? Иска ми се да я сменя с нещо удачно.
Аз съм със Cybez Priam Lux Carry Cot.Много съм доволна.Минава навсякъде.Идеална за разбити улици,че в моя град е ужас.Ходим доста по почивки,та я изпробвахме и по павираните улици на Елена,Царевец и още доста други неравни терени.Изключително маневрена.Предните гуми се въртят на 360градуса,което си е плюс.Със сигурност си заслужава парите.Ето това е шасито:
https://visvitalisbg.com/product/cybex-shasi-priam-chrome-brown- … osnova-na-sedalka
А предните гуми от какъв материал са?
Честно да си кажа изобщо не знам.Същите са като задните,но като материал ще излъжа.За мен най-големия плюс е това,че предните се свиват и е мн лесно качването по стълби заедно с коша.

# 501
Здравейте,
От толкова гледане се чувствам тотално объркана при избора си на количка.
Бихте ли ми препоръчали модел който да е със седалка 6+ и чувал за крачета зимен, ако има и чанта ще е супер. Бюджета ми е до 800-900лв. Благодаря предварително Simple Smile

# 502
Sunny и аз гледам до този бюджет и харесах този модел Quick Muuvo, но не намирам ниакви отзиви и все още се чудя.
https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-quick-2v1-muuvo-2019

# 503
  • Бургас
Аз бих взела MACLAREN  DAYTRIPPER - https://www.hippoland.net/maclaren-kolichka-daytripper-black-her … ngbone-wd1g251362
Много е хубава на живо. Мъжа ми направо се влюби в нея. Simple Smile
Малко надхвърля бюджета, но ако не бързате може и да я намалят.

# 504
Maclaren-a наистина изглежда много добре. Виждали ли сте я на живо?
 Аз бях се спряла на Peg perego book 51 s, но чета много противоречиви коментари.
Ще си чакам май да намалят DAYTRIPPER-а Simple Smile

# 505
  • Бургас
Да, на живо я гледахме в Хиполенд, в действителност изглежда по-добре отколкото на снимките. Сенника е страхотен просто, багажника огромен и е изключително лека. В цената й влизат чувалче и дъждобран, което също е предимство според мен. Ако не бяхме купили количка може би щяхме да вземем нея. Мъжа ми залепна направо. Grinning

# 506
Да, на живо я гледахме в Хиполенд, в действителност изглежда по-добре отколкото на снимките. Сенника е страхотен просто, багажника огромен и е изключително лека. В цената й влизат чувалче и дъждобран, което също е предимство според мен. Ако не бяхме купили количка може би щяхме да вземем нея. Мъжа ми залепна направо. Grinning

Може ли да попитам как е кошът за новородено на количката Макларън,добре ли е фиксиран,клати ли се?Защото аз бях с трансформираща се количка с първото дете и не съм доволна,затова сега търся 2 в едно,с твърд кош.Нашият бюджет е към 800 максимално,но все пак не пречи да погледнем тази.

# 507
  • Бургас
Чак за тази подробност не я огледах, защото както писах вече имаме количка. Не ми хрумвало, че при комбинираните може да го има този проблем. Ти си по-наясно и най-добре да я разгледаш подробно на живо. Simple Smile

# 508
Аз съм с Макларън дейтрипър и коша си е твърд и много добре фиксиран. Много лесно се слага и маха от шасито, с един клон. Количката е изключително лека и много маневрена. За 2 месеца ползване нямам нито една забележка.

# 509
Аз съм с Макларън дейтрипър и коша си е твърд и много добре фиксиран. Много лесно се слага и маха от шасито, с един клон. Количката е изключително лека и много маневрена. За 2 месеца ползване нямам нито една забележка.

Благодаря за отзива,на снимката ми изглежда не добре фиксиран,но ще ходя на живо да я видя,за да преценя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт