Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 8

• 65 374
  • 843
  •   1
Отговори
# 135
Да попитам за онзи Лумискин, дето беше споменат в началото Blush
Някой има ли опит, може ли по- подоробно мнение да напише.  Flowers Hibiscus

# 136
gretacvetina, млечната киселина е мека и има хидратиращи свойства, за това я дават по-подходяща за по-сухи кожи. Аз съм ползвала точно тази 10%, мисля, че ще ти пасне. В началото я ползвай през ден да видиш как ти се отразява, после може и всяка вечер.

Аз съм много доволна от киселините на Ординери, както и от ретиноидната им емулсия. От другите продукти не толкова, но са бюджетни и без аромати, което за мен е много важно, а и са изчистени моно съставки.

# 137
Миоки, благодаря ти за коментара! Би ли дала линк към другата тема,  /за ренитоидите/ може и на лични.

# 138
gretacvetina, както си се описала, има много общо с мен. И аз имам петно към слепоочието, наследство от бременността, и моята кожа е нормална, към суха, имам само леки мимически бръчки...
Искам да си махна петното и не знам как. Кожната лекарка ми препоръча с течен азот.
ти как си поръча тази млечна киселина? През интернет ли?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2019, 00:23 от Катерица

# 139
Катерица, ами не знам какво повече да опиша в интерес на истината. Нямам особени проблеми с кожата, искам да забавя стареенето. От сайта на "Дъглас" поръчах.
Скрит текст:

# 140
Floria, какво значи сплаш маска?

Би ли обяснила това, което си показала как се казва, от къде се купува и как функционира.Hands Pray

П. П.
И още нещо се сетих да попитам. Blush  Киселината не ви ли смъди на очите ?

Така са го нарекли корейците. Аз не знам да има друг подобен продукт.
Маската въздейства за 15 секунди в душа.  Има различни начини за ползване- аз най-често ползвам този.

Купувам от ибей като най-изгодно.

# 141
  • На остров
Флория ще видя дали има в нашата Сефора а колко струва тази сплаш маска ?

# 142
Изгледах клипчето, то реално е леко потупване на влажна кожа. А след това се маже с нещо. В началото показват две шишенца, явно с едното се влиза под душа, а с второто се мажем след това.

# 143
  • На остров
После се мажат с крем или овлажнител.
Намерих я тази маска при нас, не в Сефора но в друг магазин на цена около 20 евро това добра цена ли е  Флория?

# 144
Изгледах клипчето, то реално е леко потупване на влажна кожа. А след това се маже с нещо. В началото показват две шишенца, явно с едното се влиза под душа, а с второто се мажем след това.

Сплаш-маските са 3 вида. Тук показват само 2- едната е цитрусовата, която аз ползвам, другата е със зелен чай и третата плодова, която се води анти-ейдж. Но на мен зелената и лилавата са ми леки като киселинност- аз тях не бих ги ползвала под душа а изключително на суха кожа и с по-дълъг престой.

На клипчето наистина е странно потупване- изглежда че цялата течност се е изляла неизвестно къде. Аз я плискам върху лицето (разбира се с добре затворени очи) Разлива се и по шията и деколтето... Ефектът е...трябва лично да го почувствате. Покъртителен.

Цената на ebay  е към 16 дол. по-малкия формат (150 мл) и към 22 дол. по-големия (200 мл). С безплатен шипинг за цял свят. Няма по-добра цена.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 22:34 от Floria

# 145

Floria
, много благодаря за подробните обяснения! Flowers Hibiscus

# 146
  • На остров

Floria купих я 200 мл за 200 крони добре ми се видя. Тази е нали ?

Купих си и един шампоан на Моррокон Ойл и един на Fudge
Вие забелязвате ли промяна в косите си след 40 ? И какво ползвате за коса ?

# 147
  • BG

На мен косата ми стана сякаш по-суха, но слагам маска за коса на Orofluido( въобще съм доволна от продуктите им) и съм много доволна. Все още не си боядисвам косата, защото имам малко бели косми и ги махам с пинсета.

# 148

Floria купих я 200 мл за 200 крони добре ми се видя. Тази е нали ?

Купих си и един шампоан на Моррокон Ойл и един на Fudge

Да, тази е. 200 крони колко са?

За косата сложих в кошницата на култбюти еластисайзъра на PHILIP KINGSLEY.

https://www.cultbeauty.co.uk/philip-kingsley-rose-lychee-elasticizer.html

Имам една любима маска за коса. Първо дъщеря ми ми я донесе от Щатите, каза че била хит в салоните. После аз много пъти съм я купувала на ebay. Чудесна е.

https://www.ebay.com/itm/saryna-key-pure-african-shea-butter-500 … :k38AAOSwjXZcaudE

# 149
  • На остров
Направо се разорих за последните два дни в темата Simple Smile
Моите бели коси са доста вече и много пада ама то вероятно е поради хормонални причини.

Общи условия

Активация на акаунт