Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 237
  • 2 987
  •   2
Отговори
# 2 880

Йожени когато иска може да е много хубава

Как може да се хареса с тези очила. Ужас!

# 2 881

Йожени когато иска може да е много хубава

Как може да се хареса с тези очила. Ужас!

# 2 882
  • Някъде там
Днешната  снимка в профила им е по програмата която Хари е поел от кралицата и сега двамата с Меган работят по нея..
Смятам че засаждането на дървета е също толкова важно колкото засаждането на луковици...
https://www.instagram.com/p/B3CNVZZFnCd/?igshid=91ollqdbbkvf
Лично за мен инициативите им са съобразени с ролите които изпълняват и ще изпълняват и е задължително да са с различна насоченост...Фирмата трябва да развива дейност и да покрива много направления,все пак.
Инициативите на бъдещите крал и кралица трябва да са съобразени с това и да са с по-сериозни насоченост,докато Х и М могат да имат свобода при избора на дейности и те могат да отговарят на техните възгледи...

Само цветната рокля ми хареса как и стои на Южени. Тази синята с дупките е безформена, а другата е красива, но я прави огромна в ханша.
Виктория е прекрасна с тази прическа и тоалет,макар да ми се иска и с пусната да я видя.
Шарлийн е като излязла от приказките.
Мери и Рания и те са чудесни..

# 2 883
  • Чужбина
Само цветната рокля ми хареса как и стои на Южени.
Коя цветна рокля, daviz?

# 2 884
  • Някъде там
Само цветната рокля ми хареса как и стои на Южени.
Коя цветна рокля, daviz?
Объркала съм ги двете сестри Елеонора.Реших че това е Южени, а тя е Бестрис.
Роклята добре и стои.

# 2 885
  • Чужбина
...Фирмата трябва да развива дейност и да покрива много направления,все пак.
Инициативите на бъдещите крал и кралица трябва да са съобразени с това и да са с по-сериозни насоченост,докато Х и М могат да имат свобода при избора на дейности и те могат да отговарят на техните възгледи...

Определено е така.

Но трябва малко да ги наставляват повече ХиМ, щото Харко приказваше някакви много големи глупости, а Мегън и тя ... това с желанията на сърцето не е много на място.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 17:17 от Eleonora_27

# 2 886
Гледам пак е имало коя е по-по-най: Мег или Кейт...😅

И на мен синята Йоженина рокля не ми харесва с тези отвори. Много е безформена. Беа е страхотна в цветната.

За скайпа на Меган: предполагам, че заради Арчи няма как постоянно да летят от държава в държава с Хари, та са решили да се включи онлайн. Не съм гледала клипчета какво точно са говорили.

За статията с Кейт: не се знае дали наистина е казала, че я интересуват Кралицата, държавата и семейството и, но ако реално го е казала, то намирам логика.
1)Кралицата е тази, от която произтича статута, финансите и привилегиите им. Няма как да я пренебрегва.
2)Реално работата на Кейт, като херцогиня, е работа в полза на държавата. Естествено, че ще иска да си я върши както трябва и да не допуска гафове.
3)Семейството си е семейство. Съвсем нормално е да поставя децата си на първо място. Освен това се очертава един ден те да са на пангара. Ако монархията продължи да съществува още дълги години, то Уилям и Кейт ще трябва да се "бетонират" и съответно да подготвят Джордж, Шарлот и Луи.

Каузите са различни за всички. Аз не бих определила някоя като по - важна от друга. Сравняваме ябълки и портокали.😅😂 Колкото до клишетата, трудно е да се избяга от тях. Мисля си, че е
по - безопасно Меган да се води по тях. Ако тръгне да излиза от познатите ни empowerment и пр. и започне да прокарва нови идеи, е възможно да стане по - зле за нея. Защо да рискува? И без това е под лупа.

Според вас дали на роялите им пука за всичко, на което ги поканят; за всяка една фондация; реч; човек, с когото се здрависат? Малко вероятно. Сигурно една част ги интересува, а друга си е чисто работно задължение, придружено със стандартната работна усмивка.😅😁😂

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 19:42 от EsmeWeatherwax

# 2 887
  • в сърцето на един мъж...
Когато гледах филмите за кралиците - за Летисия, Максима и за Матилде, това, което подчертаха във филмите е, че и трите имат каузи, за които се грижат от преди и че са истински запалени по проектите си. Че много държат на тези неща и че когато те се включат в някакъв проект, то проектите наистина вървят в пъти по-добре. И че всяка от тях си има кауза, която взема много при сърце. Смятам, че всичко е до усет и до възпитание и до разни други неща, които честно казано не съм видяла у новата херцогиня. На тези трите поне им личи, че горят за проектите си. Предполагам има и други такива от кралските дворове.

