Професионални серии за коса 128

• 58 877
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
  • Lost in a fairytale ...
Аз също съм с лилавата Ровента - за мен четката е една прекрасност. Косата ми изсъхва много по-бързо отколкото като суша със сешоара, освен това става супер мека и пригладена. Моята прическа обаче е един вид странна и няма как да я оправя само с четката, та я дооправям с преса. Но ако някой се чуди - горещо я препоръчвам на всичките си познати Simple Smile

# 661
Тази година Черният петък е на 29 ноември.Продажбите стартират на 28-ми в 19.00ч.

# 662
Дали Зора и Техномаркет участват? И аз съм загледала такава четка, както и една преса..

# 663
Момичета да ви питам като поръчвате от Арлен колко и какви тестери получавате обикновено?

# 664
Аз тъкмо днес си получих поръчката от тях. Получих този тестер който съм избрала и още един на шампоан на Нугела. Доволна съм, по-добре са от колкото рибите.
Между другото, като прочетох състава на Нугелата, далеч не са толкова натурални, колкото ги изкарват.
Имам и един въпрос. Най-сетне си взех ампула филър Наши. По колко време седите с нея?

# 665
Момичета да ви питам като поръчвате от Арлен колко и какви тестери получавате обикновено?
Винаги получавам по един или два тестера. Пише, че при поръчка над 20 получаваи тестер, но и 200лв да е пак може да е един. И на 300лв пак съм получавала един, два. Първата ми поръчка около 100+ преди мн време мислех, че ще получа 4-5 за всеки 20лв ама не 😂

# 666
Аз явно съм пропуснала момента с избирането... получих само една защото поръчката беше над 60лв , но дори и да не съм избрала не виждам причина да не ми пратят втора мостра....

# 667
Аз явно съм пропуснала момента с избирането... получих само една защото поръчката беше над 60лв , но дори и да не съм избрала не виждам причина да не ми пратят втора мостра....
Може би зависи от сумата, защото моите поръчки винаги са около 150-200-250+

# 668
Момичета имам нужда от помощ!Косатя ми е къдрава 3б,боядисвам я с 5ца/на три седмици корени и на два месеца цялата/,суха.Изправях я с преса,но вече спрях и искам продукт за къдрици,който не прави фриз и стоят подредени.Гледам сметаната на Milkshake добра ли е тази с папая?
От намалението в коса сложих няколко неща в количката,но не знам дали са подходящи за моята коса!Kerastase травъл сет за дълга коса и Ш Bain forse architecte.Alfaparf котцентрат за подхранване и ампули против косопад.

# 669
принцеса от кой сайт от Германия поръчваш?

# 670

Явно не зависи щом и ти казваш че получаваш по 1-2 мостри. Бонус мострата/мостри е за над 50лв.

# 671

Явно не зависи щом и ти казваш че получаваш по 1-2 мостри. Бонус мострата/мостри е за над 50лв.
Беше 20лв, сега виждам промяната от 50лв.

# 672
Най-сетне си взех ампула филър Наши. По колко време седите с нея?
Между 5 и 10 минути, колкото може повече. Невероятни са тези ампули! Сега взех еластисайзера вместо тях, редувам ги, косата ми буквално се съживява и от двете, заради еластина.

# 673
Аз си мисля, ако имам повече време, да постоя с нея половин/един час. Но реших да питам първо дали има смисъл Simple Smile Благодаря за отговора.

# 674
  • Miami
Какъв продукт слагате след измиване с ДПШ?
Дойдоха ми нещата от Шу Уемура. Поръчах ДПШ и Ш и Б от серията Color Lustre. Може ли да сложа балсама след ДПШ? Хидратиращ продукт ли трябва да е, протеинов ли?

Общи условия

Активация на акаунт