Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 246
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 865
Жалко е, ако едва от каузата на Кейт сте разбрали за пчелите. Липса на осведоменост ... да, разбира се.Laughing
Не поставям под съмнение опазването на пчелите, а единствено искреността на роялите. С няколко грудки нищо няма да направиш, освен огромен ПиАр за фондацията си и за фирмата Уиндзор.
Това го разбират само хората, които са се занимавали с пчелите и опазването им. Признавам, че не съм една от тях, но поне, ако не друго, от доста време чета за това и се интересувам. И пчелите са кауза, която се използва за самореклама: https://dariknews.bg/novini/sviat/zastrasheni-li-sa-pchelite-ot- … pr-akciia-2098339
На който не му се чете да резюмирам: застрашени са само 10 % от дивите пчели. Медоносните пчели си ги има и ще ги има, докато има хора, които да ги отглеждат.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 14:07 от Анонимен

# 2 866
  • София
Добре де, дайте пример за актуални дейности, с които е редно да се занимава Мегън, защото явно нейните са извън "модните" тенденции.

# 2 867
Flowers Hibiscus TLDR Flowers Hibiscus

Тази Мегъновата пола, дето така усърдно я търсите в темата, ми не ви ли се струва бабешка? Освен това е плетена, ау, още по-бабешко. И дори няма пълен състав - само вискоза и полиестер -  кое колко е, един дявол знае. Ами океаните?

Каузата на Мегън е една - само и единствено промотиране (мразя думата, но си е точно на място) на Мегън. Още от първото посещение в Руанда, организирано от ПР агенцията й.

# 2 868
Добре де, дайте пример за актуални дейности, с които е редно да се занимава Мегън, защото явно нейните са извън "модните" тенденции.

Ами например грациозно натискаш копчето, което да разбие бутилката с шампанско с един кораб! Развяваш косите  накипрени с нов цвят, правиш широки усмивки, демонстрираш дълбока заинтересованост, когато говориш с екипажа, правиш малко замислено изражение  и си готов! Satisfied

Или обличаш шарена рокличка, слагаш неудобните еспадрили и тичкаш с децата по полянките, за да промотираш колко е хубаво да си навън (каква оригинална мисъл само  !).  Изнасяш и кратки и “вдъхновени“ речи за целта, после садите луковички и си говорите за пчеличките. Пак слагаш 24 каратовата усмивка, защото това се очаква от дукесата, когато е на работа.
Поза, ПР и фалш от всякъде! Ама е модно!
Я, Мегън да престане да се занимава с правата на жени, образованието на африканчетата и всички благотворителсни организации и дейности, щото много изтъркано, и да почне да прави “модерни“ неща като Кейтиту! Laughing

# 2 869
Ха, Морнинг, как хубаво го каза 😁, май нямам какво да добавя Hands Plus1

# 2 870
Ами например грациозно натискаш копчето, което да разбие бутилката с шампанско с един кораб! ...
Laughing
Кораб, кораб, ама не е какъв да е кораб.

А ние като пращаме професора Пимпирев на остров Ливингстън наемаме от този и от онзи плавателни средства.

# 2 871
  • в сърцето на един мъж...
Тук почва да прилича на херцогинята ми е по-яка от херцогинята ти Nerd Добре, че има кой да защити нещастните африканци, че какво ли щяха да правят без яката херцогиня Simple Smile

Йожени когато иска може да е много хубава

Интересна рокля

Simple Smile

Разкошна снимка на Виктория и Даниел

Разкошна Мери

И една красива Шарлийн

Рания изглежда страхотно с такава пола

# 2 872
  • Чужбина
Много ми харесват на Беа роклите. Но бялата не с тези обувки.

Шарлийн прилича на русалка.

# 2 873
Браво на Дория! Не знаех, че е в такава добра спортна форма.

# 2 874
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз се чудя защо си мислите, че тези които коментират в дейлито са представителна извадка на това какво мислят хората тук. Чели ли сте коментари под статии в бг ежедневници, ако сте мислите ли, че тези които ги пишат са мнението на народа като цяло, защото аз не имайки предвид нивото и изказа в тях ми е трудно да повярвам че това е мисленето на целокупния народ. Хората като цяло не се интересуват и не им пука ни за Мегън, ни за Кейт, особенно на младите.

# 2 875
  • София
Разкошна снимка на Виктория и Даниел

Прекрасна! Heart

# 2 876
Вики почти прилича на манекенка тук. Защо не можеше да задържи тази си фигура?

# 2 877
Аз не знам защо спорите. Ясно е, че и на Кейт, и на Меган изобщо не им дреме за нещата, с които се занимават. Просто това са им служебни ангажименти и искат или не трябва да сложат заинтересованата физиономия, чаровната усмивка, хубавия тоалет и да се правят, че ги интересува. Разликата е само в това, че Кейт се старае повече да накара хората да повярват, че й пука и се вижда, че се правя по-добре.

# 2 878
  • София
Имала е сериозен проблем с храненето Виктория.

# 2 879
  • Бургас
Имала е сериозен проблем с храненето Виктория.

Имала е булимия, като тинейджър

Общи условия

Активация на акаунт