Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 8

• 65 515
  • 843
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
Разширени пори и стари белези от акне дали биха се повлияли от Аирол? Не очаквам чудеса, но ще се радвам на минимален видим ефект.

# 436
Здравейте,
Разширени пори и стари белези от акне дали биха се повлияли от Аирол? Не очаквам чудеса, но ще се радвам на минимален видим ефект.

Белезите ще се повлияят. Третиноинът излющва и обновява кожата, стимулира образуването на колаген. Аз имах белези и петна разни от пъпки, които изчезнаха. Сега кожата ми е някак по-равна, по-добре се нанася грима, а често мога и без грим, което преди беше немислимо.

Порите не мисля, че могат да се свият. По-скоро ще се изчистят и няма да са така забележими, но няма да изчезнат.

# 437
Да, порите не се свиват особено (може би съвсем незначително, но не си залагам главата за това), но мен ме отърва от черните точки на 100%. Отне време де, не става за 1-2 седмици, макар че видим ефект имаше изключително бързо.

# 438
Възпирах се досега за тези кремчета, поради суха и чувствителна кожа, но тъй като досега не съм попаднала на нещо ефикасно, май ще се престраша. Препоръчайте ми моля, "леки" варианти. Доколкото се сещам, не се продават в Бг, откъде поръчате?

# 439
Благодаря ви. Ако подейства на белезите и черните точки, ще е чудесно.
Ако започна с мазане 2 пъти седмично, добре ли е?
Доколкото разбирам, се слага преди ежедневния крем в дните, когато ще го нанасям.

# 440
Parfait, пробвай на Ординери ретиноидната емулсия. Според мен тя е достатъчно щадяща и в същото време има ефект.

Linofrina, 2 пъти седмично е добре, да. Ако искаш, хвърли око в темата за ретиноидите. Там ги обсъждаме по-подробно.  Peace

Слага се само вечер на почистена кожа. Може преди или след нощния, хидратиращ крем.

# 441
Миоки, благодаря. Ще погледна и в другата тема.

# 442
  • Ланкър, планините Овнерог
Parfait, пробвай на Ординери ретиноидната емулсия. Според мен тя е достатъчно щадяща и в същото време има ефект.

Linofrina, 2 пъти седмично е добре, да. Ако искаш, хвърли око в темата за ретиноидите. Там ги обсъждаме по-подробно.  Peace

Слага се само вечер на почистена кожа. Може преди или след нощния, хидратиращ крем.
Това ли е серумът https://douglas.bg/the-ordinary-granactive-retinoid-2-emulsion-p … retinoid-2-050572 ?

# 443
# 444
Гита Ог, поръчах си го вчера. Ако на моята кожа няма зачервяване и лющене, дето го прави и без нищо да си слагам Laughing, ще споделя. За другите резултати - след месец.

# 445
  • Русе
И аз ще поръчам на Ординери ретиноидната емулсия още утре и ще споделя мнение. Боря стари белези от акне, често и сега ми се образуват разни пъпки, нищо че съм на 45г., често кожата ми се зачервява тук и там без причина, имам някой друг капиляр, така че определено ще се радвам, ако кожата на лицето ми се проясни.

# 446
  • Ланкър, планините Овнерог
Да кажете после резултат, че се напълних с всякакви мазила, дето ми е все тая с тях и без тях.
Дали не ги продават и във физическите магазини на Дъглас?

# 447
Доколкото разбрах от сайта им, да, налично е във физическите магазани на Дъглас. Изчакайте 1-2 дни, да не се прецакаме всички наведнъж Joy Утре започвам да се клепам и други са поръчали, ще споделяме.

# 448
  • София
Да кажете после резултат, че се напълних с всякакви мазила, дето ми е все тая с тях и без тях.
Дали не ги продават и във физическите магазини на Дъглас?
До вчера ги имаше само в Мол Парадайс и още един. Уж щяха да зареждат и по другите места.

# 449
Може ли линк за ретиноидната емулсия? Hands Pray
Не мога да се ориентирам на сайта на Дъглас.

Общи условия

Активация на акаунт