Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 715
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Това видяхте ли го, Лидл изтегля отровни краставици:
https://www.lidl.bg/polezno-info/obsluzhvane/vazhna-informaciya-za-klienta

Утре нали са си с нормално работно време, не знам как реших, че може да има промяна и започнах да ровя из сайта...
Само за Великден и Коледа имат почивни дни. Те и дните с намалено работно време са покрай тези празници.

# 136
  • Бургас
Някъде да сте видели наличен листосъбирача? В два магазина в Бургас изобщо не са го получили.

# 137
  • Варна
Здравейте,за първи път намирам и чета темата,но ми стана интересно с тея плюшки.Моето дете си е харесало само и единствено ягодата и настоява за нея.Обаче друго ми направи впечетление,в продавалник (олх) има доста начесто обяви на хора които продават от въпросните играчки,запълнени картончета или пък цялата колекция,като някои от тях ги имат в количества.Може да е глупаво включването ми и интереса ми,но ми става много чудно как тези хора се сдобиват в тези играчки и в количества.Погледнато реално ги продават доста по-евтино от това което трябва да дедеш в самия магазин,но като се замисля,че може би са ги получили без пари си въртят голям бизнес.

# 138
Здравейте. Харесах тези обувки/кецове за малката, ни до сега не съм купувала обувки от Лидл и не знам как са като качество, уголемени или умалеи са. Сега щерката носи 29-30 номер. От модела виждам, че най- големия размер е 30. Обувките от юношеската колекция не ми харесват. https://www.lidl.bg/bg/p/stpvay-leko/obuvki-za-momicheta-za-po-malkite/p29068

# 139
Здравейте,за първи път намирам и чета темата,но ми стана интересно с тея плюшки.Моето дете си е харесало само и единствено ягодата и настоява за нея.Обаче друго ми направи впечетление,в продавалник (олх) има доста начесто обяви на хора които продават от въпросните играчки,запълнени картончета или пък цялата колекция,като някои от тях ги имат в количества.Може да е глупаво включването ми и интереса ми,но ми става много чудно как тези хора се сдобиват в тези играчки и в количества.Погледнато реално ги продават доста по-евтино от това което трябва да дедеш в самия магазин,но като се замисля,че може би са ги получили без пари си въртят голям бизнес.

Може би има много купувачи, които не се интересуват от точките и не си ги искат и затова някои служители се сдобиват безплатно с играчките. Поне предполагам, че е така. Примерно родителите ми никога не биха поискали точките, освен ако не им ги дадат с рестото - не че забравят, а изобщо не се интересуват от такива неща.

# 140
  • Варна
Между другото и аз си ги мисля горе-долу така нещата

# 141
Аз си го обяснявам с това, че това са обяви на служители, които имат свободен достъп до точките и до играчките.
Също държа да похваля почистващата паста с гъба, много я харесвам. От седмицата за пролетно почистване си бях купила, оказа се доста икономична и наистина почиства много добре различни по вид замърсявания. Сега си купих 3 кутийки и се надявам да изкарам с тях до следващия път, когато ги пуснат.

# 142
  • Ямбол
Здравейте, имате ли отзиви за възглавницата за релакс и по-конкретно тази за гръб?

# 143
На коя страница е ?Възглавницата за крака е супер практична и удобна,ползвам я вече няколко месеца,не е мръднала.

# 144
  • Ямбол
На коя страница е ?Възглавницата за крака е супер практична и удобна,ползвам я вече няколко месеца,не е мръднала.
На 36 стр.

# 145
Че как да ти кажем като не са пускали от тях досега. А другите модели всеки път са различни..например детските туристически от мин.есен бяха умалени.....та  отиваш и мериш. Или купуваш и връщаш. Или изчакваш да ги пуснат и някой да премери...

Да това с купуването и връщането е ясно . Нямам представа че не са пускани боти до сега,затова питам. Не им следя обувките

# 146
  • shumen
Ботите и мен ми харесват.Ще мина и аз да ги видя,че ще ми трябват за есента за дребен.

# 147
  • Точно където трябва
Има ли шанс да намеря нещо, което е продавано преди 2 мес. Комплектите за шев, не вярвам да са свършили. Но и вече не стоят изложени.

# 148
Имам краставица точно от изтегляната партида Sad и касова бележка си имам, но едва ли ще се занимавам да връщам. По чиста случайност не сме я изяли! И това е в голям магазин, където има някакъв контрол все пак, а какво остава за пазари или сергии, където никой нищо не проверява, нито ще изтеглят, нито ще си кажат, че е имало проблем... Не че не знаем, че всичко е пълно с какво ли не, но тази новина ми спихна настроението много. Хората без село, от което да вземат уж по-добри неща, какъв избор имат. Не, че на село много знаят какво от торовете е останало в продукцията, но поне знаят какво и дали са торили...

# 149
  • София
Има ли шанс да намеря нещо, което е продавано преди 2 мес. Комплектите за шев, не вярвам да са свършили. Но и вече не стоят изложени.
Не мога да ти отговоря, но ако ти трябва такъв комплект, взех от Кауфланд миналата седмица и ми хареса повече от Лидълския.

Общи условия

Активация на акаунт