Всичко за дамските чанти – 8

• 412
  • 14
  •   3
Отговори
  • Sofia
Тема, посветена на един от най-прекрасните дамски аксесоари – чантата!

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

# 1
Благодаря за новата тема ❤! Това синьо е трепач!

# 2
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Харесах си чанта, която цветово ми е необходима, но имам доста, които това лято още не съм носила, и се колебая дали да я купя или не.

# 3
Синята чанта е уникална!💙🩵🦋
Мерси за темата!

# 4
Благодаря за темата!
Близките месеци няма да се отчитам с нови покупки, но с удоволствие ще ви чета. Hug

# 5
Благодаря за темата. Нямам нужда от нови чанти, но ме вдъхновявате. Синята чанта е просто мечта.

# 6
Ах, това синьо! Heart
Момичета, да ви кажа, че във физически магазин при мен видях чанта, точно като тези на Вера, които са копие на Фурла, но с етикет - италиански.
А, и те имали в синьо:

# 7
  • София
Благодаря за темата.
Точно днес една дама на опашката за кафе беше със страхотна Фурла, която иначе не бях заглеждала като модел, защото уж не е мой тип.
Много ми хареса, понякога така си избирам чанта 🙂

# 8
И аз така най-редовно си крада вдъхновение. Друго си е да я видиш на живо и “в движение”. На снимки цветовете и модела изглеждат различно от на дневна светлина.

# 9
Благодаря за темата!
Нека се напълни с реални снимки на мечтаните от всички ви чанти 🍀
Днес пристигна моята Elleme Raisin
Харесва ми, лека е и удобна. Побира доста, а кожата вижда се ще "носи на бой". Нямам идея как са гладките им кожи, но тази определено ще държи форма. Пристигна нова с всички реквизити, но без противопрахова торба.
Скрит текст:

Все още мисля, че Baozi ще ми е малка, но може да я взема в даден момент.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 19:44 от •mimoza•

# 10
  • UK
Готини са много Elleme.
Сега нещо се облизвам по едни модели на Paris64, но няма да купувам.

Днес след лаптопа дойде време новият Полен да носи кайма. Никой не разбра:sunglasses:

# 11
  • София
Благодаря и аз за темата Heart
Аз съм твърдо ньЕ за синьото обаче. Харесвам светлосиньо, но това - не.. Най-много с лак за нокти бих се прежалила, но като се знам, на втория ден ще го разкарам Grinning
Моята последна покупка е кафява велурена тип гайда на Massimo Dutti. Много съм доволна до момента. Лека е, практична ми е, събира ми всички боклучки (+неколцина моркова, хаха) и велурът не е мръднал. Те бая им надуха цените, ама пък нямам забележки към качеството.

# 12
Аз си запазих цвета и ще помоля магазина за един Пикотен или Евелин в такъв за другото лято. Зимата надали ще я нося, защото съм кравата Сивушка- или всичко друго неутрално. Лошо прави Черна котка.

# 13
  • София
mimoza, много е красива черната Елеме. Кокетен и изящен модел, с удоволствие бих праснала нещо подобно.
Колко е дълга дългата дръжка?
Лесно ли се отваря?
Какво горе долу побира?
Има ли вътрешни джобове, или всичко е като в общ хамбар?

Синята от първия пост даже не искам да ми попада в полезрението, пазя се от греха. Чета в момента "Йосиф и неговите братя" на Ман и вземам пример от него да не поглеждам изкушението.

# 14
Е, как няма да поглеждам, то само ме намира, по главата ме удря.
Черната чанта е чудна, честита!

Общи условия

Активация на акаунт