Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 8

• 65 473
  • 843
  •   1
Отговори
# 315
  • постоянно
Ето това използвам

За техниките на масажа ГуаСа - GuaSha може да намерите добри клипове в ютюб . И аз стм новиС в това, но ми харесва , релаксира , а и явно има ефект.
Тези снимки са правени през месец , има някакво “ изглаждане “ в областта на челото

# 316
  • София
Страхотен ефект, поздравления.

# 317
Има подобрение, очевидно е, браво, сигурно се иска постоянство, ще трябва да се стягам. Ще погледам клипчета, моят проблем е другаде - назолабиалните, дано открия нещо подходящо за тях Expressionless

# 318
  • София
Попрегледах няколко клипчета и мисля, че и за назолабиалните би имало ефект. И при мен са доста видими.

# 319
  • постоянно
Знам , че в Алиекспрес също ги продават Нефритените ролери и стъргалото, може там да погледнете ако искате да си закупите на по-добра цена.
Важно е постоянство . Аз наистина този цял месец правих гуа-са всяка сутрин и вечер. А съм човек , който винаги бърза и няма време. Наистина отнема толкова , колкото искаш- вечер понякога правя по-продължително, защото наистина релаксира и е приятно. Кожата , обаче трябва да е " омазнена " по някакъв начин - дали крем или масло ....

Дано и при вас се получи. Heartbeat

# 320
Назолабиалните как ще се повлиаят с такова нещо? Дефакто липсата на колаген и мазнини, свличането на контура допринасят за тяхното появяване и задълбочаване (наред с някои определени гримаси или мимики, като от пушене). Как този уред ще попълни липсите....?

# 321
  • София
Гледам на Хер са ѝ се изгладили гневните. И те са свързани с гримаси и мимики.
И си мислех, че може би масажните движения биха помогнали поне малко.

# 322
  • постоянно
Назолабиалните как ще се повлиаят с такова нещо? Дефакто липсата на колаген и мазнини, свличането на контура допринасят за тяхното появяване и задълбочаване (наред с някои определени гримаси или мимики, като от пушене). Как този уред ще попълни липсите....?

Вики,
 този уред наистина няма някакви "магически" свойства , и това , което ти казваш  е напълно логично. От това , което прочетох и изгледах за този тип масаж разбрах, че се подобрява усвояването на козметиката / ингридиентите . Тоест Оптимизира се ефекта от тях . Може би потози начин би помогнало ...
Мисля , че си струва да се опита , със сигурност  едва ли би навредило. Hug

# 323
Да, прочетох, че се стимулира кръвообращението, тъканите се дренират, стимулира се обмяната на веществата. Няма как да е чудодейно, но при мен забелязвам отпускане на контура на лицето и ако това поне малко доведе до стягане на тъканите и освежаване, защо не. За полезността на нефрита също пише интересни неща, дали има във физически магазин такива шпатулки?

# 324
her_76, при нас са под път и над път тия масажорчета по магазините. Само такова нямам Simple Smile Виждала съм ги по 30$ и по 3$. Освен да пробвам и аз, само дето и то време изисква. То на фитнес ходя, то вечер масажи за целулит, то махане на грим, то маски за коса, че вече не знам кое по-напред Simple Smile

# 325
Хехе, вчера и аз това си мислих - колкото повече напредва възрастта, толкова повече грижи изисква външния вид. Wink Погледнах го този нефритен масажор в али експрес - има го за около 3 долара. Само не разбрах снимката на her_76 дали беше нейна или просто реклама от нета. За себе си съм наясно - дори да си го купя, ще почна да го забравям още на втория ден.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 20:02 от Morphea

# 326
  • На остров
Vici75 аз по този повод си мислих наскоро, ако навремето когато бях на 20 плюс полагах толкова грижи колкото сега 😀 щях да съм супер.

По какво се ориентирате дали сте нормално сбръчкани за възрастта си Simple Smile . Сравнявате ли се с набори или нещо друго ?

# 327
  • Велико Търново

По какво се ориентирате дали сте нормално сбръчкани за възрастта си Simple Smile . Сравнявате ли се с набори или нещо друго ?

Ако трябва да съм честна не се сравнявам, но е факт, че в средата, която съм всички изглеждат много добре. Почти никоя няма корекции, освен две-три, които имат устни.

# 328
Две в едно, абе да ти кажа май зависи от човека. Имам познати с една тениска и едни шорти обиколиха света. Удря един гребен и е готова. Аз като тръгна на нейде, то един куфар с мойте боклуци само, и всяко си има предназначение Satisfied Вече взе да ми дотяга и на мен май, ама пуста суета.

Иначе аз се сравнявам с другите наборки и мои съученички. Всички горе долу изглеждаме еднакво. Е, по-пълничките по-добре. Но скумриите сме горе долу едни и същи Simple Smile

# 329
  • На остров
И аз като тръгнем на път по една чанта ми е само козметика, дали ще сме за седмица или три дена все тая.

Общи условия

Активация на акаунт