Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 743
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 150
Звънни на националния и питай.При нас до скоро се въртяха едни шивашки комплекти,ама не съм ги заглеждала много-няколко цвята макари и игли и разни други неща дето не им знам името,не знам дали същото търсите.

# 151
Някой с отзив за дините без семки от 2 лв на килограм или тези с малко семки на 1,6 за килограм? Вчера ги гледах и се чудех. С произход Испания са. Много искам сладка диня. Но тези за скъпи и се чудя дали да рискувам.

# 152
  • Точно където трябва
лещичка, точно за тях питам.
niya-, щом са били миналата седмица сигурно и там вече ги няма. Преди малко се върнах от КФ, ако знаех щях да проверя. При кои неща стояха?

# 153
Ароматизатизиращите пулверизатори пускали ли са ги досега? Някакви отзиви?

# 154
Има ли шанс да намеря нещо, което е продавано преди 2 мес. Комплектите за шев, не вярвам да са свършили. Но и вече не стоят изложени.

В Лидъла на вагона вчера имаше по 7.50 ако за тях иде реч.

# 155

Да, имам го същия. Работи си.

# 156
  • Точно където трябва
Какво е  " на вагона" и в кой Лидл? Все пак не целия форум сме от едни място

# 157
Какво е  " на вагона" и в кой Лидл? Все пак не целия форум сме от едни място

Вагон ресторанта в София. Това е на бул. Стамболийски и Вардар.

Виждам в новия каталог роте грюце. Има ли друго приложение освен директна консумация?

# 158
  • Мадрид / София
Какво е  " на вагона" и в кой Лидл? Все пак не целия форум сме от едни място

Конкретно място в София. Така е известно поради наличието на един вагон на влак превърнат в ресторант (едно време). Сега не знам какво е.

# 159

Да, имам го същия. Работи си.
За колко милилитра вода е ?

# 160
Към 70--80, изтрила ми се е чашката.

# 161
На брошурата има чашка от 120 мл. Тези уреди ме притесняват да не ми докарат влага и мухъл в помещенията. Искам нещо за етерични масла, имаше някакви уреди (не знам дали има лидлски), които само маслата разпръскват, без вода. Пак трябва да ровя какви бяха и къде ги има.

# 162
В тези се слага вода и ако искаш етерично масло и излиза като пара,аз от мн време ползвам само че със свещ пак от лидъл купуван,пак се налива вода и масло а отдолу гори свещ много приятно мирише масло на бор или портокал..

# 163
Ароматно масло за лампи ли ползваш? Понеже етеричните не са подходящи за нагряване, макар че масово се прави.

# 164
Защо не са подходящи и какви масла се слагат в такъв случай? Има едни масла, които са само химия. От тях ли се слага? Не са ли вредни при вдишване?

Общи условия

Активация на акаунт