Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 247
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 850
Satisfied
Морнинг стар, за мен ММ приказва пълни глупи и реди клишета на килограм. Всичките й тиради са изтъркани и повтаряне на безсмилени лозунги.

Направо ми е смешно дори да чета за нея.

Тя е просто едно голямо клише с изтъркани фрази, които вече не важат. Не е яхнала навреме вълната. Тия неща, които ги приказва, са краткосрочни трендове. Но тя доста е закъсняла.

Прочети коментарите под статията в Дейлито, за да разбереш, какво мисли за нея народът. Ужасна работа е.

Е, да де, така си кажи най-накрая! Laughing Значи знаеш за какво говори тя, ама на пет страници иначе обясняваш, че не знаеш. Направо си кажи, че знаеш, ама всичко това ти се струва тъпня и да приключваме. А не 20 човека да ти дават отговори и ти все да се правиш на неразбрала.
Интересно ми е, смяташ ли,че има роял, който да не говори клишета? Някой, който да не ръси лозунги и изтъркани фрази? М?
Трендове или не, смятам, че Мегън е въвлечена сериозно в каузите си и влага искреност и желание. За разлика от фалшивите 24 каратови усмивки на Кейт, в които не пропуска да покаже венците си, че дори и сливиците си. Кого ще заблуди с тези фалшиви усмивки не ми е ясно. Satisfied Може би само феновете си, дето са я издигнали до статус на Богиня. И това не е моя измислица, виждала съм го черно на бяло това твърдение от някои съфорумки. Satisfied 

П.П. коментарите на Дейлито съм пробвала да ги чета. Това е тинята на човешката мисъл. Това е цялата хейтърска утайка събрана на едно място. На мен ми е под достойнството да се ровя във въпросната тиня, но явно на някои хора това им е основно занимание и върховно удоволствие.

# 2 851
  • Чужбина

Е, да де, така си кажи най-накрая! Laughing Значи знаеш за какво говори тя, ама на пет страници иначе обясняваш, че не знаеш. Направо си кажи, че знаеш, ама всичко това ти се струва тъпня и да приключваме. А не 20 човека да ти дават отговори и ти все да се правиш на неразбрала.
Абсолютно не си разбрала, какво питам.

Аз питах, какво говори на децата по скайпа.

Изобщо нямам никаква идея, какво им говори. Точно за това питах.

А онова, което съм написала, че знам, че тя говори, тя си го повтаря постоянно. Като латерна реди лозунги. Явно ги е научила наизуст.

Дори англичаните казват, че знае само една дума - empowerment. И си говори за това, въпреки че не е актуално. Това всичкото е сняг от вчера.

# 2 852
Свобода на словото му се вика, Морнинг, като не те кефи спри да четеш и тук.

И като е толкова истинска света Мегън, защо отиде на друг континент да си чати по скайпа? Можеше да го направи и от ОК?

Според мен има несигурност не само в изявите, а и към мъжО й.

# 2 853
Пълно е с видеа в Инстаграма и веднага можеш да видиш и чуеш какво говори по Скайпа. Аз още вчера ги изгледах. Ти си любознателна и обичаш да ровичкаш и превеждаш, ще се справиш и с откриването на клипа, убедена съм!

ver4eto_sv, ето, че и ти не четеш официалната информация относно събитията. Въпросният чат по Скайпа е организиран от самият Хари и той е там в залата с децата. Инициативата е негова. Иди го питай защо го е направил. Laughing

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 11:47 от Morning Star ✩

# 2 854
Съгласна съм с всичко, което сте написали до тук за изказванията на Меган и с всичко, което още ще напишете.
Откакто излезе тази статия, мисля защо го е казала.
Morning Star, твоето мнение ми е полезно, защото според мен е повлияно от културата, морала, стандартите в САЩ и (ми се струва, че) ми помага да разбирам логиката на Меган. Разбирам, че има много голяма пропаст между представите за ролята на кралското семейство във Великобритания и в САЩ. Отчасти кучето е заровено там. И според мен не е случайно това, дори има пряк умисъл да се постигнат такива Ефекти и Резултати.
В Тъмблър тези британци, които чета, дори се съмняваха, че наистина го е казала това. Имат предвид изказванията й в тази статия: https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7511673/Meghan-fulfil … royal-duties.html. То е толкова неподходящо/безумно според техните разбирания и усещане за поведение на роял, че чак не вярват, че е възможно сама да си отреже главата.
Ако е вярно, че бракът им е някакъв "проект", създаден с някаква цел (конспиративна теория, която четох в Тъмлър и която толкова време се върти, че няма как и по-голямата част от вас да не знаят за нея), то може би сега стартира процесът по нейното извеждане. Това, което ме интересува мен, е дали последващите събития ще потвърдят нещата, писани в тази посока.

# 2 855
  • София
Значи досега разбрах, че щом нещо не е актуално, не трябва да се занимава човек с него, без значение дали му е на сърце или не.
Това не е ли фалш?

Кои са актуалните тенденции в момента, в дейностите изпълнявани от кралските особи?

# 2 856
Значи досега разбрах, че щом нещо не е актуално, не трябва да се занимава човек с него, без значение дали му е на сърце или не.
Това не е ли фалш?

Кои са актуалните тенденции в момента, в дейностите изпълнявани от кралските особи?

Как кои? Пчелите...Joy

# 2 857
Това не е ли фалш?

Как кои? Пчелите...Joy
А баш😂

# 2 858
  • София
Дория е участвала в благотворителен маратон.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 12:41 от The only one

# 2 859
Що бе, пчелите си е актуален проблем, тука поне масово се коси тревата, всеки знае за английския райграс, няма цветя- няма пчели, пеперуди и други. Хората се мотивират да засаждат полски цветя в градините си, в парковете да се оставят неокосени места и т.н. Съвсем си беше актуално това с луковиците. И на нас са ни раздавали пликчета със семена.

# 2 860
Подигравката с примера за пчелите я приемам като пълна липса на осведоменост по този въпрос.
Пчелите са най-важното нещо за биоразнообразието. Изчезнат ли пчелите, означава, че и света скоро ще изчезне.

# 2 861
  • София
По-актуално е да връзваш парцалчета на някаква ограда в знак на подкрепа към #незнамсикой#.  МаХни ги пчелите, маХни я и изкуствената Кейт. Фалшивато Меги е дъ бест.

Evana, предполага се, че вписващите темата знаят за пчелите.Но, по важно е да омаловажат нещата и да се подиграват.Нека да си потракат по клавиатурата.

# 2 862
Дория е участвала в благотворителен маратон.
Скрит текст:

Браво на Дория. По-добре се справя от щерка си.

# 2 863
Гледала си Кейт семейството - ми много ясно. И аз си гледам моето, ако пък бях бъдеща кралица, съвсем.

# 2 864
Подигравката с примера за пчелите я приемам като пълна липса на осведоменост по този въпрос.
Пчелите са най-важното нещо за биоразнообразието. Изчезнат ли пчелите, означава, че и света скоро ще изчезне.
Липса на осведоменост и простотия до шия.

Общи условия

Активация на акаунт