Професионални серии за коса 128

• 58 217
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Не.
Не бих я нанасяла в корените. само Хронолоджист нанасям там от керастаз.

# 481
Няма маска,която да ви повлияе на фоликулите на косъма ,ако не се нанесе в корена.Аз нанасям смело в корена Денсифик и Хронолоджист и не забелязвам да ми се омазнява по-бързо косата....

# 482
Хм,значи ще я тествам по метода на "проба-грешка".Мерси момичета Blush

# 483
Ами аз тук бях питала и ми казаха да не слагам в корена, но може на следващото миене да пробвам Simple Smile

# 484
Вижте какво намерих Heart Eyes  https://coserty.com/de/reparadores/2500-kerastase-paris-k-water- … 474636855834.html Мисля,че цената е доста разумна

# 485
  • Пловдив
Искам и аз да го пробвам...
Но ще изчакам да пуснат и тук, че не ми се занимава с превозвачи, пък и не съм го правила до сега.

# 486
  • Варна
400мл.е сериозно количество. Не е драма да го поръчам ама ми е много. Отлични цени на Керастаз в тоя сайт.

# 487
Аз го поръчах,дано да не си скубя косите после Joy

# 488
Гледах на стори от Александра Петканова как се поставя на мокра коса продукта и ми се стори, че доста количество отива. Обливаха обилно. Сега виждам, че е постнат продукта тук и че е 400мл, така че не мисля, че е  много. Поне около 50мл отиват за едно миене.

# 489
Щом държи 1 2 миенета, честно казано не виждам много смисъл от него, едва ли има терапевтични действия, а само замаскиращи силикони. Ще чакам отзиви.

# 490
Това което извадих от сайта:
"...изцяло нов начин да подхранвате влакната на косата и да им придадете неустоим блясък - за секунди. Резултатът се вижда веднага.K Water е лека,бистра течност,която се състои от безводна форфула:гликол,кондициониращи съставки и аминокиселини.Акнивното вещество се активира при контакт с вода и се свързва с косменото влакно.Липидни съединения и съдържащи калций производни образуват слой върху влакното за постигане на гладък завършек.K Llamell драстично подобрява качеството на косата, правейки я неустоимо здрава и безтегловна. Косата е защитена срещу счупване и е по-лесна за разресване, изсушаване и стилизиране. Придава усещане за гъвкава коса и неустоимо отразяващ блясък."
Това ми изглежда като комбинация от хидратираща маска и еластисайзър,но с по- удължено действие Rolling Eyes
Нямам търпение да го пробвам на моята къдрвелка,интересно,какво ще се получи Thinking

# 491
От Арлен ми писаха, че очакват доставка. То се е видяло, че ще се купува. Дано го пуснат скоро.

# 492
  • Варна
 Laughing Laughing ей откачихте по тая чудесия  Laughing. То е ясно,че ще се пробва ама първо ще чакам да кажете как мирише,че ми пусна от смърдели  Laughing.

# 493
Здравейте, момичета, знаете ли от къде мога да си поръчам шампоан за плувци или терапия за премахване на хлора от косата. Тук, където живея водата е силно варовита...

# 494
  • София
Здравейте, момичета, знаете ли от къде мога да си поръчам шампоан за плувци или терапия за премахване на хлора от косата. Тук, където живея водата е силно варовита...
За шампоан не мога да помогна, но за защита преди плуване:

Общи условия

Активация на акаунт