Олиосета или Напура за тънка и изтощена коса

• 454
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,косата ми е тънка и изтощена след обезцветяване,краищата доста сухи.Искам малко да я съживя.Чета добри отзиви за продуктите на Напура и Олиосета,но не знам на коя двете марки да се спра.Моля,за мнения и отзиви от тези,които са ги ползвали.И моля ви,не ми предлагайте други марки,че направо се омотвам😄

# 1
  • SF
Напура.
Олиосета не е за моята коса например. Хората я харесват, но аз май не.

# 2
Аз ползвам крема на Олиосета от година, този, който се води мултифункционален. Бях много скептична, защото косата ми освен тънка и смотана от постоянни косопади, третирания със сешоар и боядисване (макар и с билкови бои), е и бързо омазняваща се.
Но този крем е уау и не оставам без него.
Не съм ползвала други техни продукти, ползвам маската на Chi за боядисана коса след шампоан (вместо балсам) също от години, доволна съм и от нея.
Гледам продуктите за коса да са леки, защото тънката и мазна коса е много лоша комбинация и тежките продукти направо я досъсипват…

# 3
  • SF
При мене този така популяред продукт на Олиосета хич не се държи добре. Косата ми става някак вееща се, тънка, няма тежест... Имам 2 част от единия ще измажа на морето, колкото да не е без хич, защото там няма как и няма смисъл да си изправям косата, но другия какво ще го правя....

# 4
Продай го. Има групи за такива продажби във ФБ, доста неща съм купила/продала там. Аз тъкмо си купих нова опаковка, иначе бих те отървала, но моята коса е къса и едно шише ми стига точно за 1 година.
Иначе - смело мажи преди плаж. Защитава добре.

# 5

Общи условия

Активация на акаунт