# 2 888
Не ми се отваря темата, но набързо - точно новата херцогиня е възпитана в дух на благотворителност и феминизъм от Дория, това не е тайна. От малка става доброволка в кухни, раздаващи храна на бедни, възпитавана е от майкя си, че трябва да помага на хората в неравностойно положение. На 11 години пише писмо до производителите на някакъв перилен препарат (май) заради сексистка реклама и ги подтиква да я променят по начин, в който жената не е представена по-долу от ,,останалите хора,,. В зряла възраст преди Хари също продължава с благотворителните каузи и наистина ми изглежда, че вярва в тях и са ѝ присърце. Но всеки има право да вижда каквото иска.

# 2 889
  • Някъде там
Не ми се отваря темата, но набързо - точно новата херцогиня е възпитана в дух на благотворителност и феминизъм от Дория, това не е тайна. От малка става доброволка в кухни, раздаващи храна на бедни, възпитавана е от майкя си, че трябва да помага на хората в неравностойно положение. На 11 години пише писмо до производителите на някакъв перилен препарат (май) заради сексистка реклама и ги подтиква да я променят по начин, в който жената не е представена по-долу от ,,останалите хора,,. В зряла възраст преди Хари също продължава с благотворителните каузи и наистина ми изглежда, че вярва в тях и са ѝ присърце. Но всеки има право да вижда каквото иска.
Като тази с осигуряването на вода за  60 000 души в Руанда с нейна помощ,много преди да срещне Хари.
https://www.worldvision.org.uk/news-and-views/latest-news/2018/m … 0-rwandans/ 

Днес също ми харесва:   https://instagram.com/delaneyartist?igshid=jexkude95meu   
Художника е споделил визитата и в профила си.
Ето и снимки извлечени от сторито са.

# 2 890
Роклята на Меган ми е позната. Мисля, че е обличана и преди.

# 2 891
Много ми допада, че носи ниски обувки. Помня колко се радвах на Ема Томпсън на едик награден сезон, когато след х вечери на висок ток се появи с балерини.

На тези ми харесва цвета, за петата не мога да реша.

# 2 892
Напълно подкрепям anie11 за казаното. Аз даже бях слагала и видео, в което се разказваше за тази история с препарата за миене и как именно нейната намеса е променила всичко. Проктър и Гембъл не само прочитат писмото, но и реагират адекватно, което за мен е истинско постижение. Всички тези неща ми говорят, че тя не само така е възпитана, ами и се интересува истински от тези проблеми. И като зрял човек, тя продължава същата линия на интерес и предприемане на действия, в областите, които я вълнуват, и то много преди да срещне Хари.
И точно затова в нея виждам не просто служебни действия, а наистина нещо, за което ѝ гори сърцето. Ако някой прави нещата с истинско усърдие и отдаденост на идеята, то това е тя,  но и Хари също. И двамата си пасват много по отношение на каузите, които ги вълнуват, а смятам, че това ги обединява и като семейство. Simple Smile

https://www.marieclaire.com/celebrity/a28165882/meghan-markle-fe … ore-prince-harry/

https://www.channel24.co.za/Gossip/Royal-News/life-before-royalt … en-video-20190418

https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a13945782/meghan- … ork-philanthropy/

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 20:08 от Morning Star ✩

# 2 893
Изумява ме липсата на критическо мислене в темата...
Проктър и Гембъл може и да е било вътрешно усещане на малката Мегън, но Руанда е ПР. От първия до последния  кадър.
https://www.youtube.com/watch?v=IepMamRWnJU

# 2 894
.. В зряла възраст преди Хари също продължава с благотворителните каузи и наистина ми изглежда, че вярва в тях и са ѝ присърце. Но всеки има право да вижда каквото иска..
Nature Zap ..на мен ми изглежда фалшива и позьорка за пред камерите но и е вменено за задължение
като съпруга на Хари..

Общи условия

Активация на акаунт